ورود

View Full Version : طرح و ایده های نو کجا و توسط چه سازمانی حمایت میشن؟

AmirAmiri
جمعه 07 آبان 1389, 22:11 عصر
سلام دوستان.
من میخوام بدونم ایده ها و طرح های خلاقانه و نو، کجا پشتیبانی میشن. کجا میتونم طرح هام رو مطرح کنم و انتظار کمک و پشتیبانی داشته باشم؟
من ایده و طرح هایی در چندین زمینه مختلف (مثل توپولوژی جدید شبکه) دارم اما نمیدونم کجا میتونم این طرح هارو مطرح کنم و حمایت بشم.
لطفا اگر کسی سازمان یا ارگان دولتی یا غیر دولتی ای رو سراغ داره که از ایده و طرح های نو و خلاقانه حمایت میکنه، بهم معرفی کنه چون واقعا نیاز دارم.
ممنون از راهنمایی تون. :قلب:

h.alizadeh
جمعه 07 آبان 1389, 23:28 عصر
کانون مخترعین ایران یکی از گزینه ها میتونه باشه.

JaguarXF
شنبه 08 آبان 1389, 06:19 صبح
آمریکای شمالی!

HollyGhost
شنبه 08 آبان 1389, 07:45 صبح
اگر می خوای طرحت رو خودت انجام بدی و به نتیجه برسی هیچ جا!
اگر می خوای دیگران طرحت رو بدزدند و به نون نوایی برسند همه جا!

Asad.Safari
شنبه 08 آبان 1389, 10:12 صبح
اگر طرحت توجیح اقتصادی داشته باشه (یعنی تضمین برگشت سرمایه) می تونی سرمایه گذار پیدا کنی. نمونش من حاضرم رو طرحت سرمایه گذاری کنم البته با شرطی که گفتم.

موفق باشید

Pouri_sb
شنبه 08 آبان 1389, 12:48 عصر
پارک علم و فناوری

AmirAmiri
شنبه 08 آبان 1389, 20:00 عصر
کانون مخترعین ایران یکی از گزینه ها میتونه باشه.
سلام دوست عزیز. ممنونم، میشه بگی این کانون کجاست؟ یعنی تو هر شهری چنین کانونی هست؟ من تو مشهد هستم کجا میتونم مراحعه کنم؟

آمریکای شمالی!
میخوام طرحم کاملا ایرانی باشه. طرحم خیلی خیلی مهمه و خیلی کارا به طوری که بعد از تکمیل و به نتیجه رسیدن اون، دنیایه ارتباطات منقلب میشه.

اگر طرحت توجیح اقتصادی داشته باشه (یعنی تضمین برگشت سرمایه) می تونی سرمایه گذار پیدا کنی. نمونش من حاضرم رو طرحت سرمایه گذاری کنم البته با شرطی که گفتم.
نمیدونم منظورتون از توجیح اقتصادی چیه اما این طرح اون قدر بزرگ و قویه که میتونه تو تمامه دنیا مطرح بشه و جایگزین توپولوژی پیش فرض شبکه و انترنت بشه.

پارک علم و فناوری
ممنونم. آیا پارک علم و فناوری میتونه تو زمینه ای که در موردش توضیح دادم کمکم کنه؟

ببینید دوستان من نمیتونم زیاد در مورد این طرح توضیح بدم اما فقط میتونم بگم که در صورت عملی شدن، میتونه دنیایه ارتباطات رو منقلب کنه. این طرح نیاز به تجهیزاتی داره که در حال حاضر یا وجود نداره یا خیلی کم و گرونه. این طرح و ایده که با احتمال بسیار زیادی میتونه عملی باشه در واقع نیاز به چندین پژوهشگر و مخترع داره تا با کار مستمر و تحقیق در این زمینه بشه اون رو پیاده کرد.
از اونجایی که تویه دنیایه ما دزدی طرح و ایده کاری معمول و عادی ست، نمیتونم به هر سازمان یا ارگانی اعتماد کنم و نیاز به سازمانی مورد اعتماد دارم که بتونم با خیاله راحت طرحم رو مطرح کنم و با مدیریت خودم به پایان برسونم و به نام خودم ثبت کنم. اما سوده حاصل از این طرح رو میتونم با اسپانسر تقسیم کنم.
مشکلم بیشتر اینجاست که نمیدونم باید به کجا مراجعه کنم و از کجا باید شروع کنم؟
کجا میتونم طرح رو به نامه خودم به ثبت برسونم؟
کجا میتونم طرحم رو معرفی کنم تا حمایت مالی و علمی بشه؟

xxxxx_xxxxx
شنبه 08 آبان 1389, 21:48 عصر
سلام،
بهترین کار به نظر من: یک مقاله اش کنید برای یکی از ژورنال های معروف ISI. با این وسعتی که شما میگید، اگر موفق باشه از کنارش ده تا مقاله دیگه هم می تونید بدید. اگر هم بعدش اینطور که شما تعریف میکنید باشه، (تحول دنیای ارتباطات) احتمالاً برای ارائه اش هم باید برید. و اگر رفتید دیگه برگشتتون با خداست. :D دانشگاه ها روی هوا میزننتون.

میخوام طرحم کاملا ایرانی باشه. میتونم بپرسم این چه صیغه ای هست؟ یعنی چی ایرانی؟

اگر اینقدر مشتاق هستید تا ایده و طرحتون رو در داخل پیگیری کنید، فقط به عنوان یک نمونه در گوگل جستجو کنید "اتاق امن"

در مورد طرحی که در ذهن دارید و فعلاً در حد تئوری هست، آیا واقعاً مطمئن هستید که قبلاً انجام نشده؟ یک جستجویی در مقالات روز دنیا انجام دادید؟ یا آخرین تئوریاتی که در زمینه شبکه پر سر و صدا بودند؟
گفتید نیاز به تجهیزات گران قیمت داره. آیا نیاز به این توپولوژی، هزینه تجهیزات رو توجیه میکنه؟ به قول دوستمون، اگر توجیه اقتصادی نداشته باشه فقط در حد یک تئوری میمونه. مثل خیلی چیزهای دیگه.

AmirAmiri
شنبه 08 آبان 1389, 22:42 عصر
بهترین کار به نظر من: یک مقاله اش کنید برای یکی از ژورنال های معروف ISI. با این وسعتی که شما میگید، اگر موفق باشه از کنارش ده تا مقاله دیگه هم می تونید بدید. اگر هم بعدش اینطور که شما تعریف میکنید باشه، (تحول دنیای ارتباطات) احتمالاً برای ارائه اش هم باید برید. و اگر رفتید دیگه برگشتتون با خداست. :D دانشگاه ها روی هوا میزننتون.ممنون از راهنماییتون. من نمیتونم به این راحتی این طرح رو به ISI بدم و اون رو در اختیار عموم قرار بدم. درسته که میشه مقالاته زیادی در موردش نوشت، اما به هر حال نیاز به کشورهای خارجی چیزیه که منو به شدت آزار میده. تمامه علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات در دستانه بیگانگانه و ما (ایرانی) هیچ حرفی برای گفتن در این عرصه نداریم.

میتونم بپرسم این چه صیغه ای هست؟ یعنی چی ایرانی؟میخوام هر جا صحبت از این توپولوژی میشه، اسم ایران برای همه تداعی بشه و در سراسر جهان بگن ایده و اجرای این طرح توسط ایرانی ها بوده پس پدر علم ارتباطات نوین و فوق سریع ، ایرانه نه کشورهای بیگانه!

اگر اینقدر مشتاق هستید تا ایده و طرحتون رو در داخل پیگیری کنید، فقط به عنوان یک نمونه در گوگل جستجو کنید "اتاق امن"جستجو کردم! سعی میکنم تو ایران کسی رو متهم نکنم و به دادگاه نکشونم. :لبخند:

در مورد طرحی که در ذهن دارید و فعلاً در حد تئوری هست، آیا واقعاً مطمئن هستید که قبلاً انجام نشده؟ یک جستجویی در مقالات روز دنیا انجام دادید؟ یا آخرین تئوریاتی که در زمینه شبکه پر سر و صدا بودند؟
گفتید نیاز به تجهیزات گران قیمت داره. آیا نیاز به این توپولوژی، هزینه تجهیزات رو توجیه میکنه؟ به قول دوستمون، اگر توجیه اقتصادی نداشته باشه فقط در حد یک تئوری میمونه. مثل خیلی چیزهای دیگه.بله جستجو کردم و هیچ نمونه مشابهی پیدا نکردم. (در چه اگر هم باشه، مطمئنا سر بسته مونده و فعلا به مرحله اجرا نرسیده)
نیاز به تجهزیات گران قیمتی داره اما نیاز به این توپولوژی به مراتب میتونه هزینه تجهیزات رو توجیه کنه.
برای اینکه نیاز به این توپولوژی رو بهتر درک کنید، فقط یک مثال خیلی ساده براتون میزنم.
در حال حاضر با چهار بیت که ارسال میکنیم فقط میتونیم 16 حالت مختلف رو بوجود بیاریم و این در حالیه که با تئوری مد نظر من میشه با چهار بیت (در اینجا معنای واقعی بیت رو نداره) به تعداد 75,593,101,654,204,447,168,212,890,625 حالت مختلف رو بوجود بیاریم. الیته این در ایده آل ترین حالت هست و در بدترین حالت میشه 4,000 حالت مختلف رو تولید کرد.
با این توضبح فکر میکنم نیاز به این توپولوژی کاملا مشهوده.

حالا با این تفاسیر کجا میتونم تئوری و ایده ام رو مطرح کنم و انتظار حمایت همه جانبه داشته باشم؟

ممنون از توجهتون.

h.alizadeh
شنبه 08 آبان 1389, 23:47 عصر
سلام دوست عزیز. ممنونم، میشه بگی این کانون کجاست؟ یعنی تو هر شهری چنین کانونی هست؟ من تو مشهد هستم کجا میتونم مراحعه کنم؟

من خودم تازه با کانون اشنا شدم ولی خب میگند کارشون همینه
حمایت و مشاوره و نیرو و... میدن
اینطور میگند ...

توی شهرهای مختلف شعبه دارند.
مشهد،پارک کوهسنگی، به طرف پارکینگ میدان تلویزیون، پایگاه اطلاع رسانی جوانان.
اینجا یکی از دفترهاشه که برای همین منظوره.
میخوای یک سر بزن ببین چطوره ، خودتون بررسی کنید.

h.alizadeh
شنبه 08 آبان 1389, 23:54 عصر
میگم خوبه ازین امکاناتی که به اصطلاح کشور واسمون میزاره استفاده کنیم (البته با حواس جمعی تام خودمون)
یک بار بود همین کانون مخترعین یک گردهمایی گذاشته بود(همین تابستون) همش میگف ما ازایده های شما پشیتبانی میکنیم و...

بهرحال خیلی روی حرفشون توی همایش روی ایده ها در زمینه IT بود که کشور به اینجور ایده ها خیلی نیازمنده و...

aminghaderi
یک شنبه 09 آبان 1389, 01:58 صبح
اگر می خوای طرحت رو خودت انجام بدی و به نتیجه برسی هیچ جا!
اگر می خوای دیگران طرحت رو بدزدند و به نون نوایی برسند همه جا!
بله ، حواستون به این مورد زیاد باشه .
من که تاحالا ایده ای رو مجبور نبودم به کسی بگم (چون خودم مجریش بودم) ولی دوستانی داشتم که ایده آنها راحت با یه بحث چند ساعتی در یه شرکت سرمایگذاری یا یه گپ دوستانه بین گروه دوستان و ... از دست آنها رفته بود. (عین همون پروژه رو براش در آورده بودن)
هیچ وقت کل پروژه رو حتی برای افراد گروه هم باز نکن! (البته من همون کسی هم که لالایی بلده ولی خودش خوابش نمی بره؟!)
نمونش در موارد دیگر ...
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=242131

موفق باشی.

AmirAmiri
یک شنبه 09 آبان 1389, 09:04 صبح
اگه بخوام طرح رو به ثبت برسونم چکار باید بکنم؟ کجا میتونم این طرح و ایده رو به نام خودم ثبت کنم تا کسی نتونه ازش سوء استفاده کنه؟

Felony
یک شنبه 09 آبان 1389, 12:47 عصر
اگه بخوام طرح رو به ثبت برسونم چکار باید بکنم؟ کجا میتونم این طرح و ایده رو به نام خودم ثبت کنم تا کسی نتونه ازش سوء استفاده کنه؟

سازمان ثبت اختراعات .

eshpilen
دوشنبه 10 آبان 1389, 09:15 صبح
اگر اینقدر مشتاق هستید تا ایده و طرحتون رو در داخل پیگیری کنید، فقط به عنوان یک نمونه در گوگل جستجو کنید "اتاق امن"

جالب اینکه بنده خیلی وقت پیش چنین ایده ای (دقیقا با همین عنوان اتاق امن) داشتم و در اینترنت هم مطرح کردم. حالا واقعا از روی ایدهء من یکی این رو مطرح کرده یا مستقلا بهش رسیده خدا میدونه. من اصلا نمیدونم چه زمانی بود که این رو مطرح کردم؛ قبل از اینکه کس دیگه ای ثبتش کنه یا بعدش! بهرحال اینا ایده هایی نیست که بگیم خیلی پیچیده و خاصه و فقط به ذهن یکی دو نفر میرسه.
یکی از دلایلی هم که من بصورت عمومی این ایده رو مطرح کردم اصلا همین بود که شاید واقعا بدردی خورد و کسی حوصله و امکانات پیگری و تحلیل و پیاده سازی و تست بیشترش رو داشت و تونست روش کاری بکنه و به این وسیله جون مردم نجات داده بشه که مسلما در ثوابش شریک میشم. چون خودم حال پیگیری اینطور ایده ها رو نداشتم و ندارم (و همچنین امکانات و رابطه های احتمالی ای اگر نیاز داشته باشه). پس اگر کسی هم کپی برداری کرده اشکالی نداره. اصلا Credit هم نمیخوایم :لبخند:
فقط امیدوارم اینطور ایده ها صرفا درحد تئوری نمونن و بتونن به مردم سود عملی برسونن.

eshpilen
دوشنبه 10 آبان 1389, 09:31 صبح
بنظر من آدم نهایتش از مطرح کردن هیچ ایده ای که بتونه برای عموم بشریت واقعا سودمند باشه نباید بترسه. گرچه خطر سرقت اون ایده وجود داشته باشه.
البته آدم تا میتونه باید سعی کنه این امر رخ نده؛ اما آیا واقعا میشه در تمام موارد بحد کافی چیزی رو تضمین کرد؟
شما هم اگر میخواید ایده بدید میتونید حتی بصورت پابلیک اون رو منتشر کنید و ایمیل و مشخصات خودتون رو پاش بزنید. مثلا میتونید در چند فروم بصورت همزمان این کار رو انجام بدید و هرجای دیگه ای هم که دستتون رسید برای اطمینان.
البته حتما مشخصات و سند غیرقابل انکار و غیرقابل جعلی مثل نام و نام خانوادگی همراه با شماره ملی رو در درج کنید. البته اگر بخواید هویت خودتون رو تا زمانی که میخواید پنهان نگه دارید هم بنظرم از راههای مناسبی ممکن هست (اگر خواستید بگید تا بگم مثلا چه ایده ای در اینمورد به نظر بنده میرسه).
شما طرح خودتون رو در معرض اطلاع عموم قرار بدید، اونوقت اگر توقع مادی دارید، مطمئن باشید اگر واقعا این ایده در اون حدودی باشه که شما میگید، افراد و سازمانهای متعددی به شما جایزه های مالی خواهند داد که شاید بقدر درآمد سرمایه دارهای بزرگ جهان زیاد نباشه، اما فکر میکنم برای یک زندگی خوب کافی باشه و برای یک دانشمند و انسان واقعی همین کفایت میکنه. اجر معنوی هم که بیشمار دارید. شما اگر واقعا خدمت بزرگی به بشریت بکنید، اونوقت هروقت نیازی داشته باشید و از عموم درخواست بکنید، سعی میکنن بهتون کمک کنن. غیر از اینه؟

فقط چیزی که مهمه اینه که جوری ایده مطرح بشه که هیچ کس نتونه اون رو بصورت انحصاری سرقت کنه و به نام خودش بزنه و بصورت انحصاری تولید کنه. بخاطر اینکه به اینصورت بشریت از مزایای آزاد بودن کامل چنین ایده ای محروم میشه.

اینکه آدم بخواد همه چیز صددرصد و فقط برای خودش باشه و همه چیز رو با هم داشته باشه، بیشتر یه خودخواهی شخصی و توقع بیش از حد هست. هر آدمی برای مرام و هدفی که داره بالاخره مقداری هم باید هزینه کنه و گذشت داشته باشه و اکثرا نمیشه همه چیز رو با هم داشت. هرچند واقعا اگر کسی بتونه چنین کارهای بزرگی بکنه، بنظر من اونقدری از همه چیز منجمله پول خواهد داشت که نباید شکایتی داشته باشه. همین که خداوند لطف کرده به شما این استعداد و فرصت و الهام رو داده، بنظر من خودش نعمتی هست که باید شاکرش بود. من همه چیز رو از طرف خدا میبینم و این بنظرم یک واقعیت هست که هرچی ما داریم بدون کمک های بزرگ خداوند هرگز ممکن نیست و همه چیز در اصل مال خداست. اگر ما وسیلهء خیر بزرگی برای بشریت میشیم و در این بین خودمون هم بهره مند و خوشبخت میشیم، این خودش اول لطف خداست؛ پس ما هم نباید خیلی خودخواه و زیاده خواه باشیم و فکر کنیم همه چیز رو خودمون انجام دادیم.
شما احترام میخواید، بدست میارید. شهرت (Credit) میخواید، بدست میارید. از نظر مادی هم مسلما اگر طرح شما واقعا درست باشه و ارزشی در این حدود داشته باشه، بقدر کافی تامین میشید. غیر از اینه؟

البته اینم بگم که زیاد مطمئن نباشید. خیلی وقتها طرحهایی که آدم فکر میکنه ایده های صحیح و بزرگی هستن، از نظر تئوریک مشکلات اساسی دارن که آدم متوجه اونها نشده و در عمل شکست میخورن. این بخاطر نقص دانش و خطاپذیری ما هست. نباید عجول و زودباور بود و بخصوص بدون تحلیل متخصصان امر، قضاوت قطعی کرد. بهرحال شما هروقت طرحتون رو مطرح کنید و در معرض تحلیل و قضاوت متخصصان و عموم بذارید مشخص خواهد شد.