PDA

View Full Version : سوال: از کجا بفهمم بارکد وارد شده و در بانک جستجو کنم؟

Delphi7_love
یک شنبه 02 آبان 1389, 21:56 عصر
سلام
اطلاعات رو از طریق بارکد خوان در یک ادیت میریزم
حالا میخوام زمانی که بارکد خونده شد بره داخل بانک و بر اساس اون جستجو کنه و اطلاعات دیگه از قبیل نام کالا ، قیمت فروش رو داخل ادیت های دیگه بیاره
مشکل من اینجاس که نمیدونم در چه رویدادی بنویسم
اگه در ONCHANGE بنویسم ممکنه 5 رقم اول یک بارکد با یک بارکد 5 رقمی مشابه باشه و اشتباه بشه
چون بارکد در نقش کیبورد عمل میکنه
چطور متوجه شم که بارکد خونده شده و بره داخل بانک بگرده ؟
ممنون

Felony
یک شنبه 02 آبان 1389, 22:01 عصر
وقتی بارکد خونده میشه کارکتر به کارکتر وارد Edit میشه ؟ یعنی مثلا برای یه بارکد 5 کارکتری 5 بار رویداد OnChange صدا زده میشه ؟

در هر صورت شما میتونید در همون OnChange جست و جو رو انجام بدید و نباید مشکلی به وجود بیاد .

Delphi7_love
یک شنبه 02 آبان 1389, 22:53 عصر
وقتی بارکد خونده میشه کارکتر به کارکتر وارد Edit میشه ؟ یعنی مثلا برای یه بارکد 5 کارکتری 5 بار رویداد OnChange صدا زده میشه ؟

در هر صورت شما میتونید در همون OnChange جست و جو رو انجام بدید و نباید مشکلی به وجود بیاد .
خوب اگه مثلا یه بارکد 12345 بود و یه بارکد دیگه 123456789 بود تکلیف چیه ؟
اگه ما بارکد 123456789 رو جستجو کنیم بارکد 12345 رو پیدا میکنه

Felony
دوشنبه 03 آبان 1389, 04:59 صبح
جواب سوال اول من رو ندادید ؟!

Delphi7_love
دوشنبه 03 آبان 1389, 06:36 صبح
جواب سوال اول من رو ندادید ؟!

اره 5 بار صدا زده میشه
دقیقا در نقش کیبورد عمل میکنه

alinikaein
دوشنبه 03 آبان 1389, 08:08 صبح
سلام دوست عزيز؛

معمولاً باركدخوان‌ها داراي تنظيماتي هستند كه مشخص مي‌كنه كاراكتر آخري كه وارد مي‌كنند چي باشه كه معمولاً يك enter در انتهاي هر باركد وارد مي‌كنند. (در باركدخوان‌هاي جديد و پيشرفته‌تر مي‌تونيد تنظيم كنيد كه space باشه يا...)

شما در رويداد OnKeypressed مي‌تونيد چك كنيد كه اگه enter زده شد، يعني باركد شما كامل خونده شده.
ضمناً در صورتي كه باركدهاي شما داراي يك فرمت يكسان هستند، مي‌تونيد از طول آن‌ها (مثلاً همه‌ي باركدها 6 كاراكتري) استفاده كنيد.

يا علي... موفق باشيد...

Delphi7_love
دوشنبه 03 آبان 1389, 08:31 صبح
سلام دوست عزيز؛

معمولاً باركدخوان‌ها داراي تنظيماتي هستند كه مشخص مي‌كنه كاراكتر آخري كه وارد مي‌كنند چي باشه كه معمولاً يك enter در انتهاي هر باركد وارد مي‌كنند. (در باركدخوان‌هاي جديد و پيشرفته‌تر مي‌تونيد تنظيم كنيد كه space باشه يا...)

شما در رويداد OnKeypressed مي‌تونيد چك كنيد كه اگه enter زده شد، يعني باركد شما كامل خونده شده.
ضمناً در صورتي كه باركدهاي شما داراي يك فرمت يكسان هستند، مي‌تونيد از طول آن‌ها (مثلاً همه‌ي باركدها 6 كاراكتري) استفاده كنيد.

يا علي... موفق باشيد...
سلام
متشکرم حل شد
بعد از خوندن بارکد اینتر زده میشه