View Full Version : حرفه ای: شبكه اي كردن بانك اكسس
mahdisam
شنبه 08 آبان 1389, 10:27 صبح
سلام و عرض ادب خدمت شما عزيزان .
من يه بانك اطلاعاتي اكسس دارم و مي خوام برنامه يا پروژه هام رو تحت شبكه بسازم . فقط اگه ميشه هر چه زودتر به دادم برسيد تا مشكلم حل بشه .
توضيح بيشتر اينكه من مي خوام تمامي اعمال رو در تحت شبكه انجام بدم . كمكم كنيد .
:عصبانی++::متفکر::اشتباه::گری :
من الله التوفيقكم .
Felony
شنبه 08 آبان 1389, 10:39 صبح
یا باید بانک اکسس رو بین سیستم های مورد نظر به اشتراک بزارید و تو برنامتون از آدرس دهی تحت شبکه استفاده کنید :
\\ComputerName\Access.mdb
که البته اگر حجم بانک و درخواست های اتصال به اون زیاد باشه رو سرعت شبکه تاثیر میزاره .
یا باید برنامتون رو به وسیله کامپوننت های شبکه مثل Indy پیاده سازی کنید و اعمالی مثل درج و حذف و ... رو به صورت یه پیغام به سیستم های مورد نظر اطلاع بدید و در سیستم مقصد پیغام های دریافت شده رو پردازش کنید و بسته به اونها عملیات مورد نظر رو روی بانک انجام بدید که البته اگر تعداد سیستم ها زیاد باشه کار پیچیده میشه .
راه آخر و معقول تر از همه بیخیال Access تو شبکه بشید .
mahdisam
شنبه 08 آبان 1389, 11:45 صبح
بانك اكسس من تو دلفيه . من مي خوام برنامه ام تحت شبكه بشه . چي كار كنم . تا اونجا مي دونم كه بايد در قسمت اينتراوب انجامش بدم . ولي نمي دونم چي جوري . چون هر كاري كردم نشد . خواهشاً كمك.......:اشتباه::متعجب:
pezhvakco
یک شنبه 09 آبان 1389, 08:19 صبح
بانك اكسس من تو دلفيه .
یعنی چی ؟
دلفی پایگاه داده نداره .
من مي خوام برنامه ام تحت شبكه بشه
اگه منظورت از برنامه، خود نرم افزاری است که ساختی( یه چیزی مانند یاهو مسنجر و ... ) می تونی با Indy و سوکت ها کار کنی .
اگه می خوای پایگاه داده شبکه داشته باشی که باید روش جناب تاجیک رو بری و یه جستجو هم در سایت داشته باشی .
Touska
یک شنبه 09 آبان 1389, 08:36 صبح
اگر می خواهی کار اصولی انجام بدی ، دیتاها و Structure هاتو Migrate کن به SQL
و سپس از SQL SERVER برای برنامت استفاده کن ، دیتابیس Access در سایز های بزرگ و
و دسترسی های زیاد از کار می افتد. و بعضی مواقع باعث از دست دادن اطلاعات میشه.
البته این طبق تجربیات دوستان هست ، در عمل هم دیدم ، ولی دلیل بر بد بودن Access در
نگارش های بالا نمی شه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.