View Full Version : چرا جاوا افراد کمی سراغ جاوا میرن؟
samaram
یک شنبه 02 آبان 1389, 17:16 عصر
من کم و بیش و در حد مبتدی جاوا کار کردم. به نظر میرسه با توجه به مساله ی قابل اجرا بودن جاوا روی هر سیستم عاملی نسبت به زبان های دیگه از جمله C# و VB و... بهتر باشه. اپلیکیشن هم که میشه باهاش نوشت. پس چرا افرادی که به سمت سی شارپ یا وی بی متمایل میشن بیشتر از جاواست؟ چرا برنامه های سی شارپی رو بیشتر از جاوا در بازار برنامه نویسی میبینیم؟ برنامه های جاوا مشکل خاصی دارن؟!
Danial_abdi
یک شنبه 02 آبان 1389, 17:26 عصر
شاید یک دلیلش این باشد که
این زبان مقداری از زبانهای دیگر سخت تر باشد ،
توی ایران شاید هنوز هم کسانی هستند که Java و JavaScript را یکی می دانند،
دلایل زیاده توی همین فروم بگردی مطالب بدرد بخور هست.
silverfox
یک شنبه 02 آبان 1389, 17:27 عصر
اتفاقا پر طرفدار ترین زبان هستش تو دنیا شما دور و ور خودت کسایی رو می بینی که با 4 هزار تومان با برنامه هایی کار می کنن که باید به خاطرش 2 3 میلیون هزینه می کردن شاید این هم یکی از عوامل باشه...
samaram
یک شنبه 02 آبان 1389, 17:38 عصر
شاید یک دلیلش این باشد که
این زبان مقداری از زبانهای دیگر سخت تر باشد ،
توی ایران شاید هنوز هم کسانی هستند که Java و JavaScript را یکی می دانند،
دلایل زیاده توی همین فروم بگردی مطالب بدرد بخور هست.
فکر نمیکنم دلیل این باشه. یه امار تو همین فروم خودمون بگیرید. تعداد افراد سی شارپ کار خیلی بیشتر از جاوا کارها هستند. با سخت تر بودنش موافقم. اما به نظرتون سنگین بودن برنامه های جاوا هم میتونه دلیلش باشه؟ منظورم ران تایم کندشه. عذر میخوام که غیر فنی حرف میزنم.
اتفاقا پر طرفدار ترین زبان هستش تو دنیا شما دور و ور خودت کسایی رو می بینی که با 4 هزار تومان با برنامه هایی کار می کنن که باید به خاطرش 2 3 میلیون هزینه می کردن شاید این هم یکی از عوامل باشه...
اصلا چرا اینهمه قیمت برنامه های جاوا رفت بالا؟ درسته که تخصصی تره اما این قیمت گذاری میتونه از محبوبیتش کم کنه. کسی که در جاوا تسلط داره با کسی که در سی شارپ تسلط داره از نظر مشکل در پیاده سازی چندان فرقی نمی کنن.
به نظر من دلیل اصلی میتونه بی دردسرتر بودن یادگیری سی شارپ باشه. منابع بیشتری براش هست و...
codelover
یک شنبه 02 آبان 1389, 17:59 عصر
سلام دوستان منم دلیلام رو میگم که چرا نمیرم سراغ جاوا
1- سخته (الان اگه بخوایی یه دکمه تو eclips بسازی باید یه خروار کد بنویسی )
2-کنده
3-بازار کارش کمه (درسته که بعضی جاهایه مهم از جاوا استفاده میکنن و پول خوبی هم میدن ولی آخه باید چقدر حرفه ای باشی تا بتونی اون جاها کار پیدا کنی)
4-یه کم شلوغه (یه زبونیه که مثلا برایه یه کار 20 مدل متد داره و آدم واقعا گیج میشه)
بخاطر همین هم رفتم سراغ c sharp ولی هنوز هم به جاوا علاقه دارم
ali zi zeperto
یک شنبه 02 آبان 1389, 19:21 عصر
به نظر من کندتر نیست.اگر برنامه تون رو به کد همون ماشین کامپایل کنید (نه بایت کد) سرعت ها یکی خواهد شد.ولی مزیت قابل حمل بودنش رو از دست میدید.در کل کند بودنش به قابلیت حملش می ارزه.این موضوع خیلی خیلی مهمیه که باید در نظر گرفت.
دلیل استقبال از زباتهای مایکروسافتی هم یک دلیل مهمش اینه که تو دانشگاهها معمولا این زبانها آموزش داده می شه و پروژه ها هم باید با همین زبانها نوشته بشه.از طرفی جاوا بی تعارف سخت تر زبانهای دیگه است.
برنامه نویسی با جاوا یعنی تسلط بر مفاهیم شی گرایی.وقتی کسی می خواد یه زبان ویژوال رو یاد بگیره مسلما براش راخت تره با یه زبان (الزاما) غیر شی گرا کار کنه.
دومین مزیت مهم جاوا هم برنامه نویسی موبایله.اگر گوشی ای پیدا بشه که جاوا رو ساپورت نکنه باید انداختش دور.در کمپانیش رو هم باید گل گرفت.
codelover
یک شنبه 02 آبان 1389, 20:24 عصر
دومین مزیت مهم جاوا هم برنامه نویسی موبایله.اگر گوشی ای پیدا بشه که جاوا رو ساپورت نکنه باید انداختش دور.در کمپانیش رو هم باید گل گرفت.
منظورتون Iphone که نیست چون هم جاوا ساپورت نمیکنه و هم گوشی خیلی موفقی هست
ali zi zeperto
دوشنبه 03 آبان 1389, 06:25 صبح
منظورتون Iphone که نیست چون هم جاوا ساپورت نمیکنه و هم گوشی خیلی موفقی هست
بی خیال
من خودم می دونم که گوشی هایی از کمپانی هایی هستند که جاوا رو ساپورت نمی کنن.بیشتر منظورم اکثریت بود.
اما فرقی هم نمی کنه.از لحاظ نرم افزاری این یه مزیته که جاوا رو ساپورت کنه.اگر iphon ساپورت نمی کنه پس گوشیش از لحاظ نرم افزاری خوب نیست و محدوده.
amirjalili
دوشنبه 03 آبان 1389, 09:15 صبح
سلام دوستان منم دلیلام رو میگم که چرا نمیرم سراغ جاوا
1- سخته (الان اگه بخوایی یه دکمه تو eclips بسازی باید یه خروار کد بنویسی )
2-کنده
3-بازار کارش کمه (درسته که بعضی جاهایه مهم از جاوا استفاده میکنن و پول خوبی هم میدن ولی آخه باید چقدر حرفه ای باشی تا بتونی اون جاها کار پیدا کنی)
4-یه کم شلوغه (یه زبونیه که مثلا برایه یه کار 20 مدل متد داره و آدم واقعا گیج میشه)
دقیقا دلایل من هم همینا بود که ازش فاصله گرفتم.
ضمن اینکه واقعا منابع برای جاوا خیلی کمتر از سی شارپ هست. شما یک توضیح راجه به یک مسئله یه بار برای سی شارپ و یه بار برای جاوا تو گوگل سرچ کن ببین برای سی شارپ چقدر منبع هست و برای جاوا چقدر.
اصلا جای دوری نریم. تو همین فروم برو تو بخش سی شارپ یه سوال بپرس. بعد بیا اینجا هم بپرس. اینجا اگه شانس بیاری 1-2 روز طول میشکه اما تو بخش های دیگه سر یه ساعت جوابت رو گرفتی.
در جاوا برای یه کار کلی راه حل هست. واقعا یه جنگل تکنولوژیه. یکپارچه نیست. آدم میمونه برای فلان کار از کدوم api استفاده کنه بهتره.
کار هم براش خیلی کمتر از دات نت هست.
اما یه نکته ای هم هست. رو بیشتر برنامه نویس های دات نتی واقعا نمیشه اسم برنامه نویس گذاشت. عادت کردن با کامپننت کار کنن و بخش قابل توجهی از اونها واقعا ......!!
samaram
دوشنبه 03 آبان 1389, 14:00 عصر
ممنون. پس ظاهرا حدسم درست بود. کمبود منابع و نیروی متخصص و کندی زبان و... همه از عواملی هستند که باعث شدن کم سراغ این زبان برن
sam_sep
یک شنبه 09 آبان 1389, 10:17 صبح
دوست عزیز , من خودم به صورت حرفه ای در حال کار بر روی جاوا تو ایران هستم . جاوا به هیچ وجه کم سرعت یا با نقص نیست بلکه قوی ترین و امنترین برنامه شیئ گرا در دنیا هست . علتهایی که در بالا ذکرشد , فقط میشه مورد سختی برای افرادی که با دات نت کار کردن یا کمبود سواد لازم در این زمینه را دارند را تائید کرد. وگرنه در زمینه مسائل دیگه همگی عللی هستند که از روی کم اطلاعی بیان میشوند و راه حلهای متعددی برای مسائل مطرح شده وجود دارند. به نظر من شما به سمت تکنولوژی جاوا حرکت کنید حتما, واقعا بینظیره !
golhay2
یک شنبه 09 آبان 1389, 14:39 عصر
با سلام
من هم گفته های دوستمان sam_sep (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=71283) را تایید می کنم ، افراد حرفه ای جاوا کار می کنند و افراد راحت طلب دات نت اما تو پروژه های بزرگ سازمانی بهترین زبان جاوا است و تو جاوا دستت کاملا بازه و هرچیزی را که بخوای می تونی تولید کنی اما تو سی شارپ طبق سیاستهای ماکروسافت باید پیش بری همانطور که وقتی دات نت اومد افراد زیادی از برنامه نویس به سمت توسعه دهنده پیش رفتند و این طوری که پیش میره روز به روز از سواد دات نت کارها به جهت ابزارهای آماده کم میشه ولی جاوا هیچ وقت چنین سیاستی را پیش نگرفت .
برنامه نویس واقعی=جاواکار
برنامه نویس بازاری=دات نت کار
gh-reza
شنبه 15 آبان 1389, 14:18 عصر
توی ایران جاوا محبوبیت کمتری داره و دلیلش هم اینه که توی کشور ما اگه یه چیزی بره توی مغز مردم در آوردنش دیگه سخت میشه. مثلا مایع ظرف شوئی رو عامه مردم بهش میگن ریکا.
توی ذهن مردم کامپیوتر هم یعنی ویندوز و محصولات مایکروسافت.
بعضی از شرکتهای برنامه نویسی هم وقتی می خان برنامه شونو تبلیغ کنن میگن تولید شده به زبان C#.
JavaDeveloper
چهارشنبه 19 آبان 1389, 21:40 عصر
سلام دوستان.
من چند سال روی دات نت کار کردم.بازارش خیلی مناسی و سرعت توسعه برنامه بسیار بالا بود و سرعت یادگیری هم در اون خیلی بالا بود.اما کم کم از اسیر مایکروسافت بودن خسته شدم .
رفتم سراغ php که خیلی قشنگ رو وب جواب میده.اما معماری خوبی نداره ، کم کم به سمت جاوا اومدم اما همیشه از این جمله که جاوا کنده ناراحت بودم.
اما دیدم بیشتر برنامه های من برنامه های بانک اطلاعاتی هستن ، واسه همین یه تست سرعت واسه کار با دیتا بیس مای اسکیو ال انجام دادم که کاملا نظرم رو به سمت جاوا برگردوند.
به انظرم یکبار تست کنید تا خودتون ببینید دات نت و جاوا واسه درج یا نمایش چند صد هزار رکورد تا چند میلیون رکورد رو در تنها یک دستور ببینید بعد ....
اما جاوا واسه آینده ی ایران انتخاب مناسبیه اما الان فقط دات نت....باید صبور بود.
عموما جاواکار های حرفه ای سازمانی فکر میکنن و دانش خیلی بالایی دارن...
saeed_Z_F
پنج شنبه 27 آبان 1389, 09:30 صبح
متاسفانه اکثر مقایسه های دوستان بین زبان برنامه نویسی نیست بلکه بین محیط های توسعه موجود برای زبان های برنامه نویسی است.
amin.headbanger
یک شنبه 30 آبان 1389, 13:10 عصر
برای اینکه به سوال دوستمون پاسخ بدم باید بگم اصلا جاوا اون چیزی نیست که شما فکر می کنید جاوا از C++ و به وجود اومده یعنی مبدا ایده ها هم از لحاظ سینتکس و هم از لحاظ توانیی . جاوا مزایای زیادی نسبت به c ; c++ داره از جمله مدیریت حافظه و همچنین ویژگی هایی داره که c++ , C ندارن . اینکه می گید جاوا کند هست رو من اصلا و ابدا قبول ندارم و خیلی از سایت ها هستن که این تست رو روی زبان های مختف انجام دادن و به همین نتیجه رسیدن که جاوا نه تنها کند نیست بلکه تو خیلی زمینه ها از زبان های دیگه سریع تر هم هست اگه جاوا تو ایران کار نمی شه فقط و فقط به خاطره اینه که ما همیشه دنبال راحت طلبی و سهل اوصول بودن و این چیزاییم و هیچ وقت به یه چیز اینجوری که باید نگاه کنیم نگیه نمی کنیم اگه c# تو ایران کار میشه به خاطره visuql stdio isj. که هم ide واقعا کامل هم یک help داره در حد پیغمبر و دلیل دیگهcomponet base بودن اونه یک namespace وا می کنی هزاروشونصدتا class داره برای کار ای مختلف.اگه می خواین برای گفته هام مدرک داشته باشم اینو بخوانید و روش فکر کنید وبه نظر من هیچ وقت مبنای کارو حرف و رفتار دیگران قرار ندین و همیشه دنبال این باشین که همه چیزو تست کنین.
ww.dieselpoint.com/pdf/WhitePaper-JavaAndPerformance.pdf
amin.headbanger
یک شنبه 30 آبان 1389, 15:21 عصر
راستی یه چیز دیگه جاوا که بسیار بسیار بسیار مورد استفاده قرار می گیره crossplatform بودن اون هست که وقتی ما تو جایی هستیم که فقط و فقط از ویندوز اسفاده می شه بایدم جاوا به کار نیاد و از .net استفاده کنیم.
ژوپیتر
یک شنبه 30 آبان 1389, 15:30 عصر
NASA از جاوا زیاد بهره میگیره،
http://av5.com/information-technology-news/38/NASA-is-considering-to-use-Java.html
silentrise
شنبه 06 آذر 1389, 06:28 صبح
سلام
به نظر من , کند بودن java درسته روی سیستم عامل ویندوز !
ولی , یه مساله هست که توی چه فیلدی می خوای استفاده کنی؟!(WebApp,DeskApp...)
اینکه NASA از این استفاده میکنه هم دلیل خوبی نیست , اول اینکه جاهای غول روی تمام platform ها و با تمام زبان ها کار میکنن و دوم اینکه برای کارهای خیلی مهم هم ابزار های خودشونو دارن.
خوب حالا یه خورده مزایا بگم:
کلی cross platform API داره از جمله Graphics, Windowing , Multimedia که خیلی بیشتر از Windows .
کلی library رایگان داره.
کلی IDE رایگان هست واسش.
طراحی OO رو به خوبی پیاده کرده.
......
....
آدمهای از ما با تجربه تر چیز نوشتن! http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_C_Sharp_and_Java
با تمام این حرفها , وقتی ساعتها میشینم Code میزنم و به نتیجه میرسم , این موفقیت رو به dot net کار میگم , اون در جواب میگه : این که کاری نداشت , اینجاست که دوست داشتم dot net ای بودم. :چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.