PDA

View Full Version : حرفه ای: برنامه نویسی یک پرتال (نیاز به واحد طراحی)

persian_bigboy
شنبه 08 آبان 1389, 18:27 عصر
سلام دوستان ، یه چندروزی هست که دارم تو انجمن خیلی می گردم و می بینم که دوستان علاقه ی زیادی به برنامه نویسی به صورت تیمی در یک پروژه دارند . برای همین برآن شدم تا یک پروژه طراحی کنم که تمامی دوستان رو در این فاز درگیر کنم .

هدف پروژه : راه اندازی یک سامانه پرتال سازمان / تجاری / شخصی

مدت زمان به سرانجام رسیدن پروژه : 6 ماه

زبان برنامه نویسی : VB.NET / C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎.NET

پایگاه داده مورد استفاده : SQL2005

نیازمندیهای نیروی انسانی : 2 الی 3 طراح HTML ، حد اقل 5 برنامه نویس .NET ترجیحا VB.NET در غیر این صورت C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎.net

نکته 1 ! پروژه به صورت 2 هفته یک بار در این تاپیک ارائه می شود تا دیگر برنامه نویسان با دانلود آن نظرات کارشناسی خود را ارائه دهند .
نکته 2 ! تا به امروز در این انجمن خیلی از دوستان امده اند تا یک پروژه رو به صورت تیمی مدیریت کنند ولی بعد از مدتی با شکست رو برو شد یا اینکه کلا کنسل شد و لی ما امروز اینجا حتما این کارو انجام میدیم چون که دارای یک برنامه و طراحی اصولی سیستم هستیم و می خواهیم اولین پرتال متن باز رو در ایران به صورت حرفه ای راه ندازی و برنامه نویسی کنیم .

از کلیه مدیران و دوستانی که این تاپیک رو مشاهده می کنند خواهشمند هستم که مارو در تکمیل این پروژه یاری نمایند . با تشکر از همه شما .

از دوستان متعهد و دوستار پیشرفت دعوت میشود تا در این پروژه همکاری به عمل آورند .

تخصص های مورد نیاز در بخش طراحی :
1- آشنایی با نرم افزار فوتوشاپ (البته این کار گرافیست می باشد که درحال حاضر موجود نیست و ترجیا خود طراح در حل کار راه انداز آشناباشد کفایت می کند .)
2- تسلط تا سطح متوسط به CSS
3- آشنایی با طراحی Table Less
4- آشنایی با اصول طراحی Web 2.0
5- آشنایی با JQUERY (اگر هم آشنا نبودند آموزش میدهیم .)

میثم قاسمی/تهران/پائیز 1389

si6arp
دوشنبه 10 آبان 1389, 01:13 صبح
یاد قدیما بخیر که سر کلاس حضور و غیاب میکردن و ما هم کلمه معروف رو میگفتیم :

حاضر

e_a_23
دوشنبه 10 آبان 1389, 10:06 صبح
سلام.من هم خوشحال میشم بتونم کاری انجام بدم.

xoogle.ir
دوشنبه 10 آبان 1389, 15:15 عصر
من هم حاضرم.
اما وقتی صحبت از متن باز میشه آدم یاد php میفته تا حالا این جوریشو راستش ندیده بودم.

persian_bigboy
دوشنبه 10 آبان 1389, 20:57 عصر
سلام دوستان با تشکر از شما لطفا در پیام خصوصی اطلاعات تماس و خود م مشخصات را برایم اعلام کنید .
توجه داشته باشید که فقط و فقط در زمینه طراحی احتیاج به نیرو می باشد .

ali_za
دوشنبه 10 آبان 1389, 23:22 عصر
باسلام
دوستان من هم هستم: خوشبختانه یک آموزش درباره طراحی قالب در Asp.net2008 با css/html دارم می نویسم که به زودی منتشر خواهم کردم فایل قالب رو قبلا در همین سایت (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=249060) گذاشتم البته اگر می خواهین با c# برنامه نویسی کنید برای برنامه نویسی هم حاضرم منتهی باید یه نیم نگاهی به امتحانات میان ترم دانشگاه داشت :افسرده: