View Full Version : مشکل دارم تو کشیدن ER
r00tkit
شنبه 08 آبان 1389, 23:16 عصر
سلام
تو این شلوغی استاد مون گفته یه پروژه پایگاه ببرم براش
مر حلهی اول ER: منم بنگاه معاملاتی رو می خوام طراحی کنم ( وقت ندارم دنبال چیز های خفن برم)
موجودیت ها : ملک ، قرار داد( شبه موجودیت ) ، و : من فروشنده و خریدار رو هر کدوم یه موجودیت بگیرم
یا
یه موحودیت شخص باشه که یه خاصیتش مشخص کنه شخص خریدار هستش یا فروشنده
در هر کدوم اولا " ER قرار دار چی جوری می شه ( کشیدم ER رو فقط توضیح میخوام ) و دوما" کمی رابطه شلوغ نمی شه (رابطهی چند گانه )
شما نظری چیزی ندارید ؟
raspi.m
یک شنبه 09 آبان 1389, 10:10 صبح
سناریو اگه اینطور باشه که:
شخصی مراجعه میکنه به بنگاهی میگه آقا من فلان ملک وبا فلان مشخصات میخوام بفروشم/یا ملکی با این مساحت وشرایط رو میخوام بخرم.
بنگاه دار تو دفتر ثبتش این موضوع روثبت میکنه/یا سرچ میکنه تا ببینه یه همچین زمینی برای فروش داره یا نه.
اگه مثلا زمینی با این شرایط داشته باشه /زنگ میزنه به فروشنده واون رو مطلع میکنه که خریداری پیدا شده.
حالا بماند این دوتا به تفاهم که رسیدن /بنگاه دار قراردادی رو تنظیم میکنه واین قرارداد بین فروشنده وخریدار امضاء میشه.
به نظر من باید فروشنده وخریدار دو موجودیت جدا باشن.
چون هر کدوم خصایص جدایی دارن(مثلافروشنده زمینی داره با مشخصاتی مثل مساحتش،شماره سند زمین و....که هرکدوم میتونه یکی ازستون های جدول رو تشکیل بده.)
ERضمیمهیه ایراداتی داره/شبه موجودیت فرارداد بهتره به سه تا موجودیت متصل باشه (یادمه تودرس پایگاه باید روابط 4گانه رو میشکستیم.)
شکل کاملا درستی نیست.خوب دیگه.
r00tkit
یک شنبه 09 آبان 1389, 10:37 صبح
چون هر کدوم خصایص جدایی دارن(مثلافروشنده زمینی داره با مشخصاتی مثل مساحتش،شماره سند زمین و....که هرکدوم میتونه یکی ازستون های جدول رو تشکیل بده.)سلام
مساحت شماره سند زمین و.... برای موجودیت ملک هستش
و مشکل جدا کردن موجودیت خریدار و فروشنده اینه که (با فرض بالا ) شما هم فرض کنید 10000 نفر تو جدول خریدار هستن و پس فردا همین ها امدن ملکی رو فروختن پس باید جدول فروشنده پر بشه از اطلاعات تکراری !!!!
می شه اطلاعات همه رو در جدول اشخاص قرار بدیم بعد در جدول معامله یه فیلد برای فروش و یه فیلد برای خرید باشه که همهی اینها به جدول شخص ارجاع بشه این جوری ریداندنسی هم به وجود نمی یاد
برای مشخصات صاحب بنگاه هم فکر کنم لازم نیست به جایی ارتباط داشته باشه چون چیزی هستش که همیشه تابت هستش
raspi.m
دوشنبه 10 آبان 1389, 15:20 عصر
خب ماباید افزونگی رو به حداقل برسونیم
اگه بیایم همه اطلاعات فروشنده وخریدار رو در یک جدول ذخیره کنیم وبا یه مقدار بولین مشخص کنیم که این شخص فروشنده است یا خریدار،نمیدونم جواب میده یا نه!
در ضمن بنگاه دار رو باید تو معامله سهیم کنید/به نظرم باید یک ارتباط با بنگاه هم وجود داشته باشه.(چون اگه در قرار داد نام بنگاهی ثبت نشه بعد ها اگر در قرارداد عقدشده مشکلی به وجود بیاد باید این شخص رو پیگیری کرد.)
_بماندفرضیاتی که زدم تا چه اندازه درست یا غلطه،خب من تا امروز بنگاهی نرفتم._
zahragharayi
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 16:41 عصر
سلام ،در بنگاه هر خانه توسط یک فروشنده برای رهن یا فروش ارائه می شود بنگاه خانه های ارائه شده را در اختیار خریداران یا اجاره کنندگان قرار می دهد در صورت توافق خریدار و فروشنده عمل رهن یا فروش بین خریدار و فروشنده و تحت نظارت بنگاه معاملاتی انجام می شود.
1-شروع
2-مشخص کردن نهادهای اصلی
3-مشخص کردن ارتباط بین نهادها
4-مشخص کردن چند به چند بودن ارتباط
5-تصحیح نهاد ها در ارتباط و کشف ارتباطات و نهادهای جدید
6-در صورتی که در مرحله 3 نهاد و ارتباط جدید کشف شد برو به مرحله 4
7-تبدیل ارتباط چند به چند به یک به چند
8-پایان
(موجودیتها یا نهادها ی ما عبارتند از:مالک-خریدار یا اجاره کننده-خانه یا مسکن-بنگاه معاملاتی)
الباقی شم که راحت طبق الگوریتمی که دادم جواب به دست می یاد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.