ورود

View Full Version : گوگل امکان تائید حساب تلفنی در ایران را اضافه کرد

saman_itc
یک شنبه 09 آبان 1389, 12:36 عصر
اگر قبلاً در حساب کاربری گوگل قصد ایجاد یک حساب جدید گوگلی کرده باشید ممکن است با صفحه تائید کاربری گوگل که تنها راه آن استفاده از یک شماره تلفن بود برای ارسال کد دسترسی مواجه شده باشید. بله این یکی از ابزارهای گوگل است که ببیند آیا شما واقعاً یک کاربر اینترنتی هستید یا یک ربات که سعی در ساخت اکانت های پی در پی را دارد که متاسفانه در گذشته با انتخاب نام کشورمان در سایت گوگل پیغام ارائه این امکان در کشور شما وجود ندارد از طرف گوگل صادر می شد. در صورتی که به صفحه Verify Your Account گوگل برخوردید کافیست که شماره تلفن خود را به صورت صحیح ( برای مثال اگر ۰۹۱۲۱۲۳۴۵۶۷ به صورت ۹۸۹۱۲۱۲۳۴۵۶۷ , یا اگر ۰۲۱۱۲۳۴۵۶۷۸ به صورت ۹۸۲۱۱۲۳۴۵۶۷۸ ) وارد کنید. سپس با کلیک بر روی دکمه Send verification code to my mobile phone به مرحله بعد بروید.
منبع خبر:خبرنامه ملّی ایرانیان به آدرس http://www.melli.eu (http://spoofurl.com/http://www.melli.eu)

پ.ن: شخصاً خبر بالا رو تست کردم. صحت خبر تأیید میشه. از گوگل تماس گرفته شد. کد رو اعلام کردند که با وارد کردن کد اعلام شده، وریفای انجام و ایمیل ثبت شد.

Alireza_Salehi
یک شنبه 09 آبان 1389, 13:48 عصر
برای شناسایی کاربر واقعی بودن نیازی به تلفن نیست. صد تا روش دیگه وجود داره.

این سیاست گوگل در راستای نقض حریم خصوصی و همکاری با سازمان های جاسوسی تعبیر می شود.
مثل آب خوردن و با دست خودتون شماره تلفنتون رو در اختیار CIA می گذارید. همکاری گوگل و سیا هم که روشن تر از روز است.

amir_saniyan
یک شنبه 09 آبان 1389, 15:58 عصر
پ.ن: شخصاً خبر بالا رو تست کردم. صحت خبر تأیید میشه. از گوگل تماس گرفته شد. کد رو اعلام کردند که با وارد کردن کد اعلام شده، وریفای انجام و ایمیل ثبت شد.

یعنی هزینه تماس هم با خود گوگله؟ :متفکر:

manager
یک شنبه 09 آبان 1389, 17:04 عصر
برای شناسایی کاربر واقعی بودن نیازی به تلفن نیست. صد تا روش دیگه وجود داره.

این سیاست گوگل در راستای نقض حریم خصوصی و همکاری با سازمان های جاسوسی تعبیر می شود.
مثل آب خوردن و با دست خودتون شماره تلفنتون رو در اختیار CIA می گذارید. همکاری گوگل و سیا هم که روشن تر از روز است.
آخه سیا شماره تلفن شما رو می خواد چی کار ؟ که یه وقت علیه آمریکا پشت تلفن حرف نزنید ؟ البته این داده ها یه روزی حتما مورد استفاده قرار می گیره ولی خوب ممکنه در راستای اهداف خوب باشه...

HamedNet_ir
یک شنبه 09 آبان 1389, 17:23 عصر
ولی خوب ممکنه در راستای اهداف خوب باشه

میشه یکی از اهداف خوب رو نام ببرید؟

این یک واقعیت است که به راحتی داریم میگیم که این آدرس ایمیلی که ثبت شد , صاحب آن دارای این شماره تلفن است.

firststep
یک شنبه 09 آبان 1389, 18:06 عصر
خب شایدم یکی از استفاده ها او باشهولی یکی از استفاده های درست شاید اگه مشلی در حساب و یا مشکلی در ارسال پیام بوجود بیاد اینرو به شما خبر بدن ویا شاید هم یک سرویس جدید که با ارسال پیام به شما به صورت پیام کوتاه به شما خبر داده بشه.

HamedNet_ir
یک شنبه 09 آبان 1389, 19:45 عصر
خب شما درست میگید , ولی این میتونه به عنوان یک سرویس اختیاری باشه تا اجباری!

binyaft
یک شنبه 09 آبان 1389, 21:20 عصر
من الان امتحان کردم ، شماره تلفن هم نخواست :لبخند::لبخند:

MoS4k1
یک شنبه 09 آبان 1389, 21:35 عصر
این خبر جدید نیست یه دو سه هفته ای است که گوگل این امکان رو اضافه کرده

trade_mark
یک شنبه 09 آبان 1389, 23:11 عصر
خوب بنظرم این روش از captcha بهتره
چون طرف با یک خط بیشتر از چند بار نمی تونه ثبت نام کنه

homan1374
دوشنبه 10 آبان 1389, 20:19 عصر
مثل اینکه با یه شماره نمیشه بیشتر از سه وبلاگ ساخت ایمیل رو نمیدونم

ولی خوبه که کشور عزیز مارو هم اضافه کردند(من که فکر میکنم این به سالار کمانگر که شده مدیر یوتیوپ ربط داره)

mohsensaghafi
سه شنبه 11 آبان 1389, 04:03 صبح
میشه یکی از اهداف خوب رو نام ببرید؟

این یک واقعیت است که به راحتی داریم میگیم که این آدرس ایمیلی که ثبت شد , صاحب آن دارای این شماره تلفن است.

سلام دوست عزیز.
یکی از کارهای خوبش ارسال sms برای یاد آوری کارهاییه که در calendert گذاشتی. ولی با حرف شما هم موافقم که باید اختیاری باشه.
موفق باشی

dousti_design
سه شنبه 11 آبان 1389, 09:38 صبح
یکی از کارهای خوبش ارسال sms برای یاد آوری کارهاییه که در calendert گذاشتی
تو صفحه کالندر نتوننستم بین کشورها ایران رو پیدا کنم:افسرده:

Dr.Bronx
سه شنبه 11 آبان 1389, 23:04 عصر
ظاهرا دیگه این داستان ارسال sms وجود نداره .
من همین الان یک اکانت جدید ساختم اما اون صفحه ای که درخواست شماره تلفن رو داشت نمیاد و اکانت به صورت معمولی ساخته میشه .

موفق باشید ./

ztx4
چهارشنبه 12 آبان 1389, 00:18 صبح
ظاهرا دیگه این داستان ارسال sms وجود نداره .
من همین الان یک اکانت جدید ساختم اما اون صفحه ای که درخواست شماره تلفن رو داشت نمیاد و اکانت به صورت معمولی ساخته میشه .

موفق باشید ./
بگیر نگیر بعضی وقتا می خواد!