View Full Version : سوال: آیا Component ای برای ایجاد گالری تصاویر سراغ دارید؟
mehdis2
یک شنبه 02 آبان 1389, 20:17 عصر
سلام به همه دوستان
من ميخوام يه گالري با يه صفجه توضيحات در مورد هر عكس درست كنم كامپوننت خاص يا برنامه اي سراغ ندارد؟:خجالت: ميخوانم رويه همه گوشي ها هم اجرا بشه تا حالا هم يه خط كد جاوا ننوشتم:قلب:
hesamy2004
دوشنبه 03 آبان 1389, 09:48 صبح
سلام به همه دوستان
من ميخوام يه گالري با يه صفجه توضيحات در مورد هر عكس درست كنم كامپوننت خاص يا برنامه اي سراغ ندارد؟:خجالت: ميخوانم رويه همه گوشي ها هم اجرا بشه تا حالا هم يه خط كد جاوا ننوشتم:قلب:
از اونجاییکه تا حالا یه خط کد جاوا هم ننوشتی کار سختی در پیش داری ولی تنها شانسی که آوردی اینه که طرحت برای اجرا خیلی راحته و وقت گیر نیست. اگه فقط خیال داری عکس ها رو نشون بدی احتیاج به یه فرم برای هر عکس داری که عکس رو توش بزاری و یه دکمه که کاربر وقتی روش کلیک میکنه متن مورد نظرت رو نشون بده.
کلاً پیچیدگی نداره و راحت هم میتونی اجراش کنی. ولی در مورد اینکه میگی رو همه گوشی ها باید اجرا بشه متاسفم که به عرضت برسونم امکان نداره :لبخند: برند هدفت رو باید معلوم کنی مثلاً نوکیا به نظر من این بهترینه (توضیحش وقت گیره ولی حداقل اینه که بدون دردسر نصب میشه) ولی بلک بری یا حتی ویندوز موبایل ها نمیتونن اجراش کن (Jblend حال ادمو میگیره:عصبانی++:).
کلاً بنظر من یه برنامه بنویسی که روی 10 مدل گوشی درست و کامل عمل کنه بهتر از اینه که بخوای یه چیزی بنویسی که تمام گوشی های دنیا رو ساپورت کنه :متفکر:
mehdis2
سه شنبه 04 آبان 1389, 18:19 عصر
مرسي نرم افزار يا كامپوننتي وجود نداره كه كارام راحتر بشه
hesamy2004
چهارشنبه 05 آبان 1389, 04:24 صبح
کلاً بنظر من باید دیدت رو نسبت به برنامه نویسی موبایل عوض کنی :چشمک: بدلیل محدودیت های سخت افزاری و نرم افزاری موبایل خیلی از امکاناتی که تو نرم افزارهای دیگه مانند دلفی یا ویژوال استدیو میبینی برای موبایل وجود نداره. اساساً در برنامه نویسی برای موبایل کامپوننت وجود نداره. فقط میتونی با برنامه نویسی و استفاده از API ها که اونها هم البته کلاس هستند استفاده کنی.
بنابراین متاسفم شانسی نداری :چشمک:
mehdis2
چهارشنبه 05 آبان 1389, 21:56 عصر
آخه عادت كردم به كامپوننت شروع كردمياد ميگيرم فقط يه چيز نمونه اي نداريد؟
mahdi68
چهارشنبه 05 آبان 1389, 22:21 عصر
از lwuit یا j2mepolish هم میتونید استفاده کنید
mehdis2
سه شنبه 11 آبان 1389, 20:39 عصر
مرسی فارسی هم میشه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.