mr . saeed
سه شنبه 04 آبان 1389, 14:04 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز
من از طریق 2 DVD اقدام به نصب VISUAL STADIO 2010 کردم اما در هر 2 مورد مشکلات زیر را دارم....
هم روی ویندوز 7 ... 64 بیتی نصب کردم هم روی XP 32 بیتی ....
خوب و اما مشکل .. این پکیج ها خودشون مثل اینکه فایل های VIsual رو کامل توی پوشه all program ویندوز نصب میکنند .... هم فایل های نرم افزار هم SQL
اما SQL کلا اجرا نمیشه ......
از طریق منو برای new installation هم که میرم .... پوشه نصب رو میخواد که اصلا نمیدونم
این
installation media folder که پیداش نمیکنه چیه و کجاست و یا اینکه میگه invalid installation folder !
هم تو سون امتحان کردم هم تو اکس پی ... کارایی هم که تو سایت های خارجی گفتند انجام دادم اما نمیشه که نمیشه ...
کلا کلافه شدم ......
این مورد اولم با SQL server 2008 بود
و مورد بعدی visual Stadio 2010 ایا MSDN نداره .. .!!
من 2003 بود یا 2008 فکر میکنم داشتم همراه با نصب دی وی دی ... MSDN هم نصب میشد
اما اینجا خبری از MSDN نیست ... جریان اینم توضیح بدید ...
تو یه سایت خارجی فکر میکنم سایت خود MSDN بود نحوه نصبش رو گفته بود ... اما ناقص و البته رفتم و باز هم نشد .........
خوب لطفا به من کمک کنید که شدیدا نیاز مندم :گریه:
من از طریق 2 DVD اقدام به نصب VISUAL STADIO 2010 کردم اما در هر 2 مورد مشکلات زیر را دارم....
هم روی ویندوز 7 ... 64 بیتی نصب کردم هم روی XP 32 بیتی ....
خوب و اما مشکل .. این پکیج ها خودشون مثل اینکه فایل های VIsual رو کامل توی پوشه all program ویندوز نصب میکنند .... هم فایل های نرم افزار هم SQL
اما SQL کلا اجرا نمیشه ......
از طریق منو برای new installation هم که میرم .... پوشه نصب رو میخواد که اصلا نمیدونم
این
installation media folder که پیداش نمیکنه چیه و کجاست و یا اینکه میگه invalid installation folder !
هم تو سون امتحان کردم هم تو اکس پی ... کارایی هم که تو سایت های خارجی گفتند انجام دادم اما نمیشه که نمیشه ...
کلا کلافه شدم ......
این مورد اولم با SQL server 2008 بود
و مورد بعدی visual Stadio 2010 ایا MSDN نداره .. .!!
من 2003 بود یا 2008 فکر میکنم داشتم همراه با نصب دی وی دی ... MSDN هم نصب میشد
اما اینجا خبری از MSDN نیست ... جریان اینم توضیح بدید ...
تو یه سایت خارجی فکر میکنم سایت خود MSDN بود نحوه نصبش رو گفته بود ... اما ناقص و البته رفتم و باز هم نشد .........
خوب لطفا به من کمک کنید که شدیدا نیاز مندم :گریه: