View Full Version : نحوه خرید کتب خارجی
saeed.5570
یک شنبه 02 آبان 1389, 19:46 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اساتید
من وقتی فروم رو سرچ میکردم دیدم اکثر مدیران محترم و دوستان عزیز بر این عقیده ان که
فقط باید منابع خارجی رو خوند و نباید به منابع ایرانی و مخصوصا کتاب های ترجمه شده اکتفا
کرد.من مشهد رو گشتم ولی این کتابا از قبیل انتشارات wrox و apress رو پیدا نکردم.توی گوگل
سرچ کردم و دیدم یکسری سایتا از ایران کتابای سایت امازون رو میخرن و به ما میفروشن.ولی
قیمت تموم شده ی کتاب واقعا بالا بود.مثلا همین beginnin c# از wrox حدود 70 تومن در میومد
برای خرید این کتابا چه کار میشه کرد؟توی ایران انتشاراتی نیست که همین کتابا رو با قیمت پایین
تر بزنه؟راستی لطفا نظر کلی خودتون رو راجع به بهترین انتشارات خارجی بگین که کدوم بهتره.
با تشکر فراوان
Felony
یک شنبه 02 آبان 1389, 19:54 عصر
یا نسخه PDF اون کتاب رو باید پیدا کنید و با رعایت کپی رایت! ازش استفاده کنید یا اینکه هزینه ای بابت خریدش پرداخت کنید ، اگر کتابفروشی تو تهران به دردتون میخوره من یه کتاب فروشی تو انقلاب میشناسم که کتابهای مهندسی زبان اصلی داره و قیمت های قابل قبولی هم داره ، اگر هم کتاب مورد نظرتون رو نداشته باشه میگید و براتون با کمترین هزینه میاره .
r00tkit
یک شنبه 02 آبان 1389, 20:24 عصر
اقای تاجیک قیمت های قابل قبولی هم داره یعنی چی ؟
کتاب هایی نایاب/ جدید / خفن / هم توشون گیر می یاد ?
زبان اصلی هاشون رو خودشون چاپ کردن یا اصل هستش ؟ من تو نمایشگاه rootkit arsenal (http://www.amazon.com/Rootkit-Arsenal-Escape-Evasion-Corners/dp/1598220616/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1287940339&sr=8-1) رو اصلش رو خریدم خیلی کیفیتش از network+ (http://www.amazon.com/Network-Certification-Training-Kit-Pro-Certification/dp/073561346X/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books&qid=1287940512&sr=1-2) که تو ایران چاپ شده بود بالا تر بود
من جایی رو میشناسم pdf میدی offset می گیری
codelover
یک شنبه 02 آبان 1389, 20:34 عصر
چند تا راه حل داری
1-خودت تو amazon سفارش بدی که نیاز به کارت اعتباری داری
2-بدی به همون شرکت ها تا نسخه ارجینال از amazon برات بگیرن
3-مثل همونی که دوستمون گفت pdf بدی offset بگیری که یکی از دوستام یه کتاب 1000 صفحه تقریبا براش 16 هزار تومن تموم شده بود
4-یه ebook readerبگیری که مثل کتاب میمونه و باهاش pdf بخونی (فقط مشکلش اینه که گرونه):گریه:
5-خودت pdf رو پرینت بگیری:لبخند:
البته من یه بار خودم یه کتاب میخواستم بگیرم که انقدر این ور و اونور دنبال گشتم تا اینکه آخر پشیمون شدم و همون pdf ش رو خوندم
حسین فلاحی
یک شنبه 02 آبان 1389, 20:40 عصر
3-مثل همونی که دوستمون گفت pdf بدی offset بگیری که یکی از دوستام یه کتاب 1000 صفحه تقریبا براش 16 هزار تومن تموم شده بود
صحبت از چند سال پیشه؟
من همین دیروز می خواستم یکی از کتابهای Wrox رو پرینت بگیرم. 1200 صفحه بود، با تخفیف تیراژ بالا 50000 شد. در حالی که از خود کتاب گرون تر در اومد.
codelover
یک شنبه 02 آبان 1389, 20:48 عصر
اینی که میگم ماله پارساله اون 16 هزار تومن هم فقط پول چاپش میشد پول صحافی و جلد هم باید جدا حساب کنی که نمیدونم الان چقدر در میاد
این دوستمون هم همون کتاب آموش C sharp رو چاپ کرده بود ولی میگفت اگر تیراژ بخوایی ارزونتر هم حساب میکنن
در ضمن یادم رفت بگم هر برگه پرینت شده پشت و رو میشه 4 صفحه کتاب یعنی ایشون پول 500 صفحه رو داده بود
Felony
یک شنبه 02 آبان 1389, 21:10 عصر
اقای تاجیک قیمت های قابل قبولی هم داره یعنی چی ؟
کتاب هایی نایاب/ جدید / خفن / هم توشون گیر می یاد ?
زبان اصلی هاشون رو خودشون چاپ کردن یا اصل هستش ؟ من تو نمایشگاه rootkit arsenal (http://www.amazon.com/Rootkit-Arsenal-Escape-Evasion-Corners/dp/1598220616/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1287940339&sr=8-1) رو اصلش رو خریدم خیلی کیفیتش از network+ (http://www.amazon.com/Network-Certification-Training-Kit-Pro-Certification/dp/073561346X/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books&qid=1287940512&sr=1-2) که تو ایران چاپ شده بود بالا تر بود
من جایی رو میشناسم pdf میدی offset می گیری
قیمت های قابل قبول یعنی 70 ، 80 تومن نیست ، یعنی حدود 20 الی 40 تومن ...
کتاب های جدید هم توشون هست ، ولی اگر هم کتاب مورد نظرتون نبود میتونید سفارش بدید براتون بیاره .
کتاب ها رو خودشون چاپ نمیکنن و هلوگرام داره ولی بعضی هاشون نسخه های آسیایی هستن ، یعنی از لحاظ مطالب کامل هستن ولی کیفیتشون کمی پائین تر هست که قیمتش برای کشورهایی آسیایی مناسب باشه .
این جایی که گفتی کجا هستش ؟ تهرانه ؟ مثلا برای 1000 صفحه چقدر میگیره ؟
eshpilen
یک شنبه 02 آبان 1389, 22:07 عصر
ببخشید مگه مطالعه روی PC اشکالش چیه که میگید حتما باید پرینت کنه؟
saeed.5570
یک شنبه 02 آبان 1389, 22:22 عصر
گردن درد و درد و ضعیفی چشم.واسه 1000 صفحه pdf واقعا ضرر داره .جناب اقای تاجیک اگه میشه شماره تلفنشو بدین تا باهاش تماس بگیرم.راستی فایلای pdf کتاب های معتبر رو از کجا میشه دانلود کرد؟من سرچ کردم ولی چیزی ندیدم
Felony
یک شنبه 02 آبان 1389, 22:29 عصر
راستی فایلای pdf کتاب های معتبر رو از کجا میشه دانلود کرد؟من سرچ کردم ولی چیزی ندیدم
باید بگردم کارتشو پیدا کنم ، همین جا قرار میدم ، در مورد pdf هم یکسری از کتاب ها نسخه pdf دارن و به راحتی هم پیدا نمیشن .
saeed.5570
یک شنبه 02 آبان 1389, 22:31 عصر
ممنون میشم اگه این کارو بکنین.راستی به نظر شما کتاب کدوم انتشارات قویتره؟
r00tkit
یک شنبه 02 آبان 1389, 22:58 عصر
اقا مجتبی قیمت پرینت هر صفحه تقریبا" 15 -18 تومن در می یاد ،شما ان جایی که می گی کجاست قیمتاش خوبه که
من تقریبا" 30 گیگ pdf chm دارم هر کتابی که قبل 89 برای sqlserver haskell c/++ c# python ruby F# ocaml, erlang , windows security و..... تو امازون لیست می شه رو دارم
اشپیلن چشام داره از حدقه در می یاد اگه بابام هم بفهمه هم لپتاپم رو می گیره هم pcیم رو
پس کتاب چاپی بهترین گذینه هستش
eshpilen
یک شنبه 02 آبان 1389, 23:07 عصر
من برای مطالعه سایز فونتها رو اونقدری بزرگ میکنم که از فاصلهء حداقل نیم متری به صندلی تکیه بدم و خیلی راحت بتونم بخونم. اینطوری اشعه های خسته کننده و مضر مانیتور (بخصوص نوع CRT) هم خیلی کمتر دریافت میشن و تاثیر میذارن.
ضمنا رنگ زمینه رو هم معمولا غیر از سفید میذارم. نور مانیتور هم روی کم باشه و محیط اطراف زیادی پر نور نباشه.
به این روش تاحالا در ابعاد نجومی مطالعه کردم و مشکلی ندارم.
البته هرچند وقت یکبار آب هویج خوردن فراموش نشه!! البته این یه نظریه هست که از ضعیف شدن چشم جلوگیری میکنه ولی من محض احتیاط رعایت میکنم.
ضمنا امکاناتی که رایانه برای جستجو و سرعت در کار و کپی پیست سریع و تست و غیره میده رو کاغذ به آدم نمیده!
Felony
دوشنبه 03 آبان 1389, 04:57 صبح
اقا مجتبی قیمت پرینت هر صفحه تقریبا" 15 -18 تومن در می یاد ،شما ان جایی که می گی کجاست قیمتاش خوبه که
من تقریبا" 30 گیگ pdf chm دارم هر کتابی که قبل 89 برای sqlserver haskell c/++ C# python ruby F# ocaml, erlang , windows security و..... تو امازون لیست می شه رو دارم
اشپیلن چشام داره از حدقه در می یاد اگه بابام هم بفهمه هم لپتاپم رو می گیره هم pcیم رو
پس کتاب چاپی بهترین گذینه هستش
اون جایی که من میگم انقلاب تو یکی از پاساژ ها هستش ( همین پاساژه که همه کتاب زبان میفروشن ) ، الان اصلا اسمش تو ذهنم نیست ، کارتش رو پیدا کردم خبر میدم ، قیمت هاش هم خوبه ولی وقتی یکسری از کتاب ها فقط نسخه pdf دارن از کجا بر دارده بیاره ؟!
Felony
دوشنبه 03 آبان 1389, 18:49 عصر
نگفتی این جایی که میگی تهرانه ؟ یعنی یه کتاب 1000 صفحه ای حدود 18،000 تومن در میاد ؟
r00tkit
دوشنبه 03 آبان 1389, 19:11 عصر
نگفتی این جایی که میگی تهرانه ؟ یعنی یه کتاب 1000 صفحه ای حدود 18،000 تومن در میاد ؟
این متن روی کارتشونه:
موسسه فزهنگی هنری نقش سیمرغ
چاپ و توزیع انواع کتاب های :
کامپیوتری ، فنی مهندسی ، کمک دانشگاهی،روانشناسی، عومی،و....
خیابان انقلاب،خیابان دروازه فروردین،کوچهی نوروز،پلاک5 تلفن:66409558 تلفکس:66977825
من از پسره که این کارت رو گرفتم گفت قیمت خوبی پرینت می کنیم، گفتم چند ، گفت: 15-18 شایدم کم تر یا بیش تر بستگی به زمان و قیمت کاغذ داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.