PDA

View Full Version : یه مشکل عجیب تو شبکهlan

mohammadi
دوشنبه 10 مرداد 1384, 09:57 صبح
با عرض سلام به دوستان

یه مشکل تو شبکه lan دارم ما حدود 20 workstation هستیم که رو بعضی ها ویندوز 98 و رو بعضی ها xp نصب هستش تمام کامپیوتر هایی که ویندوز 98 دارند راحت به سرور متصل میشوند ولی کامپیوتر هایی که xp دارند بازی درمیارند یکی وصل میشه یکه نمیشه بعد یه مدتی دوباره قطع میشند در ضمن اگر مثلا کامپیوتری که xp داره به شبکه وصل نشه تو همون کامپیوتر اگه یه restart بشه و با 98 بالا بیاد خیلی راحت به شبکه lan متصل میشود.

در ضمن تمامی تنظیمات درست می باشند
فکر می کنید مشکل از کجاست؟؟؟

y_f
دوشنبه 10 مرداد 1384, 10:38 صبح
سلام

ببین عزیز جان .وقتی حرف از xp میزنی لزوما یه تنظیماتی رو باید رعایت کنی.من فرض رو بر این میزارم که شما استاد این کار هستین ولی مجددا با عرض پوزش این نکات رو یاداوری میکنم .
اولا شما باید بدونی که کامپیوترها میتونن هم خودشون ای پی استاتیک داشته باشند و هم از DHCP ای پی بگیرند .در هر حالت شما اول باید کامپیوتر خودتون رو عضو دامین بکنین .چطوری؟
لطفا روی lan راست کلیک کرده و در قسمت tcp /ip کلیک و propertis رو بزنید. و در قسمت use the followin DNS آدرس ای پی سرورتون رو وارد کنید مثلا 192.168.0.1 ( البته اگه همین ای پی رو به سرورتون داده باشین.) بعد از این مرحله شما باید روی my computer راست کلیک کرده و propertis و از پنجره حاضر تب computer name رو انتخاب کنید .در این تب شما باید تکمه change رو بزنید .از پنجره جدید در باکس domain اسم دامین خودتون رو که در موقع نصب سرورتون معرفی کردین تایپ کنید. مثلا domain name.com اگه درست عمل کرده باشین ازتون یوزر و پسورد میخواد که باید بهتره یوزر و پسورد ادمین شبکه رو وارد و ok رو بزنید وری استارت کنید تا عضو دامین بشین .وقتی عضو دامین شدین وکامپیوترتون بالا اومد میتونین به دامین لاگین بکنید با یوزری که در سرور تعریف کردین .البته لازم هم نیست که لزوما به دامین لاگین کنین چون میتونین با یوزر وپسورد لوکال بیاین بالا و در حالی که به شبکه وصل هستین روش (singel accunt managment=SAM) ازش سرویس بگیرین. فکر کنم اگه اینها رو انجام بدین مشکل حل میشه. اگه بازم نشد بهم بگین مطمئن باش حل میشه.

y_f
دوشنبه 10 مرداد 1384, 10:41 صبح
البته شما در حالت workgroup هم میتونین به شبکه وصل باشین .

arshia_
دوشنبه 10 مرداد 1384, 17:41 عصر
همونطور که خودتون بهتر از من می دونید..برای اتصال توی ویندوز ایکس پی بهتره GateWay رو هم حتما ذکر کنید....

mohammadi
سه شنبه 11 مرداد 1384, 08:41 صبح
با عرض سلام به تمامی دوستان

GateWay را ست کردم مشکل حل شد از همه شما بابت ارسال پاسخ ممنونم