ورود

View Full Version : سوال: کمک برای چگونه ایجاد کردن link در جاوا برای لیست پیوندی

java88
پنج شنبه 06 آبان 1389, 09:24 صبح
ببخشید من نخواسته بودم که برام کامل حل کنند من میخواستم بدونم برای ایجاد link در++C از اشاره گر استفاده می کنند اما نمی دونم تو جاوا این link رو چطور باید ایجاد کنم.:عصبانی++::عصبانی++:
می خوام پشته و صف رو با استفاده از لیست پیوندی پیاده سازی کنم.

javaphantom
پنج شنبه 06 آبان 1389, 12:22 عصر
ببخشید من نخواسته بودم که برام کامل حل کنند من میخواستم بدونم برای ایجاد link در++C از اشاره گر استفاده می کنند اما نمی دونم تو جاوا این link رو چطور باید ایجاد کنم.:عصبانی++::عصبانی++:
می خوام پشته و صف رو با استفاده از لیست پیوندی پیاده سازی کنم.

تو جاوا اشاره گر نیست پس linked list هم نیست. در ضمن جاوا کند هم هست. همون c++ کار کن

java88
پنج شنبه 06 آبان 1389, 18:27 عصر
تو جاوا اشاره گر نیست پس linked list هم نیست. در ضمن جاوا کند هم هست. همون C++‎ کار کن

دوست عزیز آخه من C++ بلد نیستم .یعنی هیچ راهی نیست آخه پروژه هست استاد ازمون خواسته .من میخوام بدونم که در لیست پیوندی اون Rlink وLlink رو چطور پیاده سازی کنم .

javaphantom
پنج شنبه 06 آبان 1389, 22:27 عصر
دوست عزیز آخه من C++‎ بلد نیستم .یعنی هیچ راهی نیست آخه پروژه هست استاد ازمون خواسته .من میخوام بدونم که در لیست پیوندی اون Rlink وLlink رو چطور پیاده سازی کنم .

عزیزه من توی جاوا linked list ها پیاده سازی شدن و هیچ بار آموزشی برای توی دانشجو نداره. اگر می خوای دقیقا linked list رو پیاده سازی کنی باید بری سراغ یک زبان سطح پایین تر مثل c که از طریق pointer بتونی مفهوم لیست ها ی پیوندی رو پیاده سازی کنی

mohsensaghafi
جمعه 07 آبان 1389, 13:44 عصر
دوست عزیز آخه من C++‎ بلد نیستم .یعنی هیچ راهی نیست آخه پروژه هست استاد ازمون خواسته .من میخوام بدونم که در لیست پیوندی اون Rlink وLlink رو چطور پیاده سازی کنم .

عزیزه من توی جاوا linked list ها پیاده سازی شدن و هیچ بار آموزشی برای توی دانشجو نداره. اگر می خوای دقیقا linked list رو پیاده سازی کنی باید بری سراغ یک زبان سطح پایین تر مثل c که از طریق pointer بتونی مفهوم لیست ها ی پیوندی رو پیاده سازی کنی

سلام دوستان عزیز.
من نمی دونم این همه تلخ کامی و سر بالا جواب دادن به هم چه معنی داره.
در جاوا اشاره گر نیست قبول، آیا reference هم نیست؟!!؟!؟؟! داره می گه استادمون ازمون خواسته شما می گی من چیزی تو جاوا واسه توی دانشجو ندیدم. من فکر نمی کنم این نوع گویش در خور همچین مکانی باشد.

دوست عزیز. در جاوا تمامی متغیر ها بصورت reference تعریف می شوند. یعنی برای تعریف یک متغیر از نوع یک کلاس شما این روال را پی می گیرید.

myClass myVar;
myVar=new myClass;

در اینجا در خط اول شما یک reference به کلاس درست کرده اید و در خط دوم به این reference یک شی از نوع کلاس.
می توان به توجه به reference و شباهتهای موجود از reference به عنوان متغیر هایی برای Llink و Rlink استفاده کرد.
موفق باشید و پیروز

aty555
جمعه 07 آبان 1389, 13:59 عصر
سلام دوست عزيز اين روش پياده سازي لينك ليست هست اميدوارم كمكت كنه

}public class node

; int data

;node next

{(int x )node

Data=x;

}

Class link list{

Node root;

Node last;

Void add(int x){

If (last==null){

Root=new node(x);

Last=root;

}else

Last.next=new node (x);

Last=last.next;}

Void print(){

Node p=root;

While (p=null)

System.out.println(p.data);

P=p.next;

}
}

bahrambb
سه شنبه 22 بهمن 1392, 21:55 عصر
در پکیج *.java.util کلاس برای لیست ها پیوندی به نام linkedlist تعریف شده به مثال زیر دقت کنید:

import java.util.*;

public class LinkedListDemo {

public static void main(String args[]) {
// create a linked list
LinkedList ll = new LinkedList();
// add elements to the linked list
ll.add("F");
ll.add("B");
ll.add("D");
ll.add("E");
ll.add("C");
ll.addLast("Z");