View Full Version : اشکارسازی فایل های مخفی شده توسط انتی ویروس
manij_mhm
سه شنبه 04 آبان 1389, 18:28 عصر
سلام.
چطوری می تونم فایل هایی ویروسی که پس از اسکن توسط انتی ویروس hidden شده رو برگردونم؟ (انتی ویروس-< kaspersky 2011)
manij_mhm
چهارشنبه 05 آبان 1389, 10:56 صبح
کسی نمی تونه کمک کنه؟
حسین فلاحی
چهارشنبه 05 آبان 1389, 11:40 صبح
چه اصراری دارین که فایل ویروسی رو باز کنین؟
اگر هم مطمئن هستین که ویروسی نیست(؟) اون رو از لیست ویروسی ها بیارین بیرون. تا به حالت اول برگرده.
manij_mhm
چهارشنبه 05 آبان 1389, 15:05 عصر
چه اصراری دارین که فایل ویروسی رو باز کنین؟
بابت توجهتون ممنون.
یه سری فایل داشتم که ویروسی شدن. حالا این ویروس اومده یه کپی هیدن شده از فایل هام ساخته و یه ایکن مربوط به هر فایل. اسکن که کردم فقط ویروس از بین رفت و اصل فایل ها هیدن شده. حالا می خوام از حالت هیدن درشون بیارم.
اگر هم مطمئن هستین که ویروسی نیست(؟) اون رو از لیست ویروسی ها بیارین بیرون. تا به حالت اول برگرده.
چی رو فایل ها رو؟! چطوری این کارو انجام بدم؟؟؟؟
ویروس از بین رفته اما فایلها هیدن شدن. الان دیگه ویروسی نیستند که.
اگه بخوام روی یه سیستم دیگه این کار رو انجام بدم چی؟؟
ممنون.
manij_mhm
چهارشنبه 05 آبان 1389, 19:41 عصر
یعنی هیچی.......!
FastCode
چهارشنبه 05 آبان 1389, 21:41 عصر
متاسفانه فایلهای شما hide نشدن.
قرنتینه شدن.
در یک جای دیگه با یک اسم دیگه.
حسین فلاحی
پنج شنبه 06 آبان 1389, 04:13 صبح
قرنتینه شدن.
دقیقا!
یک دکمه بالای صفحه هست Quarantine. در اون قسمت ببینین می تونین از قرنطینه در بیارین.
یعنی هیچی.......!
ببخشین امروز از سایت سر نزدم، به حساب بی توجهی نذارین.
manij_mhm
پنج شنبه 06 آبان 1389, 11:10 صبح
قرنتینه شدن.
سلام ممنون بابت پاسخ تون ولی مشکل همینه که فایل ها قرنتینه نشدن. لااقل به نظر من. فایلی هم توی لیست فایل های قرنتینه نیست. ببینید وقتی دوباره اسکن می کنم، تمام اون فایل ها هم اسکن می شه و میگه که فاقد ویروسند (از قسمت report، لیست شون نمایش داده میشه). اسمشون عوض نشده. اسم فایلهایی که یادم هست رو می تونم از طریق cmd دسترسی داشته باشم اما خب فایل ها خیلی زیادن. نمی شه دونه دونه بازشون کنم... .
گفتم شاید از طریق cmd یا از ریجستری بتونم برگردونمشون. یا کاسپر تنظیماتی داشته باشه.
ببخشین امروز از سایت سر نزدم، به حساب بی توجهی نذارین.
ممنون بابت پاسختون.
Felony
پنج شنبه 06 آبان 1389, 11:55 صبح
تو CMD میتونید به وسیله دستور Attrib خصایص فایل ها رو تغییر بدید ، برای انجام این عمل به صورت دسته جمعی هم کافیه از *.* استفاده کنید ، مثلا :
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=59189&stc=1&d=1287132402
manij_mhm
پنج شنبه 06 آبان 1389, 21:35 عصر
تو CMD میتونید به وسیله دستور Attrib خصایص فایل ها رو تغییر بدید ، برای انجام این عمل به صورت دسته جمعی هم کافیه از *.* استفاده کنید
واقعا ممنون. بعد از یکم سروکله زدن جواب داد.
attrib -h -s /s /d g:\*.*
با سپاس فراوان.
از تمامی دوستان ممنون.
shedayat
جمعه 07 آبان 1389, 10:25 صبح
در ضمن دوست عزیزمون dcamera (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=85593) قبلا یه فایل bat ساخته بود که کارش همین بود. با اجازه از اون این فایل رو برای شما میزارم تا استفاده کنید. کارش هم اینه که اول باید اون فایل رو توی درایو مورد نظرت کپی کنی و بعدش هم اجراش کنی. در ضمن این فایل این قابلیت رو هم دارم که تمام زیر پوشه ها رو هم از به حالت نرمال بازگردونه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.