View Full Version : سوال: ping کردن IP داینامیک
Modernidea
یک شنبه 02 آبان 1389, 21:36 عصر
سلام
من ADSL دارم و میخوام با داشتن IP دوستم در یک شهر دیگه پینگش کنم.
با اجرای دستور ping xxx.xxx.xxx.xxx پیغام time out میده در صورتی که ip صحیح است.
ip خودم رو به درستی پینگ میکنه اما دیگران رو خیر.
البته ip استاتیک سراغ نداشتم که امتحان کنم.
موفق باشید.
razeghi_loved
دوشنبه 03 آبان 1389, 07:20 صبح
ای بابا این چی بود این لینک چه ربطی به این موضوع داشت بیچاره رو گمراه کردی رفت
آدم به خودش رو هم گول می زنه؟؟؟؟:لبخند:
آقا جان تو اینترنت نمی تونی ای پی کسی که استاتیک یا همون ثابت نیست رو پینگ کنی همین
باید ای پی استاتیک باشه در ضمن شما همیشه می تونی به راحتی خودت رو پینگ کنی چون اون پینگ مال خودت هست انگار که بگی من اسم خودم رو بلدم
Modernidea
دوشنبه 03 آبان 1389, 15:14 عصر
چرا IP پویا رو نمیشه پینگ کرد؟
razeghi_loved
سه شنبه 04 آبان 1389, 07:28 صبح
ای پی داینامیک یا همون پویا وقتی شما به اینترنت توسط ISP وصل می شوید یه سروری هست به نام NAT که ای پی داخلی شما که ISP به شما داده رو می گیره و با استفاده از سروریس NAT یه ای پی از ای پی هایی که داخل سرویس NAT قرار داده شده رو به شما می ده تا بتونید به اینترنت وارد شوید
مثلا وقتی شما به اینترنت وصل می شوید ای پی شما این هست 172.16.10.55 اما وقتی وارد سایت هایی که ای پی اصلی رو نشون می دهند وارد شوید می بینید که اصلاً این ای پی وجود نداره و یه ای پی دیگه ای هست پس با این وجود وقتی شما ای پی دوستتان رو پینگ می کنید در اصل همچین ای پی در اینترنت وجود ندارد.
امید وارم توضیحم خوب باشه خواستم مختصر و خیلی هم فنی نباشه
Modernidea
سه شنبه 04 آبان 1389, 12:08 عصر
این IP ای که NAT میده، مختص به هر کامپیوتر هست یا نه؟
اگر هست دلیل پینگ نشدنش چیه و اگر نیست و به چندین نفر مطعلق هست و چطوری میشه یک IP به چندین نفر اختصاص پیدا کنه ؟
اون سایت هایی که IP اصلی رو نشون میدن منظورتون همون IP مربوط به NAT هست؟
خیلی سوال پیش میاد این وسط :لبخند:
razeghi_loved
سه شنبه 04 آبان 1389, 18:24 عصر
نه این ای پی مختص یک سیستم نیست البته می شه بشود بسته به تنظیمات NAT داره شما می تونی یک ای پی استاتیک بگیری و هزاران سیستم از این ای پی به اینترنت وصل بشوند دقت کن هزاران نفر یا اینکه یه دسته بندی کنند که مثلا ده تا سیستم گروه یک با ای پی استاتیک فلان وارد اینترنت بشوند و ده تا سیستم گروه دوم با ای پی استاتیک فلان (دو) وارد اینترنت بشوند و همین طوری دسته بندی کرد یا حتی اینکه بگین این سیستم با ای پی استاتیک مخصوصی وارد اینترنت بشه بقیه توضیحات رو در بالا دادم که چرا نمی شه پینگ کرد حالا این سوال پیش میاد که س چه طوری مثلاً وقتی یه تروجان روی یه سیستم هست همه می تونند به اون سیستم وصل بشوند یعنی از اینترنت وارد شبکه داخلی می شه چه طور؟
قضیه از اینجا شروع می شه وقتی شما همچین تروجانی روی سیستم نصب باشه شروع به فریاد زدن می کنه و فریاد رو بیرون از شبکه می فرسته و می گه من پورت فلانم باز هست هر کی دوست داره وارد بشه
Modernidea
سه شنبه 04 آبان 1389, 20:46 عصر
خوب اونی که بیرونه چطوری میفهمه که پورت کدوم سیستم رو میگه؟
این IP ماله 10 نفره، این تروجان داد میزنه پورت 8010 من بازه، اون سرور به همه 10 تا سیستم جواب میده؟
razeghi_loved
چهارشنبه 05 آبان 1389, 07:55 صبح
مثال
شما تو یک شبکه هستین با ای پی : 192.168.10.63
سرور NAT دارین که یه ای پی استاتیک داره : 81.28.32.90
وقتی شما می خواهین سایت گوگل رو ببینین درخواست شما برای default Getaway یا همون NAT ارسال می شه به این شکل
ای پی 192.168.10.63 می خواهد با پورت 8080 با (یه شماره رندوم از دقیقاً یادم نیست از 1500 به بالا تا 65553 ) با شماره پورت 6543 می خواهد سایت گوگل رو ببیند
حالا وقتی درخواست شما به NAT می رسه از NAT عبور می کنه به این شکل در میاد
ای پی 81.28.32.90 با شماره پورت 8080 می خواهد سایت گوگل رو ببیند . جالب بود نه اصلاً خبر از ای پی شما نیست ای پی شما در جدول NAT ذخیره شده حالا وقتی جواب بر می گردد NAT منتظر جواب سایت گوگل می شود وقتی به NAT می رسه پیش خودش می گه کی می خواست سایت گوگل رو با پورت 8080 با شماره 6543 ببینه آهان ای پی 192.168.10.63 حالا تحویل شما می ده
وقتی شما روی سیستمان تروج نصب هست که فریاد می زنه به همین صورت فریاد می زنه فقط به جای گوگل می گه پورت من باز هست اون به نت می ده نت هم به بیرون فریاد می زنه پورت مثلا 25648 من باز هست کی دلش می خواهد وارد بشه هر کسی هم که این پیام رو دریافت کنه توسط برنامه های مخصوص مثل
IP port scanner می تونی درخواست رو ببینه و وارد بشه
اما تا وقتی که این داد و فریاد از سیستم شما بیرون نره و نت نره هیچ کسی با خبر نیست که اصلاً همچین رنج ای پی پشت ای پی نت وجود داره
:گیج:
محمد حسن
چهارشنبه 05 آبان 1389, 09:37 صبح
سلام
البته اشتباه نشود که Invalid IP را نمی توان از بیرون ping کرد
مفهوم آن با dynamic ip اشتباه نشود
razeghi_loved
چهارشنبه 05 آبان 1389, 10:06 صبح
آره دوست عزیز اما من داشتم مثال می زدم و کار NAT رو می گفتم حالا شما به جای شبکه داخلی می تونی سناریو رو عوض کنی و به جاش از ADSL,Wireless و غیره نام برده که همه همین روند رو در پیش دارند
Modernidea
چهارشنبه 05 آبان 1389, 22:52 عصر
سلام
البته اشتباه نشود که Invalid IP را نمی توان از بیرون ping کرد
مفهوم آن با dynamic ip اشتباه نشود
مگه Invalid IP همان dynamic IP و Valid IP همان Static IP نیست؟
razeghi_loved
جمعه 07 آبان 1389, 07:44 صبح
آره درست هست Invalid IP همان dynamic IP و Valid IP همان Static IP هستش
اما نمی شه گفت همیشه این IP invalid همون رنج شبکه داخلی که معمولاً همه می زارند هستش 192.168.0.0 ممکنه رنج ای پی هر چی دلخش خواست بزاره منظور از ای پی پویا همون ای پی هست که شما وقتی به اینترنت وصل می شه هر دفعه که وصل می شی ای پی شما تغییر می کنه اما به چه ای پی تغییر می کنه همون رنج هایی که ISP شما به شما اختصاص داده که یه نوع Invalid IP هستش
در ضمن اشتباه نشه یه مورد خیلی مهم هست این که می گویند Invalid IP یا valid IP اشتباه هست این دو به ای پی هایی گفته می شوند که قابل اجرا در شبکه هست یا نیست شاید یکمی گنگ باشه با مثال بگم بهتره مثلاً Invalid IP یعنی اینکه شما نمی تونی تو شبکه از رنج ای پی 127.0.0.0 یا 255.255.255.255 استفاده کنی به این نوع ای پی می گونید Invalid IP و
valid IP همون ای پی هست که می تونی روی سیستم قرار بدی حالا هر چیزی می تونه باشه
حالا ما دو دسته دیگه هم داریم public و privet
که public همون ای پی های استاتیک و عمومی هستند که در اینترنت استفاده می شه
privet همون ای پی های هستند که در شبکه داخلی استفاده می شود.
esmit61
چهارشنبه 03 آذر 1389, 11:53 صبح
آره درست هست Invalid IP همان dynamic IP و Valid IP همان Static IP هستش
مطمئن هستید که این جمله درسته؟
به نظر من اینها با هم تفاوت دارند. داینامیک یعنی ip ها توسط DHCP سرور (که هیچ کلاینتی آیپی ثابتی رو بهش نداده) تنظیم میشن. شما اگر ip کامپیوتر رو پیدا کنید میبینید که یک ip معتبر هست.
ولی این فرق میکنه با invalid ip که مثلاً 192.168 یا 172.16 یا 10. هستند که مخصوص NAT هستند. در NAT یک نگاشت آدرس صورت میگیره و اگر به سایتی مثل IpLocation.net مراجعه کنید میبینید که آدرس نگاشت شده رو بهتون نشون میده (نه invalid ip) ولی برای dynamic ip به درستی نشونش میده
razeghi_loved
چهارشنبه 03 آذر 1389, 12:11 عصر
دوست عزیز جمله من درست هست تا حالا شده بپرسی چرا وقتی بعضی ها سلام می کنند می گویند سلام ملیکم شندید این هم همون قضیه هست شما کتاب net + هم بخونید متوجه می شوید این که می گویند ای پی Invalid IP یا valid IPهست فقط برای ای پی مجاز و غیر مجاز صدق می کنه تو ایران عزیزمون اینها اشتباهی گفته می شوند که ای پی شبکه داخلی و ای پی اینترنت به متن بالایی من توجه کنید کاملاً متوجه می شوید در ضمن لطفاً از کتاب فارسی برای این کار استفاده نکنید شما از کتاب های زبان اصلی استفاده کنید نتیجه درست و دقیق می گیرین
اگر اینطوری هست می شه بگین به این ای پی چی می گویند
255.255.255.255
یا 0.0.0.0
یا 192.168.0.255
البته از نظر تخصصی به من جواب بدین که به اینها چه می گویند
esmit61
چهارشنبه 03 آذر 1389, 15:44 عصر
اگر اینطوری هست می شه بگین به این ای پی چی می گویند
مورد اول و سوم که اصلاً نمیتونن ip کامپیوتر باشند. خودتون بهتر میدونید برای broadcast کردن استفاده میشن.
مورد دوم هم میتونه برای زمانهایی ip یک سیستم باشه که چون بحث منحرف میشه من ادامه نمیدم...
ببینید اصول اینترنت اینه که هر کامپیوتر باید ip منحصر بفرد داشته باشه. خوب. آیا dynamic ip یک ip منحصربفرد هست؟ بله! هست. ولی بصورت پویا تخصیص داده میشه و ضمانتی وجود نداره که اگر شما الان با آیپی x وصل شدید، دفعه بعدی هم با همین ip وصل بشید. مثلاً اگر در هنگام اتصال به اینترنت (در حالت bridge)
از ADSL استفاده میکنید، ممکنه هر دفعه IP شما تغییر کنه. این یعنی IP استاتیک نداریدو دینامیک هست.(البته به شرطی که ISP شما NAT نکرده باشه)
ولی NAT (که یکی از دلایل بوجودآمدنش مشکل کمبود آیپی در IPv4 بود) کلاً با این قضیه فرق داره. Invalid ip زمانی مطرح میشه که شما بخواهید از اینترنت استفاده کنید. خوب ممکنه هزاران کامپیوتر در اینترنت موجود باشند که ip اونها 192.168.0.4 باشه. حالا من که همچین آیپی دارم بخوام به یاهو چیزی بفرستم، یاهو این IP رو نمیبینه. بلکه آیپی که ISP برای من نگاشت کرده میبینه. ISP هم با استفاده از NAT این کار رو انجام میده. جدولی که 2 به توان 16 تا entry داره. بجای پورت مبدا من میاد IP رو توی جدولش وارد میکنه....
نمیخوام بحث رو به طرز کار NAT بکشونم. ولی نمیدونم شما چرا فکر کردید من با توجه به کتابهای فارسی همچین حرفی میزنم. شما اگر کتاب شبکه های کامپیوتری پروفسور تننباوم رو خونده باشید(که مطمئنم خوندید) توی اون کاملاً توضیح داده که NAT چی هست و NAT یکی از اصول شبکه اینترنت که unique بودن IP هست رو نقض میکنه. در صورتیکه بحث dynamic ip کاملاً متفاوت هست...
Modernidea
چهارشنبه 03 آذر 1389, 18:38 عصر
esmit61 عزیز، من فرقی در توضیح شما با razeghi_loved (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=24743) نمیبینم !
حالا یا من نمیبینم یا دیده نمیشه :لبخند:
چون در پستهای قبلی که razeghi_loved (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=24743) توضیح دادن مفهوم همین چیزی بود که شما گفتید !
esmit61
چهارشنبه 03 آذر 1389, 21:56 عصر
من فرقی در توضیح شما با razeghi_loved نمیبینم !
تفاوت در این صحبت ایشون هست:
Invalid IP همان dynamic IP و Valid IP همان Static IP هستش
Invalid IP با dynamic IP فرق داره. Valid IP هم با Static IP فرق داره. اینها دو مبحث مجزا هستند.
Invalid IP در اینترنت معتبر نیست. ولی یک هاست میتونه در شبکه اینترنت dynamic ip بگیره که کاملاً معتبر هم هست. شاید هم من منظور ایشون رو درست متوجه نشده ام
ایشون فرمودند:
شما نمی تونی تو شبکه از رنج ای پی 127.0.0.0 یا 255.255.255.255 استفاده کنی به این نوع ای پی می گونید Invalid IP
127.0.0.0 اصلاً IP نیست که بخواهیم راجع به valid یا invalid بودنش بحث کنیم! این یک Network Number هست، نه IP.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.