View Full Version : آموزش: نمایش یک فرم درون یک فرم دیگر
autosa
شنبه 08 آبان 1389, 17:59 عصر
سلام به تمام برنامه نویسان عزیز و گرامی ببخشید دوستان من یک فرم اصلی دارم میخواستم فرم های دیگه داخل همین فرم اصلی باز بشن میشه کمک کنید
b.mahsa
شنبه 08 آبان 1389, 18:16 عصر
میتونی از form mdi استفاده کنی.
فرمی که mdi میشه به عنوان والد و بقیه به عنوان فرزند هستند. search کنی نمونه های خوبی پیدا میکنی.
برای نمایش form2 داخل form1 باید تو یکی از رویداد های Form1 بنویسی
form2.show()
یا
form2.showdialog()
dataking
شنبه 08 آبان 1389, 18:20 عصر
سلام
روش معمول اکثر برنامه ها اینه : شما یه فرم دیگه اضاف می کنی مثلا تو منو هات یه کد می نویسی که فرم دوم باز بشه و فرم اول enabled= false بشه و وفتی فرم دوم بسته می شه فرم اول enabled = true بشه اگه برنامه خیلی کوچیکه می تونی از panel ها هم استفاده کنی در مورد فرم معمولا فرم اول باید full scren باشه و فرم دوم وسط فرم اول قرار بگیره همنون windows state را می گم البته همین اینها بسته به نوع پروژه شما ممکن نیاز به تغییر داشته باشه و این فقط نظر منه
omid-vbAuto
شنبه 08 آبان 1389, 19:14 عصر
سلام به تمام برنامه نویسان عزیز و گرامی ببخشید دوستان من یک فرم اصلی دارم میخواستم فرم های دیگه داخل همین فرم اصلی باز بشن میشه کمک کنید
البته دوستان توضیحان کافی رو داده بودند.ولی من لازم دیدم که برنامه نمونه برات ارسال کنم.
باشد که موفق باشی.
alirezash
یک شنبه 09 آبان 1389, 11:07 صبح
دوستان عزیز ممنون . اما یک سوال چطوری میشه 3 تا فرم رو داخل یک فرم باز کرد
Alghoochi
یک شنبه 09 آبان 1389, 13:43 عصر
فرمی که قراره بقیه فرم ها رو داخل اون باز کنی خاصیت IsMdiContainer رو به True تغییر بده.
حالا هرچی فرم که خواستی می تونی تو اون باز کنی. فقط کافیه MdiParent اونها رو فرم اول قرار بدی. هر موقع فرم شما Show بشه این فرم تو فرم اول نشون داده میشه. هرچی فرم که خواستی می تونی رو فرم MDI باز کنی
omid-vbAuto
دوشنبه 10 آبان 1389, 18:01 عصر
دوست عزیز جواب شما تو همون برنامه ای که نوشته بودم دادم ،ولی چون پرسیدن می گم:
اصولا شما هر فرم پروژه خودتونو می تونید فرم والد قرار بدین به شرطی که خصوصیت فرم مورد نظر به صورت زیر باشد:
IsMdiContainer=True
و یا اگه علاقه داری به صورت کد نویسی این کارو بکنی به صورت زیر:
Me.IsMdiContainer = True
حالا می ریم در مورد فرم های فرزند صحبت کنیم:
شما هر فرمی رو که می خوای فرزند هر فرم دیگه ای باشه به صورت زیر در رخ داد لود فرم فرزند اینو تایپ کن:
Me.MdiParent = Form1
معنی کد بالا اینکه وقتی فرم me که همون فرزنده میاد بالا ،خودش رابطه فرزندی خود را تو قسمت Form1 ابراز می کنه.البته ممکنه تو برنامت بخوای چند تا فرم والد باشه در این صورت کافی به جای Form1 به نام اون فرم تو قسمت لود فرم فرزند به شیوه بالا اشاره کنی.
بعدش شما می تونی 100 تا فرم هم تو یه فرم ظاهر کنی به شرط اینکه توی قسمت لود هر فرم فرزند نکته ای رو که بالا اشاره کردم رو رعایت کنی.
موفق و کامروا باشی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.