ورود

View Full Version : آياhistoryدرxpبراي عمليات انجام شده وجوددارد؟

shpegah
سه شنبه 04 آبان 1389, 08:10 صبح
سلام دوستان
يك سوال داشتم. يكي از دوستان كه در دانشگاه تدريس ميكند ديروز پرسيد:از روي كامپيوتر بايك فايل powerpointكه از روي فلش اجرا شده بود تدريس ميكرده كه فراموش ميكند فلش را بر دارد نيم ساعت از كلاس خارج ميشود چون نمونه سوالهاي امتحانش نيز داخل همان فايل بوده ميخواست بداند چطور ميتواند بفهمد كسي آن فايل را باز كرده ياخير وِيا از آن فلش به فلش شخصي خودش كپي كرده ياخير؟ تنها چيزي كه به نظرم رسيد اين بود كه تاريخ آخرين دسترسي به فايل را نگاه كند
اما گفت زنگ بعد خودش فايل را باز كرده وبه تدريس ادامه داده. ميخواستم بدانم چيزي مانند historyدر xp وجود دارد كه بتوان آخرين وقايع انجام شده را در آن ديد؟
پيشاپيش ممنونم

eshpilen
سه شنبه 04 آبان 1389, 09:35 صبح
تاجایی که میدونم راهی وجود نداره.
خب میتونست حداقل سوالات رو با WinRAR یا نرم افزار دیگه ای بصورت رمزشده دربیاره و روش پسورد بذاره.

shpegah
سه شنبه 04 آبان 1389, 09:47 صبح
ايشان علوم پزشكي تدريس ميكنه اصلا تو اين واديا نيست حالا كه به مشكل خورده دنبال راه حل ميگرده. ولي يك چيزي را گفت كه من اطلاعي ازش نداشتم . گفت چطور ميشه در wordيك history داره ولي در xpوياpowerpoint نداره؟ولي چون من در حد كارابندازي با work كار كرده بودم به روي خودم نياوردم كه اين گفته درست است يا نه؟ ولي به ذهنم رسيد كه شايد در xp چنين service فعالي داشته باشيم. ولي چيزي پيدا نكردم واز شما دوستان راهنمايي خواستم.

میلاد قاضی پور
سه شنبه 04 آبان 1389, 11:04 صبح
در بخش my recent document باید بر اساس تاریخ شورت کاتها رو مرتب کنه و ببینه توی اون ساعت کدوم برنامه ها یا فایلها باز شدن
منوی استارت / مای ریسنت داکیومنت .
اگر اونجا نیست که صد در صد باید باشه از پروپرتیز تسکبار برید موارد رو تیک بزنید که نشون بده . در دایرکتوری داکیومنت اند ستینگز هم قابل دسترس هست اون پوشه .

shpegah
سه شنبه 04 آبان 1389, 12:52 عصر
در بخش my recent document باید بر اساس تاریخ شورت کاتها رو مرتب کنه و ببینه توی اون ساعت کدوم برنامه ها یا فایلها باز شدن
منوی استارت / مای ریسنت داکیومنت .
اگر اونجا نیست که صد در صد باید باشه از پروپرتیز تسکبار برید موارد رو تیک بزنید که نشون بده . در دایرکتوری داکیومنت اند ستینگز هم قابل دسترس هست اون پوشه .

ممنون دوست من
در my recent document آخرين باري كه فايل باز شده را فقط نشان ميدهد نه تمام دفعات همانطور كه گفتم خودش دوباره باز كرده. واز طرفي فقط فايلهاي باز شده را نشان ميدهد مشخص نميكند كپي انجام شده ياخير. ولي در هر صورت خيلي خوب است چون حداقل ميتوان فهميد كه يك لينك غير عادي كه مربوط به فلش دوم باشد در آن موجود هست ياخير.

حمید محمودی
سه شنبه 04 آبان 1389, 14:05 عصر
چطور ميشه در wordيك history داره ولي در xpوياpowerpoint نداره؟
شبیه همین history نرم افزار word که از منوی Office Button، و در بخش Recent قبل نمایش هست، در powerpoint هم وجود داره.

اما اینکه آیا میشه فهمید فایل دوباره باز شده یا نه، فکر نکنم بشه. فرض کنید کاربر داشته فایل test.pptx رو تدریس میکرده، حالا اگه بعد از اتمام کار powerpointرو ببنده، اسم و آدرس این فایل، در ابتدای لیست recent در نرم افزار powerpointقرار میگیره.
اینجا دوحالت به وجود میاد. اگه بعد از اتمام تدریس یک کاربری، فایلی دیگه ای رو باز کرده باشه، اسم و آدرس فایل test.pptx در بعد از اون فایلی که باز شده، نمایش پیدا میکنه.
اما حالت دوم، اینکه اگه همون فایل test.pptx رو کسی باز کرده باشه، اسم و آدرسش در ابتدای لیست Recent قرار خواهد گرفت و نمیشه تشخیص داد.
به عبارت دیگه در Recent نرم افزار های Office تعداد دفعات فایلی که باز شده رو نمیشه دید!