ورود

View Full Version : سوال: درج و اپديت داده هاي فرم و ذخيره در جدول

mazemi2
یک شنبه 02 آبان 1389, 17:11 عصر
سلام. مشكلي در ذخيره و اپديت داده هايي كه از طريق يك كوئري بدست مياورم برخوردم. يك نمونه فايل ساده شده از مشكلم را گذاشتم تا دوستان بزرگوار زحمت اصلاحشو تقبل كنند.:خجالت: توضيحات تكميلي در فايل قرار دادم.
از توجه تون ممنونم.

dadsara
دوشنبه 03 آبان 1389, 08:00 صبح
سلام
دوست عزيز تصور مي كنم نوع طراحي شما كمي اشكال داشته باشد
1- يك جدول فقط براي نام خودروهاي خود طراحي كنيد
2- يك جدول شامل :كد خودرو ، تاريخ شروع اعتبار ،‌تاريخ پايان اعتبار ، قيمت خودرو طراحي كنيد
3- در جدول خريد خود هنگامي كه كد خودرو را وارد مي كنيد باتوجه به تاريخ سند مبلغ مورد نظر را استخراج كرده و به جنابعالي نمايش داده مي شود

mazemi2
دوشنبه 03 آبان 1389, 14:19 عصر
با سلام. ابتدا از مديريت بخش جناب دادسرا تشكر ويژه ميكنم كه به اين تاپيك عنايت داشتند.:لبخندساده: در خصوص فرمايشات جناب دادسرا عرض شود كه بنده فقط در فايل ارسالي شكل مشكلم را بيان داشتم. نمونه ارسالي براي انعكاس گير كارم بود (فايل ارسالي قسمتي از يك پروژه نميباشد).
با توجه به فايل ارسالي در پست اولم، چند فيلد خاص كه در فرم نمايش داده ميشه كه با رنگ سبز متمايز كردم، ميخواستم اين مقادير در سابفرم هم نمايش داده بشن يا به عبارتي ديگر داده هاي فرم در جدول خريد ذخيره شوند. و مهتر اينكه زمانيكه مقدار داده در فرم تغيير كرد در جدول خريد مقدار جديد اپديت شود. اميدوارم دوستان باز هم علي رغم گنگ بودن فايل مشكلم رو مورد توجه شان قرار بدهند.:خجالت:
سپاسگذار از همه شما.

id1385
دوشنبه 03 آبان 1389, 20:34 عصر
با سلام
دوست عزیز شما نیاز به یک برنامه نویسی کمی حرفه ای تر دارید برای اینکار، اونطور که متوجه شدم شما تقریباً میخواهید فروش، تعداد فروش، طرف حسابها و ... رو داشته باشید پس باید کمی قوی تر کار کنید تا به مقصودتون برسید برنامه زیر رو ببینید احتمالاً می تونه نمونه خوبی برای شما باشه.

http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=221938

ذخیره سازی :
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=221938

موفق باشید.

sadeghpa80
دوشنبه 17 آبان 1389, 13:52 عصر
یه مشکل دارم ولی نخواستم یه موضوع جدید باز کنم گفتم مشکلم شبیه اینه همینجا مطرح کنم
می خوام کاری کنم در فایل ضمیمه در فرم fr_hesab وقتی شماره کد شعبه بانک رو وارد کرد اگه توی تیبل tb_bank وجود نداره یه پیغام بده که همچین شعبه ی بانکی معرفی نشده

jmfnima
دوشنبه 17 آبان 1389, 16:41 عصر
دوست عزيز جهت آپديت كردن اطلاعات از آپديت كوئري استفاده كنيد. .
و شما دوست عزيز sadeghpa80 مي تونيد جهت رفع مشكلتون از تابع dlookup استفاده كنيد .
موفق باشيد.

sadeghpa80
سه شنبه 18 آبان 1389, 07:59 صبح
میشه زحمت بکشید فایل ضمیمه من رو اصلاح کنید
ممنون میشم من یکم مبتدیم

sadeghpa80
چهارشنبه 19 آبان 1389, 09:31 صبح
دوستن یه کمک کوچولو