View Full Version : این نقص را برطرف کنید.
مصطفی ساتکی
جمعه 07 آبان 1389, 14:51 عصر
سلام به مدیریت سایت.
پنج شنبه 6 آبان سوالی در مورد درخت فیثاغورث در تالار مباحث عمومی دلفی و پاسکال مطرح شد. کاربر **MR** این سوال رو مطرح کرده بود و من براش سورس کاملش رو گذاشتم و سپس این کاربر تاپیک رو حذف کرد.چرا وقتیکه پستی زده میشه کاربر می تونه این تاپیک رو حذف کنه.
Behrouz_Rad
جمعه 07 آبان 1389, 15:27 عصر
راه حلی برای حل این مشکل داری؟
مهدی کرامتی
جمعه 07 آبان 1389, 18:54 عصر
دسترسی منجر به مورد فوق اصلاح شد.
Behrouz_Rad
جمعه 07 آبان 1389, 18:57 عصر
جناب کرامتی میشه بفرمایید دقیقاً چه چیزی رو اصلاح کردید؟
مهدی کرامتی
جمعه 07 آبان 1389, 21:57 عصر
امکان حذف پست کاربر توسط خودش.
aminghaderi
دوشنبه 10 آبان 1389, 12:52 عصر
سلام به مدیریت سایت.
پنج شنبه 6 آبان سوالی در مورد درخت فیثاغورث در تالار مباحث عمومی دلفی و پاسکال مطرح شد. کاربر **MR** این سوال رو مطرح کرده بود و من براش سورس کاملش رو گذاشتم و سپس این کاربر تاپیک رو حذف کرد.چرا وقتیکه پستی زده میشه کاربر می تونه این تاپیک رو حذف کنه.
این که ایراد یا نقص نیست!!!!!!!!!
یه امکانی که سایت داره ؟!
تاپیک متعلق به ایشون بوده (سوال رو اون پرسیده) پس حق حذف تاپیک رو هم داره؟!:متفکر:
حالا یه پیشنهادی داده شد ، شما چرا سریع سطح دسترسی رو قطع می کنید استاد کرامتی؟!
(قصد جسارت به دوستمون رو مطلقا ندارم.:خجالت:)
به چند دلیل کار جالبی نیست:
1- مورد فوق که توضیح دادم. (حقوق کاربر ارسال کننده تاپیک).
2- عدم حذف تاپیک تکراری یا مختوش یا .... توسط خود کاربر
(شاید کاربر بعد ارسال تاپیک پشیمون بشه یا ببینه تاپیک تکراری هست یا ...)
3- افزودن کار مدیران (مدیران باید تاپیک هایی که قرار پاک بشوند رو پاک کنند.)
و ...
من با حذف دسترس مخالفم.(دسترسی لازمه)
ممنون.
Felony
دوشنبه 10 آبان 1389, 17:03 عصر
این که ایراد یا نقص نیست!!!!!!!!!
یه امکانی که سایت داره ؟!
تاپیک متعلق به ایشون بوده (سوال رو اون پرسیده) پس حق حذف تاپیک رو هم داره؟!:متفکر:
حالا یه پیشنهادی داده شد ، شما چرا سریع سطح دسترسی رو قطع می کنید استاد کرامتی؟!
(قصد جسارت به دوستمون رو مطلقا ندارم.:خجالت:)
1- مورد فوق که توضیح دادم. (حقوق کاربر ارسال کننده تاپیک).
2- عدم حذف تاپیک تکراری یا مختوش یا .... توسط خود کاربر
(شاید کاربر بعد ارسال تاپیک پشیمون بشه یا ببینه تاپیک تکراری هست یا ...)
3- افزودن کار مدیران (مدیران باید تاپیک هایی که قرار پاک بشوند رو پاک کنند.)
و ...
من با حذف دسترس مخالفم.(دسترسی لازمه)
ممنون.
یه کاربر وقتی حق داره تاپیکش رو پاک کنه که شخص دیگری تو اون تاپیک پست نداده باشه ، شخصی که میاد تو یه تاپیک و وقتشو میزاره به سوال ایجاد کننده تاپیک جواب میده حقش هم این هست که پستش سر جاش باقی بمونه نه اینکه ایجاد کننده تاپیک رو حذف کنه !
الان هم امکان حذف تاپیک موجود هست ولی تا وقتی که شخص دیگری تو تاپیک ایجاد شده پست نداده باشه در غیر این صورت دسترسی حذف اون تاپیک مسدود میشه .
علیرضا مداح
دوشنبه 10 آبان 1389, 18:33 عصر
سلام،
حالتی را در نظر بگیرید که کاربری تاپیکی را ایجاد کرده و چندین نفر در آن شرکت کرده و بحث علمی راه می اندازند، به نظر شما این صحیح هست که کاربر ایجاد کننده تاپیک بتواند تاپیک را به یکباره حذف کند؟
،/
aminghaderi
دوشنبه 10 آبان 1389, 19:40 عصر
سلام،
حالتی را در نظر بگیرید که کاربری تاپیکی را ایجاد کرده و چندین نفر در آن شرکت کرده و بحث علمی راه می اندازند، به نظر شما این صحیح هست که کاربر ایجاد کننده تاپیک بتواند تاپیک را به یکباره حذف کند؟
،/
کسی این کار رو نمی کند ، مگر اینکه اون شخص مشکل اخلاقی داشته باشد ، خوب جلوی این کار با یه شمارنده گرفته می شود ، اما فکر کنم درد سر داشته باشد (ساخت یه ماژول یا یه افزونه یا ...)
الان هم امکان حذف تاپیک موجود هست ولی تا وقتی که شخص دیگری تو تاپیک ایجاد شده پست نداده باشه در غیر این صورت دسترسی حذف اون تاپیک مسدود میشه .
خوب این هم تا حدی خوبه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.