View Full Version : دادن پیام در صورتی که رکوردی تکراری باشد
saras
یک شنبه 09 مرداد 1384, 08:23 صبح
فرمی را طراحی کردم مربوط به مشخصات افراد و سابقه آنها در آموزش نزدیک به 35 فیلد دارد . و فیلد اصلی آن شماره پرسنلی فرد است . اگر فردی تکراری وارد شده باشد پیام تکراری بودن آن را در انتهای فرم می دهد . یعنی بعد از تکمیل شدن فیلد 35 . می خواهم اگر کاربر فیلد شماره پرسنلی را تکراری وارد کرد بعد از خارج شدن از آن فیلد پیام بدهد نه آخرین فیلد از فرم .
PalizeSoftware
یک شنبه 09 مرداد 1384, 08:56 صبح
در رویداد On Lost Focus با استفاده از ماکرو یا ویوال بیسیک این بررسی را انجام دهید.
saras
یک شنبه 09 مرداد 1384, 09:38 صبح
در صورت امکان بیشتر توضیح دهید . انجام دادم ولی درست نشد
maleki
یک شنبه 09 مرداد 1384, 10:37 صبح
فرض کنیم اسم فرم شما هست A و اسم فیلد اصلی هست B و اسم جدولی که این فیلد توی اونه هست M حالاتوی رویداد BeforeUpdate فیلد B بنویس:(این انگلیسی نوشتن توی انجمن مکافاته همه چیزو برعکس نشون میده اگه میخوای انگلیساشو درست ببینی دکمه کنترل و شیفت چپ رو بگیر)
if Dlookup("B","M","[B]="&me.B) then
msgbox "تکراری است"
cancel=true
end if
Developer Programmer
یک شنبه 09 مرداد 1384, 10:53 صبح
خوب فکر کنم با Select Count بر روی یک فیلد ترجیحا کلیدی بتونین بفهمین
saras
یک شنبه 09 مرداد 1384, 11:03 صبح
جواب ندادeror می دهد
maleki
یک شنبه 09 مرداد 1384, 15:29 عصر
جواب ندادeror می دهد
عزیز من ببین میتونی فایل خودت رو اول compact کنی بعدش zip کنی واسم Emailکنی تا واست یه لحظه درستش کنم .چطو جواب نداده توی برنامه خودم جلوی چشم خودم داره جواب میده .
sarami
یک شنبه 09 مرداد 1384, 23:56 عصر
فرض کنیم اسم فرم شما هست A و اسم فیلد اصلی هست B و اسم جدولی که این فیلد توی اونه هست M حالاتوی رویداد BeforeUpdate فیلد B بنویس:(این انگلیسی نوشتن توی انجمن مکافاته همه چیزو برعکس نشون میده اگه میخوای انگلیساشو درست ببینی دکمه کنترل و شیفت چپ رو بگیر)
if Dlookup("B","M","[B]="&me.B) then
msgbox "تکراری است"
cancel=true
end if
روشی که آقای مالکی گفتن جواب میده و منم از همین روش استفاده میکنم
saras
دوشنبه 10 مرداد 1384, 07:31 صبح
امتحان کردم نشد . نمی دانم چرا . اگر امکان دارد یک فرم نمونه ارسال نمایید با کمال تشکر . چون من کد نویسی را زیاد بلد نیستم .
saras
دوشنبه 31 مرداد 1384, 11:47 صبح
شاید اکسس من 2003 است و جواب نمی دهد لطفا با یک فایل کوچک راهنمایی بفرمایید
sarami
سه شنبه 01 شهریور 1384, 21:49 عصر
به این تاپیک نگاهی بیندازید
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=16687
saras
پنج شنبه 03 شهریور 1384, 07:30 صبح
صارمی عزیز اگر برایتان مقدور است یک فایل نمونه ارسال فرمایید . با تشکر کارم بد جوری گیر کرده
sarami
پنج شنبه 03 شهریور 1384, 20:08 عصر
خدا کنه این فایل نمونه مشکل تمامی دوستان رو برا همیشه حل کنه
فیلد تکراری a میباشد در صورت تکراری وارد کردن پیغامی مبنی بر تکراری بودن نمایش داده می شود
شاپرک
دوشنبه 11 مهر 1384, 08:22 صبح
من عینا کد شما رو کپی کردم اما Error Type mismach داد به این شکل تغییرش دادم درست شد :
If DLookup("a", "table", "[a] = '" & Me![a] & "'") Then
اما راستش دلیلش رو نمیدونم شما میدونین چرا؟
ar6383
سه شنبه 26 مهر 1384, 12:47 عصر
ساخت تابع خطا در دو یا سه فیلد تکراری یک رکورد در اکسس .
لطفا سریع مرا راهنمایی کنید.
شاپرک
سه شنبه 26 مهر 1384, 15:47 عصر
چرا همه تلگرافی کار میکنن ؟ هم کسانیکه سوال میپرسند هم کسانیکه جواب میدند...!!!!
Sheerkoshan
جمعه 06 آبان 1384, 23:33 عصر
من جدولی با نام tbl1 و فرمی هم به همین نام و فیلدی در جدول ودر فرم هردو با نام no دارم و طبق فرمایش شما
کد زیر را عیناً در Lost Focus فیلد مربوطه نوشتم اما پیام Error بعد از رفتن به فیلد آخر فرم صادر شد نه به محض ترک فیلد no به نظر شما علت چیست ؟
پیشاپیش از جوابتان متشکرم
If DLookup("no", "tbl1", "[no]=" & Me.no.text) Then
" MsgBox " Repeated ID
Cancel = True
End If
صبا9841
شنبه 09 دی 1385, 07:33 صبح
من عینا کد شما رو کپی کردم اما Error Type mismach داد به این شکل تغییرش دادم درست شد :
If DLookup("a", "table", "[a] = '" & Me![a] & "'") Then
اما راستش دلیلش رو نمیدونم شما میدونین چرا؟
من تصور کردم که برای فیلدی که نوع آن text است اینکار را کردید چون این دستور فقط فیلد number را جستجو میکند. اگر ممکن است بفرمائید برای فیلدی که نوع دیتای آن Text است چگونه باید عمل کرد؟ متشکرم
صبا9841
یک شنبه 10 دی 1385, 17:50 عصر
جواب این موضوع را پیدا کردم
با اجازه اقای sarami در فایلی که ایشان زحمت کشیدند برای فیلد text در جدول و فرم Table2 را نمونه گذاشتم که اگر مورد نیاز دوستان بود استفاده کنند.
بنابراین برای فیلدهای نوع Number از Table1 و برای فیلدهای از نوع Text میتوان از Table2 الگو برداشت.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.