View Full Version : خبر: جریان بتا 7 فایرفاکس
ARC
سه شنبه 04 آبان 1389, 10:05 صبح
ظاهرا جریان انتشار فایرفاکس 4 هم سر درازی پیدا کرده و بعد از تعویقهای روی داده، این بار عدم انتشار نگارش بتا 7 آن، موجب شایعاتی مبنی بر تاخیر مجدد آن شده است. هنوز خبری از بتا 7 که قرار بود در بازه زمانی هفته آخر شهریور تا هفته اول مهر منتشر شود نیست و در ویکی موزیلا هم تاریخ جدیدی برای آن تعیین نشده است از طرفی خبرهایی هم از نحوه رفع ایرادات به گوش میرسد که در مجموع این احتمال که به این زودیها نباید منتظر فایرفاکس4 باشیم را قوت می بخشد. زمانیکه مایکروسافت بعد از عرضه ویندوز ایکس پی، عرضه ویندوز بعدی را به تاخیر انداخت، توقع کاربران را بالا برد و بعد از عرضه ویندوز ویستا، بسیاری از کاربران نا امید شدند. حالا امیدواریم که این همه تعویق و انتظار برای فایرفاکس 4، ارزشش را داشته باشد.
منبع: هفته نامه عصر ارتباط (http://www.asreertebat.com/1389/8/1/AsreErtebat_weekly/379/Page/30/)
mmssoft
سه شنبه 04 آبان 1389, 14:53 عصر
فایرفاکس مثل مرورگرهای دیگه نیست که بدون نگاه به مشکلات احتمالی، نسخه فاینال رو عرضه کنه. مطمئن باشید تمام نسخه های Beta برای این ارائه میشن که درصد رضایت کاربران سنجیده بشه و با استفاده از نظرات اونها تمامی مشکلات رو برطرف کنن تا به بهترین شکل نسخه 4 رو ارائه کنن. امیدوارم رکورد دانلودی که هنگام عرضه نسخه 3 به ثبت شد، در نسخه 4 شکسته بشه...
Netsky
سه شنبه 04 آبان 1389, 16:11 عصر
فایرفاکس مثل مرورگرهای دیگه نیست که بدون نگاه به مشکلات احتمالی، نسخه فاینال رو عرضه کنه
مهدی جون منظورت از مرورگرهای دیگه ، کدوم مرورگرهاست ؟
مطمئن باشید تمام نسخه های Beta برای این ارائه میشن که درصد رضایت کاربران سنجیده بشه و با استفاده از نظرات اونها تمامی مشکلات رو برطرف کنن تا به بهترین شکل نسخه 4 رو ارائه کنن.
همه ورژن های بتا مرورگرها به همین منظور ارائه میشن .
امیدوارم رکورد دانلودی که هنگام عرضه نسخه 3 به ثبت شد، در نسخه 4 شکسته بشه...
خیلی از فایرفاکسی ها رفتن به سمت کروم و ازش راضی بودن . احتمال اینکه حتی رکورد دانلود اندازه همون ورژن 3 باشه چیزی حدود 10 درصده.
ARC
سه شنبه 04 آبان 1389, 17:24 عصر
خیلی از فایرفاکسی ها رفتن به سمت کروم و ازش راضی بودن . احتمال اینکه حتی رکورد دانلود اندازه همون ورژن 3 باشه چیزی حدود 10 درصده.
آره احتمال این که رکورد دانلود شکسته بشه به نظر من هم کم هست ولی این نکته را فراموش نکنید حتی اگر فایرفاکس هم مثل نت اسکیپ بشه و بخواد به تاریخ بپیونده (که احتمالش کمه) ولی مثل نت اسکیپ رقابتی رو برپا کرد که نتیجه اون بهترین کیفیت برای کاربر هست و به مایکروسافت تلنگری زد تا بفهمه چی داره تولید میکنه به نظر من پروژه های متن باز خاصیتی که داره اینه که شرکت هایی که نرم افزار هاشون رو به صورت کد بسته می فروشن رو وادار میکنه تا ایده های جدیدتری بدن و تمام سعی خودشون رو برای بالا بردن کیفیت شون بکنن همون چیزی که الان در مرورگر IE دیده می شه یا حتی ویندوز 7 و ....
کاش یه آنتی ویروس متن باز هم تولید میشد که پشتیبانی خیلی قوی داشته باشه تا شرکت های امنیتی هم بهتر عمل کنن گرچه چون شرکت های امنیتی زیاد هستن رقابت بین اونا زیاده ولی متن باز باعث میشه تا اونا همیشه چند پله جلوتر باشن.
mmssoft
سه شنبه 04 آبان 1389, 18:40 عصر
مهدی جون منظورت از مرورگرهای دیگه ، کدوم مرورگرهاست ؟
:D فکر کنم این دیگه روشنه... (البته قصد توهین ندارم)
همه ورژن های بتا مرورگرها به همین منظور ارائه میشن .
درسته؛ ولی فایرفاکس تو این زمینه پیشتاز شده و با اضافه کردن قابلیت Feedback، بیشتر از نسخه بتا سود میبره (یعنی بهتر میتونه نواقص و مشکلات رو شناسایی کنه).
باید بگم که هنوز فایرفاکس کاربران ثابتی داره که هیچ وقت ترکش نخواهند کرد. البته اینی هم که شما درباره رکورد دانلود میگی درسته (البته 10 درصد دیگه خیلی کمه :D) ولی حداقل من امیدوارم که رکورد شکسته بشه.
آره احتمال این که رکورد دانلود شکسته بشه به نظر من هم کم هست ولی این نکته را فراموش نکنید حتی اگر فایرفاکس هم مثل نت اسکیپ بشه و بخواد به تاریخ بپیونده (که احتمالش کمه) ولی مثل نت اسکیپ رقابتی رو برپا کرد که نتیجه اون بهترین کیفیت برای کاربر هست و به مایکروسافت تلنگری زد تا بفهمه چی داره تولید میکنه به نظر من پروژه های متن باز خاصیتی که داره اینه که شرکت هایی که نرم افزار هاشون رو به صورت کد بسته می فروشن رو وادار میکنه تا ایده های جدیدتری بدن و تمام سعی خودشون رو برای بالا بردن کیفیت شون بکنن همون چیزی که الان در مرورگر IE دیده می شه یا حتی ویندوز 7 و ....
کاش یه آنتی ویروس متن باز هم تولید میشد که پشتیبانی خیلی قوی داشته باشه تا شرکت های امنیتی هم بهتر عمل کنن گرچه چون شرکت های امنیتی زیاد هستن رقابت بین اونا زیاده ولی متن باز باعث میشه تا اونا همیشه چند پله جلوتر باشن.
موافقم... ولی فکر نکنم فایرفاکس مثل نت اسکیپ بخواد به همین راحتی دست بکشه. ولی در مورد تلنگر به IE واقعا درست میگید. با این مایکروسافت و مخصوصا بیل گیتس رو واقعا قبول دارم؛ ولی باید بگم که وقتی محصولی رو میسازند فقط به یکی از جوانبش توجه میکنن و سعی میکنن اون بهبود ببخشن و به بقیه بخش ها رو به اندازه جنبه اصلی مورد نظرشون، توجه ندارن و این باعث میشه محصولشون خیلی کامل نباشه.
taknegaar
پنج شنبه 20 آبان 1389, 22:20 عصر
Firefox 4.0 Beta 7
- Uses JägerMonkey, a new, faster JavaScript engine
- WebGL is enabled by default on Windows and Mac OS X. WebGL support requires an OpenGL-capable graphics card. Support for other graphics cards on Windows (specifically Intel GPUs) and Linux will be coming in a future beta
- Certain rendering operations are now hardware-accelerated using Direct3D 9 on Windows XP, Direct3D 10 on Windows Vista and 7, and OpenGL on Mac OS X
- Improved web typography using OpenType with support for ligatures, kerning and font variants
- HTML5 Forms API makes web based forms easier to implement and validate
Download:
http://www.filehippo.com/download_firefox
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.