PDA

View Full Version : سوال: فارسی سازی پرينتر سوزنی



hamid67fathi
سه شنبه 04 آبان 1389, 18:06 عصر
سلام
کسی ميدونه چطور ميشه پرينتر های سوزنی رو فارسی کرد ؟
من يه برنامه تو C# نوشتم که مستقيم به پرينتر وصل ميشه و چاپ ميگيره ، ولی تو چاپ فارسی مشکل پيدا کردم.
چند تا pan فايل هم پيدا کردم و بار گذاری کردم روش اما توفيقی نکرد.
کسی ايده اي ، تجربه اي .... در اين ضمينه نداره ؟؟

(البته سخت ترين قسمتش که چاپ بارکد بوده ،حل کردم ، فقط مونده فارسی سازيش)

علیرضا حسن زاده
سه شنبه 04 آبان 1389, 19:56 عصر
شما با چه مدلی کار می کنید؟
تو ویندوز معمولا مشکل فارسی نویسی نداره(با توجه به ایجاد برنامه تو #C)
ولی اگه برنامتون کنسولی باشه فرق میکنه

hamid67fathi
چهارشنبه 05 آبان 1389, 00:43 صبح
سلام
دوست من ، برنامه من نهايت يه فايل تکست ميسازه که اون فايل به پرينتر ارسال ميشه.
مدل پرينتر هم Epson LQ2180 هست .
من همه ESC Command های اين پرينتر رو مطالعه کردم دستورت تغييره character set Table رو هم پيدا کردم.
اما با اجرای اون ها هيچ تغييری در خروجی حاصل نشيد.
اگه راهی داريد ممنون ميشم..

علیرضا حسن زاده
چهارشنبه 05 آبان 1389, 10:29 صبح
شما نگفتین برنامتون در چه محیطی اجرا میشه؟ ولی نهایتا می تونید با استفاده از یونیکد مشکل رو حل کنید وکاری به character set Table نداشته باشین چون تو ویندوز شما معمولا نباید با سخت افزار به صورت مستقیم ارتباط داشته باشید و همه کارها با سرویس های مربوطه انجام میشه

hamid67fathi
چهارشنبه 05 آبان 1389, 12:02 عصر
برنامه ام تحت windows هست م ولی سره آخر بايد يه فايل تکست بسازه،مشک دقيقاً همينه

علیرضا حسن زاده
چهارشنبه 05 آبان 1389, 13:26 عصر
می تونی محتوای فایل Text رو با PrintDocument چاپ بگیری خیلی هم راحته

hamid67fathi
چهارشنبه 05 آبان 1389, 13:45 عصر
دوست عزيز ، شايد من سؤالم رو بد مطرح کردم.
اگه يادتون باشه برای فارسی سازی برنامه هايی که تحت داس پرينت ميگرفتن از يک سری فارسی ساز استفاده ميشد.
حالا من هم يک سری بايت رو (که محتويات اون مت فارسی و بارکد ) هست رو به صورت مستقيم به پرينتر در پورت LPT هست بفرستم.
که بيشتره اين مراحل انجام شده،فقط يک مرحله مونده:
اونم اينه که به پرينتر بفهمونم اين متن ها که به صورت بايت دارن بهش ارسال ميشن فارسی هستند،همين

علیرضا حسن زاده
چهارشنبه 05 آبان 1389, 20:44 عصر
فارسی سازهای داس در ویندوز فقط در همون برنامه ای که اون رو اجرامیکنه می تونه استفاده بشه(یعنی وقتی برنامه رو ببندید معمولا کار نمیکنه یا به عبارت دیگه تو همون پرامتی که باز کردین کار میکنه)
من شرایط کار شما رو نمی دونم ولی ممکنه بتونید برنامه تون رو در حالت کنسول ایجاد کنید و هنگام ارسال به چاپگر فایل فارسی ساز تحت داس رو هم قبل از چاپ فراخوانی کنید ممکنه مشکلتون حل بشه

hamid67fathi
چهارشنبه 05 آبان 1389, 22:49 عصر
دقيقاً تنها رهی که دارم همين هست ،
به همين خاطر هست که دنبال سورس برنامه های فارسی ساز هستم ، تا بتونم معادلش رو در برنامه خودم بنويسم.

flash118
چهارشنبه 05 آبان 1389, 23:00 عصر
دوست عزیز تا جایی که من حافظم یاری میکنه ما اون زمان که شرکت کار میکردیم من برای شرکت با چاپگر سوزنی تونستم فارسی پرینت بگیرم البته از فارسی سازه فکر کنم اسمش زرین و یکی هم پروین بود استفاده کردیم البته من براش از یه کد گذاری مخصوص با استفاده از همین کدینک یونی کد با کمی تغییرات در بیسش تونستم برقرار کنم متاسفانه نتونستم برنامه رو پیدا کنم براتون قرار بدم ولی گفتم بگم شاید مفید باشه

hamid67fathi
چهارشنبه 05 آبان 1389, 23:16 عصر
ممنون ، من چن نمونه پيدا کردم،اما در موقع اجرا با خطا دسترسی به حافظه همراه هستن

flash118
چهارشنبه 05 آبان 1389, 23:19 عصر
دوست عزیز متاسفانه بله قابل پیشبینی هست که اجازه نده چون تغییرات به صورت مستقیم اعمال میشه برای همین حساس هست و باید گام به گام مراجل رو بررسی کنید

علیرضا حسن زاده
پنج شنبه 06 آبان 1389, 18:43 عصر
دقيقاً تنها رهی که دارم همين هست ،
به همين خاطر هست که دنبال سورس برنامه های فارسی ساز هستم ، تا بتونم معادلش رو در برنامه خودم بنويسم.


شما نیازی به نوشتن برنامه فارسی ساز ندارید اگه با این روش مشکلتون حل بشه تنها کاری که باید بکنید اینه که مثل برنامه های تحت داس برنامه فارسی ساز رو فراخوانی کنید(اجرا کنید) و بعد اطلاعات رو چاپگر بفرستید

علیرضا حسن زاده
پنج شنبه 06 آبان 1389, 18:45 عصر
اگر برنامه فارسی ساز چاپگر رو هم بخواین من دارم و می تونم براتون ارسال کنم (البته خو برنامه نه سورسش)
یه سورس هم داشتم که با Foxpro بود