View Full Version : سوال: مشکل در نمایش اطلاعات فارسی
VisualBasic-NET
شنبه 08 آبان 1389, 20:39 عصر
سلام دوستان
من در ویندوز 7 با vs.net 2010 و Sql Server 2008 کار میکنم. مشکل اینجاست که در ذخیره اطلاعات فارسی در دیتابس اطلاعات هنگام نمایش به صورت ? نمایش داده می شوند.
لازم به ذکر هست که متغیر هام هم از نوع varchar و هم از نوع nvarchar انتخاب کردم ولی بازم همین مشکل را داره. یادم هست قبلاً یکی از دوستان این مشکل را داشت و دوستی گفته بود از زبان ویندوز و با حل اون مورد درست شد.
من شدیداً گیر هستم یه راه پیشنهاد کنید.
ali.hojjati
شنبه 08 آبان 1389, 20:47 عصر
اگه منظورت رو فهمیده باشم باید بری توی کنترل پنل - regional and language Options و کی برد سیستم رو فارسی مشخص کنی. کی برد اجرای ویندوز رو نمی گم. چون این جوری همیشه کی برد فارسی ارجعیت داره.
VisualBasic-NET
شنبه 08 آبان 1389, 20:51 عصر
همه این راه ها را رفتم ولی امان از جواب.
حتی نوع ویندوز را هم عوض کردم ولی بازم ....................
من قبلاً مشکلی نداشتم ولی ویندوز را که عوض کردم این مشکل پیش اومد. الان همون ویندوز و همون برنامه هاست..........
dataking
شنبه 08 آبان 1389, 20:59 عصر
سلام
اگه منظورت رو فهمیده باشم باید بری توی کنترل پنل - regional and language Options و کی برد سیستم رو فارسی مشخص کنی. کی برد اجرای ویندوز رو نمی گم. چون این جوری همیشه کی برد فارسی ارجعیت داره.
فرمایش دوستمون کاملا درسته فقط همین البته به نظر شخصی من ممکن از سی دی ویندوز و یا vs ویا حتی مراحل نصب ویندوز و یا vs باشه
VisualBasic-NET
شنبه 08 آبان 1389, 21:01 عصر
همه اینها را تست کردم. ولی فکر کنم از یک جا ویندوز.........................
nosrati1363
یک شنبه 09 آبان 1389, 02:03 صبح
سلام دوست من
راستش من sql2008 کار نکردم ولی فکر نمیکنم با فارسی مشکل داشته باشه
حالا ! اگه از dataset استفاده میکنی یه property داره به نام local اونو رو persian تنظیم کن
این باعث میشه زبان تبادل با جداول فارسی بشه در ضمن
InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(New System.Globalization.CultureInfo("fa-ir"))با این کد فرهنگ لغت جاری برنامت رو در فرم main عوض کن . این یکم با تغییر زبان کیبرد فرق داره
اگه مواردی که دوستان گفتند مشکلی نداشته باشه امیدوارم با این کارت راه بیفته
sinaone1
سه شنبه 11 آبان 1389, 13:43 عصر
همون اول که داری ویندوز رو نصب می کنی به جایی که باید زبان رو انتخاب بکنی که رسیدی زبان دومین کامبو و سومین کامبو رو بذار روی Persian تا مشکلت حل شه
m_master22
سه شنبه 11 آبان 1389, 15:29 عصر
سلام دوستان .
من هم قبلا این مشکل را داشتم . روی دیتابیست کلیک راست کن و بعد property را انتخاب کن . و بعد از تب option ، گزینه Collation را بر روی persion ct 100 تنظیم کن .
البته arabic هم بد نیست ولی ظاهرا عربا با ی مشکل دارن .
موفق باشید
codelover
سه شنبه 11 آبان 1389, 19:20 عصر
منم این مشکل رو داشتم مشکل مربوط به نمایش نمیشه مربوط به درج هستش
اول باید فیلد هاتو nvarchar بزاری بعد هم موقع درج تو SQL قبل از مقدار از یه N استفاده کن اونوقت درست میشه
در حقیقت commandت یه چیزی مثل زیر میشه :
INSERT INTO tels(name,tel) VALUES (N'علی',N'09123456789')
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.