View Full Version : بسته های نامحدود اینترنت موبایل
M.T.P
پنج شنبه 06 آبان 1389, 16:56 عصر
با سلام
از دوستان گرامی کسی بسته های اینترنتی همراه اول و ایرانسل رو استفاده کرده؟
یکی از دوستان با ایرانسل 110 مگابایت رو تو 5 دقیقه دانلود کرد ، البته ساعت 1 بامداد. :گیج:
این عکس تعرفه های ایرانسل هست ، برای همراه اول هم تعرفه همینه.
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=59202&stc=1&d=1288273901
در صورت استفاده لطفا بفرمایید کدوم یک بهتر هست ، همراه اول یا ایرانسل؟ :متفکر:
Netsky
پنج شنبه 06 آبان 1389, 17:27 عصر
من استفاده کردم ( ایرانسل ) .
بدک نیست . البته یه صفحه زیاد طول میکشید تا باز کنه که به احتمال خیلی زیاد به خاطر گوشیم بود . چون بار اول با یه گوشی وصل شدم ، سرعتش خوب نبود . بار بعدی گوشی رو عوض کردم و با یه گوشی جدیدتر وصل شدم ، سرعتش بهتر شد . اون گوشی اولی از EDGE پشتیبانی نمیکرد ولی اون دومی پشتیبانی میکرد .
M.T.P
پنج شنبه 06 آبان 1389, 17:51 عصر
:قلب: http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/post_thanks.gif :چشمک:
ممنون از توجه شما دوست گرامی.
مینیمام سرعت دانلود در طول روز چقدره؟ در ساعت های بعد نیمه شب چطور؟
HamedNet_ir
پنج شنبه 06 آبان 1389, 19:37 عصر
اگر دکل مناسب تو محلتون باشه تا 30 تا هم میده.
در نیمه شب امتحان نکردم ولی باید بالا باشه!
shedayat
پنج شنبه 06 آبان 1389, 19:59 عصر
بسته ی ایرانسل که عالیه. من خودم همین دیروز یه بسته یه روزه خریدم و تا الان هم با اینکه یه روزش تموم شده ولی باز هم مجانی توی اینترنتم. سرعت دانلودش هم که برای ما که دیال آپ داریم عالیه. همین الان هم دارم با سرعت متوسط 25KB/s دانلود می کنم. :تشویق:
web4web
پنج شنبه 06 آبان 1389, 20:32 عصر
یکی از دوستان با ایرانسل 110 مگابایت رو تو 5 دقیقه دانلود کرد ، البته ساعت 1 بامداد.
این دوست شما احتمالا یک دکل اختصاصی ایرانسل رو اجاره کرده!!! اگه سرعت دانلود رو 50 بگیریم در یک دقیقه میشه 3 مگابایت و در 5 دقیقه میشه 15 مگابایت ! باید سرعت دانلود 350 تو هر ثانیه باشه که تو 5 دقیقه بشه 105 مگابایت !
FastCode
جمعه 07 آبان 1389, 11:01 صبح
یکی از دوستام میگفت که نامحدودش ۱۰ گیگ بیشتر اجازه دانلود نمیده.
میگفت که:
۵ روز استفاده کردم.داشتم اینترنت رو بکاپ میگرفتم که یک مرتبه قطع شد.connection status رو نگاه کردم.دیدم نوشته ۱۰ گیگ.
با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفتن اکانت شما تمام شده است.
aminghaderi
یک شنبه 09 آبان 1389, 02:19 صبح
http://barnamenevis.org/forum/images/icons/icon5.gif بسته های نامحدود اینترنت موبایل
من همراه اول رو یکی از سرویسش رو امتحان کردم ولی نامحدودش رو خیر.
سرعتش نوسان زیاد داره ، زمان اوج مصرف سرعتش افتضاح هست.
در کل من راضی نبودم.
برای ایرانسل هم دوستان استفاده کردند ، اون هم به همین شکل ولی همیشه در این مسائل ایرانسل بهتر عمل می کنه؟!
ارزان تر + کیفیت بهتر (فقط اینترنتش منظورم هست نه انتن دهی و ...)
موفق باشی.
yasemi
یک شنبه 09 آبان 1389, 21:21 عصر
با سلام
از دوستان گرامی کسی بسته های اینترنتی همراه اول و ایرانسل رو استفاده کرده؟
یکی از دوستان با ایرانسل 110 مگابایت رو تو 5 دقیقه دانلود کرد ، البته ساعت 1 بامداد. :گیج:
در صورت استفاده لطفا بفرمایید کدوم یک بهتر هست ، همراه اول یا ایرانسل؟ :متفکر:
فکر کنم اگه تمام دکل های ایرانسلم جمع کنیم به این سرعت نمیرسیم من دارم ار ایرانسل استفاده میکنم در بالاترین سرعت بیشتر از 30 نمیره
MoS4k1
یک شنبه 09 آبان 1389, 21:39 عصر
در کل خیلی بهتر از دایل اپه.اگه از بسته روزانه استفاده می کنید سعی کنید قبل ظهر فعالش کنید تا بتونید دو روز ازش استفاده کنید
Netsky
دوشنبه 10 آبان 1389, 00:03 صبح
در کل خیلی بهتر از دایل اپه.اگه از بسته روزانه استفاده می کنید سعی کنید قبل ظهر فعالش کنید تا بتونید دو روز ازش استفاده کنید
البته که از دیال آپ بهتره . ولی اگه قصد استفاده داشتید ، اول یه گوشی خوب پیدا کنید که از EDGE پشتیبانی کنه . فکر کنم EDGE کلاس 10 بهتر باشه ، درسته ؟؟؟
فصل تازه
سه شنبه 11 آبان 1389, 19:56 عصر
با خط ایرانسل شارژی با چه کد ورمزی بسته هاشو بخرم؟؟
Netsky
سه شنبه 11 آبان 1389, 22:49 عصر
با خط ایرانسل شارژی با چه کد ورمزی بسته هاشو بخرم؟؟
همون صفحه اول اطلاعات کامل داخل یه عکس هستش . اونجا میتونید کد بسته مورد نظرتون رو مشاهده کنین .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.