ورود

View Full Version : سوال: مشکل در دستور adodc1.refresh

sinavb
پنج شنبه 06 آبان 1389, 00:06 صبح
سلام دوستان کد adodc1.refresh با وی بی من مشکل داره اصلا انگار با این کد حال نمی کنه وی بی من . توی دستور جستجو از این رفرش استفاده می کنم ولی ایراد می گیره توی لود برنامم استفاده می کنم ایراد می گیره چکار کنم خواهشا استادان محترم به داد بنده حقیر برسیدیم پوستمان کنده شدیست پروژه لنگ مونده !!!!
:گریه:خواهشا :ناراحت:

Javad-2010
پنج شنبه 06 آبان 1389, 06:37 صبح
کدها رو کامل بنویس تا ببینیم مشکل از کجاست.

returnx
پنج شنبه 06 آبان 1389, 09:37 صبح
اصولا وقتی از Refresh خطا میگیره احتمالا مشکل از خط قبلیه .(منم قبلا باهاش زیاد مشکل داشتم)

akbarg64
پنج شنبه 06 آبان 1389, 10:35 صبح
سلام دوستان کد adodc1.refresh با وی بی من مشکل داره اصلا انگار با این کد حال نمی کنه وی بی من . توی دستور جستجو از این رفرش استفاده می کنم ولی ایراد می گیره توی لود برنامم استفاده می کنم ایراد می گیره چکار کنم خواهشا استادان محترم به داد بنده حقیر برسیدیم پوستمان کنده شدیست پروژه لنگ مونده !!!!
:گریه:خواهشا :ناراحت:
سلام.احتمال زياد adodoc رو با كد نويسي به ديتا بيس وصل نكردي. يا نام تبل رو اشتباه وارد كردي.خلاصه اتصال درصت صورت نميگيره.اين يه احتمال بود.بازم اون قسمت رو بزار تا با كمك دوستان چك كنيم.موفق باشيد.

kooroush
پنج شنبه 06 آبان 1389, 10:37 صبح
دقیقا می وای چیکار کنی که باید ازadodc.refresh استفاده کنی ؟؟؟؟

sinavb
پنج شنبه 06 آبان 1389, 12:13 عصر
ببینید دوستان من از adodc واسه برقراری به بانکم استفاده کردم که می خوام توی دیتا گرید ازش استفاده کنم یا توی یه قسمت جستجو کنم ولی کلا هر جا می زنم ADODC.REFRESH ایراد می گیره ایرادش هم اینه :
method refresh of object "adodc" failed
کلا توی هرجای برنامم از این دستور استفاده می کنم ایراد می گیره من با کد هم برنامم رو به adodc وصل کردم ولی کلا ایراد می گیره من توی دستور جستجو بین اطلاعات بانکم به این رفرش نیاز دارم که قبول نمی کنه این دستور رو خواهشا یه راهنمایی بکنید منو مرسی

Javad-2010
پنج شنبه 06 آبان 1389, 12:19 عصر
کدها رو کامل بنویس تا ببینیم مشکل از کجاست.
یا برنامه‌ات را اینجا بذار.

محسن شامحمدی
پنج شنبه 06 آبان 1389, 12:24 عصر
ببنید دوست عزیز .وظیفه متد رفرش اجرای دستورات recordsource شماست.
حالا اگر recordsource شما هیچ نوشته ای ندارد یا اینکه دستور اشتباهی مثل این
select * frm tb1
داشته باشد خب ارور می ده دیگه.
شما لطف کن بنویس که در record source چی می نویسی.

kitcat_m18
پنج شنبه 06 آبان 1389, 19:06 عصر
سلام دوست عزیز،
همونطور که سایر دوستان هم اشاره کردن این مسئله بر می گرده به چند حالت
شاید برای اتصال به بانک به جای کد نویسی از شی ء ADO استفاده کردی و اونو به هیچ شی ء دیگری (مثلا text یا Grid) ارتباط نداده ای.
دوم اینکه متداتصال رو بر روی adCmdTable بذار
و حالت سوم که بیشتر پیش میاد بر می گرده به دستور SQL ای که زدی و به احتمال خیلی زیاد اشتباهه.

موفق باشی:لبخندساده:

sinavb
پنج شنبه 06 آبان 1389, 23:17 عصر
دوستان من نمونه برنامم رو اینجا می زارم تا شما مشکلشو ببینید چیه

akbarg64
جمعه 07 آبان 1389, 07:00 صبح
بیا دوست عزیز.adodc یا باید با کد نویسی ست کنی یا با ویزارد.نه با هردو.موفق باشید.با ویزارد هم اون تیبلش رو مشخص نکرده بودی.موفق باشید.

sinavb
جمعه 07 آبان 1389, 13:06 عصر
دوست عزیز بازم به رفرش ایراد می گیره من تو لود فرمم اون کد اتصال به بانک رو ورداشتم و فقط از طریق ویزارد به adodc وصلش کردم ولی و قتی جستجو رو میزنم باز همون ارور قبلی رو میده !!!

Javad-2010
جمعه 07 آبان 1389, 13:33 عصر
دوست عزیز؛
من نمونه زیر را اجرا کردم و مشکلی نداشت.

بیا دوست عزیز.adodc یا باید با کد نویسی ست کنی یا با ویزارد.نه با هردو.موفق باشید.با ویزارد هم اون تیبلش رو مشخص نکرده بودی.موفق باشید.
شاید VB شما اشکال داشته باشد.

sinavb
جمعه 07 آبان 1389, 20:06 عصر
یعنی وی بی من با متد adodc اشکال داره !!
خوب چه کار باید بکنم یه بار پاک کردم و یه وی بی دیگرو نصب کردم ولی بازم همینه

returnx
جمعه 07 آبان 1389, 20:39 عصر
ما هم بجز مشکل در حذف مشکل دیگه ای ندیدیم !(از Refresh هیچ خطایی نمیگرفت)

conter
شنبه 08 آبان 1389, 14:55 عصر
سلام دوستان ببخشید من یک مشکل خاص در refresh دارم مثلا برنامه من دو تا فرم داره که وقتی رو فرم اصلی میزنی اضافه و حذف به فرم مخصوص به این کار هدایت میشیم بعد اونجا حذف و اضافه ها مون رو انجام میدیم وقتی دکمه بازگشت رو میزنیم و به فرم اصلی بازمیگردیم اطلاعاتی رو که ویرایش کردیم نشون نمیده یعنی اطلاعات زمان اولین اجرا رو نشون میده اطلاعات توسط datagrid روی فرم اصلی نشون داده میشه من رو فرم اصلی هنگام form_load این کد رو زدم ولی جواب نگرفتم حتما باید یک بار برنامه بسته شه تا اطلاعات refresh شن :datagrid1.refresh

gouransarab
یک شنبه 09 آبان 1389, 12:37 عصر
برنامه ای برای مدیریت فروشگاه مینویسم لطفان به من کمک کنید
با پایگاه داده اس کیو ال سرور