ورود

View Full Version : یه سوال به برنامه نویسی هیچ ربطی نداره اما به IDE ربط داره (البته فکر کنم)

reza_edu
چهارشنبه 05 آبان 1389, 07:40 صبح
سلام به مهندسان عزیز من تو سیستم عامل ویندوز سرور به یه مشکلی برخوردم (چرا چون تو اکسپی این مشکل به وجود نمیاد) زمانی که من ویژوال استدیو رو نصب میکنم برنامه های مثل همینی که تو تصویر می بینید فقط میخوان که با ویژوال استدیو باز بشن که اونم باعث اجرای کامل برنامه نمی شه شما میدونید چیکار بایدکرد اصلا تابحال باهاش مواجه شدید؟
http://up.iranblog.com/Files73/a59a9436004a496db735.bmp

hero4000
چهارشنبه 05 آبان 1389, 08:33 صبح
دوست عزيز اين پيغام مربوط به خطا در برنامت ميشه

فرض کن شما يک برنامه رو داري اجرا ميکني و به دليل خطا برنامه داره بسته ميشه اونوقت ويندوز مي خواد قبل از بسته شدن با يک برنامه که توانائي ديباگ کردن ( تحليل کدهاي برنامه) رو داره اين برنامه رو ديباگ کنه ( دراينجا ويژوال استديو اين توانائي رو داره ) که ويندوز به شما پيغام ميده که شما ميخواين بوسيله اين برنامه ها اين برنامه رو ديباگ کنيد يا نه

b.mahsa
چهارشنبه 05 آبان 1389, 15:17 عصر
جناب hero2000 دقیقا درست فرمودند.
و در ضمن مربوط به win server هم نیست . تو بقیه Windows ها هم شما ممکنه این پنجره رو ببینید.

reza_edu
چهارشنبه 05 آبان 1389, 17:15 عصر
خوب ممنون از جواب شما راه حل چیه منکه نمیتونم بخاطر یه برنامه OS مرو عوض کنم یعنی هیچ راهی نداره!!!!!!!!!!!!

FastCode
چهارشنبه 05 آبان 1389, 18:53 عصر
اون برنامه رو حذف کنید.

ashkan209
جمعه 07 آبان 1389, 21:25 عصر
سلام
علت ظاهر شدن این فرم دوستمون گفتند
و برای جلوگیری از ظاهر شدن این پنجره که اصطلاحا Just-in-time Debuger خوانده میشود ، این می باشد
در ویژوال استودیو به مسیر زیر بروید

tools menu >options>debugging>just-in-time

هر سه چک مارک
managed
native
script
رو بردارین و ذخیره کنید ، تا دیگه سر و کله این خروس بی محل پیدا نشه :لبخند: