View Full Version : سوال: ذخیره اطلاعات در j2me
omid3g
شنبه 08 آبان 1389, 15:29 عصر
با سلام می خواستم بدونم اگر بخوایم اطلاعات ذخیره شده را روی برنامه ی موبایل نشان بدهیم باید چه بکنیم؟
1-باید مثل دات نت بانک داشته باشیم ؟
2- یا باید از فایل ها استفاده بکنیم؟
اگر هر کدام را می دانید لطفا یک نمونه کد هم به ما بدهید
با تشکر
codelover
دوشنبه 10 آبان 1389, 20:32 عصر
1 - تو j2me که دات نت نداریم
2 - از فایل هم میتونی استفاده کنی که اگر میخوایی از کاربر هر دفعه سوال نپرسه باید تو package خود برنامه saveش کنب
از RMS هم میتونی استفاده کنی منتها اشکالی که داره اینه که از قبل نمیتونی تو برنامه اضافش کنی
اگر اطلاعاتت کم و زیاد نمیشه من پیشنهادم همون استفاده از فایله که یه سرچ کنی تو همین تاپیک میتونی نمونه کد هم پیدا کنی
hesamy2004
سه شنبه 11 آبان 1389, 09:58 صبح
RMS یه عیب بزرگ هم داره و اون اینکه حجم برنامت رو خیلی زیاد میکنه درصورتیکه فایل تاثیری روی حجم برنامه نداره.
مثلاً یه برنامه نوعی که چند وقت پیش نوشتم از هر دو روش استفاده کردم. با استفاده از فایل حجم برنامه تقریباً 67 کیلو شد (که البته 35 کیلوش عکس بود) ولی همین برنامه (با عکسها) و استفاده از RMS تقریباً 370 کیلو شد!!!
بنابراین اگه خیلی به دیتابیس احتیاج نداری ازش استفاده نکن.
dr_jacky_2005
سه شنبه 05 بهمن 1389, 15:45 عصر
RMS یه عیب بزرگ هم داره و اون اینکه حجم برنامت رو خیلی زیاد میکنه درصورتیکه فایل تاثیری روی حجم برنامه نداره.
مثلاً یه برنامه نوعی که چند وقت پیش نوشتم از هر دو روش استفاده کردم. با استفاده از فایل حجم برنامه تقریباً 67 کیلو شد (که البته 35 کیلوش عکس بود) ولی همین برنامه (با عکسها) و استفاده از RMS تقریباً 370 کیلو شد!!!
بنابراین اگه خیلی به دیتابیس احتیاج نداری ازش استفاده نکن.
میشه یه نمونه برنامه بدین که مثلا کاربر تکس فیلد رو پر میکنه،دکمۀ ذخیره رو میزنه،این میره توو جایی ذخیره میشه.بعد مثلا توو لیست میتونه ببینتش.
(اگه از هر دو روش باشه واقعا مرسیییییییییییییییییییییی ییییییی )
:ناراحت:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.