View Full Version : تبديل يك Dll به سورس
m_zi
شنبه 08 آبان 1389, 08:40 صبح
سلام
من با ويژوال سي 6 يك Dll ساخته ام و از آن در برنامه اصلي ام استفاده مي كنم اين برنامه را به شركتي فروخته ام اما بعد از چند ماه ديدم ظاهرا آنها توانسته اند Dll من را به سورس تبديل كنند و سورس را دستكاري كرده اند . ميشه بگوئيد چطور مي شود اين كار را كرد ئ من چگونه بايد Dll ام را ببندم تا كسي نتواند سورس آن را ببيند . ممنون ميشم اگر فوري جواب بدهد زيرا خيلي گيج شده ام.
m_zi
شنبه 15 آبان 1389, 08:50 صبح
يعني هيچ كي نمي دونه ؟؟؟؟ يا من خوب بيان نكردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مصطفی ساتکی
شنبه 15 آبان 1389, 20:39 عصر
اگر DLL شما در حالت Debug بهش دادی که حتماً اینکارو کردی طرف می تونه .بایستی Release ش بهش می دادی.
موفق باشید.
ghaneipour
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 16:38 عصر
اگر DLL شما در حالت Debug بهش دادی که حتماً اینکارو کردی طرف می تونه .بایستی Release ش بهش می دادی.
موفق باشید.
سلام
نرم افزار های بسیاری متن ها را باز میکنند.
به هیچ روشی نمیتوان جلو انرا گرفت و فقط میتوان راه را سخت کرد
09133274867
حامد مصافی
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 16:55 عصر
من با ويژوال سي 6 يك Dll ساخته ام و از آن در برنامه اصلي ام استفاده مي كنم اين برنامه را به شركتي فروخته ام اما بعد از چند ماه ديدم ظاهرا آنها توانسته اند Dll من را به سورس تبديل كنند
کامپایلر msvc یک خروجی بومی به شما تحویل میدهد که امکان برگرداندن آن به سورس وجود ندارد،از همین رو اعلام میکنم شما در اشتباه هستید و چنین چیزی ممکن نیست!
ربطی به دیباگ یا ریلیز نداره! هیچشرکتی هم چنین کاری نمیکنه. خواهشا نیای بگی فلان شرکت چنین کاری کرده. چون مطمئناً روی خروجی دات نت بوده!
UfnCod3r
شنبه 21 اردیبهشت 1392, 17:26 عصر
هر چی کار کنی تبدیل به سورس نمیشه . وقتی کامپایل می کنی میشه اسمبلی و بعد میشه کد ماشین .
فقط میشه disassemble کرد و کاری مثل قفل شکوندن و ... رو انجام داد .
برای امنیت بیشتر هم می تونی از upx استفاده کنی :لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.