View Full Version : سوال: خواندن کل رکوردهای یک فیلد در TDBListbox و سایر کنترل های دیتا
u.2u.4u
پنج شنبه 06 آبان 1389, 14:24 عصر
سلام. من می خواستم کل اطلاعات یک فیلد جدول را در یک TDBListbox قرار بدهم. دیتاسورس را انتخاب کردم و فیلد مورد نظر را هم تو قسمت خودش مشخص کردم اما همچنان لیست باکسم خالیه. آیا کار دیگه ای باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
pezhvakco
پنج شنبه 06 آبان 1389, 16:55 عصر
شما چرا از TDBListboxمی خوای استفاده کنی ؟
برای نمایش داده های یک ستون جدول اگه از DBLookupListBox استفاده کنی فکر کنم بهتره باشه .
u.2u.4u
پنج شنبه 06 آبان 1389, 18:55 عصر
شما چرا از TDBListboxمی خوای استفاده کنی ؟
برای نمایش داده های یک ستون جدول اگه از DBLookupListBox استفاده کنی فکر کنم بهتره باشه .
آقا دستتون درد نکنه ولی مشکل اصلی همچنان پابرجاست. به جای اگر واقعا باید از DBLookupListBox استفاده کنم یه سوال دیگه هم اضافه میشه: چرا؟
باز هم پس از وارد کردن دیتاسورس و جدول و فیلد با یک لیست باکس خالی روبرو میشم. لطفا یه پاسخ کامل بدید.:عصبانی++:
حسین خانی
جمعه 07 آبان 1389, 08:00 صبح
با سلام :لبخندساده:
دیتاسورس را انتخاب کردم و فیلد مورد نظر را هم تو قسمت خودش مشخص کردم اما همچنان لیست باکسم خالیه. آیا کار دیگه ای باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
در DBLookupListBox ابتدا ListSource را مشخص کنید و سپس فیلد مورد نظر را به پراپرتی KeyField معرفی نمائید .
موفق باشید ...
pezhvakco
جمعه 07 آبان 1389, 12:12 عصر
یه سوال دیگه هم اضافه میشه: چرا؟
DBLookupListBox می تونه همزمان با دو جدول وصل بشه .
شما با استفاده از ListSource می تونی به جدول، ListField به ستون مورد نظر بر اساس چیدمان KeyField وصل بشی و در ادامه با DataSource به جدول دیگه و DataField ستونی از اون جدول دیگه برای داده گذاری در اون ستون استفاده کنی .( که این بخش دوم بنا به خواسته شما است )
DBLookupListBox اشاره گر ردیف جدول رو هم متناسب با ردیف انتخابی شما جا به جا می کنه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.