ورود

View Full Version : سوال: مشکل در bind کردن رکورهای زیاد به datagrid

behrouz_n
یک شنبه 02 آبان 1389, 19:30 عصر
سلام
من دارم یه برنامه مینویسم که یک سری اطلاعات را باید در datagrid نشون بدم.
ولی به دلیل تعداد زیاد رکورد ها (بیش از 41 هزار) نمیتونه توی datagrid نشون بده و ارور میده(OutOfMemory)
حالا راهکاری به نظرتون میرسه که بشه این مشکل رو رفع کرد؟
اگه نه، چه پیشنهادی برای نمایش اطلاعات دارید؟

(جدول 2تا فیلد داره: کد کالا، نام کالا)

CYCLOPS
چهارشنبه 05 آبان 1389, 23:33 عصر
سلام
بهترین راه اینه که اطلاعات رو کم کم لود کنید و نمایش بدید (اگر از دیتا گرید خود ویندوز موبایل استفاده میکنید) و یا از قابلیت هایی مثل Delay loding استفاده کنید (اگر از دیتا گرید های پیشرفته تر مثل Resco استفاده میکنید)

موفق باشید :چشمک:

behrouz_n
پنج شنبه 06 آبان 1389, 11:41 صبح
از دیتاگرید خود ویندوز موبایل استفاده میکنم.
اینکه کم کم لود کنم را میشه بیشتر توضیح بدید، یعنی رکوردها رو مثلا 1000تا 1000تا دسته بندی بشه و به صورت page به page نمایش بدم، یا اینکه منظورتون چیز دیگه ای؟
مرسی

CYCLOPS
یک شنبه 16 آبان 1389, 15:19 عصر
دقیقا همین که خودتون گفتید مسلما هیچ کاربری هم نمیتونه یه دفعه ای از 41 هزار رکورد استفاده کنه پس بهتره فقط رکوردهایی رو به کاربر نشون بدید که در حال حاظر کاربر احتیاج داره اینطوری برنامتون هم کاربر پسند تر میشه راه دیگه اینه که مثل Delay loding گرید Resco عمل کنید و رویداد اسکرول گرید رو بررسی کنید و وقتی اسکرول اومد پایین رکوردهای بعدی رو لود کنید و رکوردهای قبلی رو حذف کنید
فراموش نکنید حافظه در برنامه نویسی موبایل خیلی محدودتر از برنامه نویسی عادی هست پس شما به عنوان برنامه نویس باید مکانیزم هایی رو استفاده کنید که خطاهای OutOfMemory و . . . پیش نیاد .

موفق باشید :چشمک: