View Full Version : سوال: نحوه تبدیل یک رشته به hyperlink
feribahale007
دوشنبه 10 آبان 1389, 15:32 عصر
سلام
لطفا کمک کنید.
من یک رشته درست کرده ام و می خواهم آن را به هایپرلینک تبدیل کنم. لطفا کد آن یا هر راه دیگری که دارد بفرمایید.
در ضمن من می خواهم کد نویسی در اکسس را یاد بگیرم لطفا بفرمایید چه باید انجام دهم.
مطلب آخر اینکه فایل من یک table کوچک و یک query می باشد و می خواستم آن را upload کنم که راحتتر متوجه سوال من شوید ولی حجم آن 30 mg است که با rar تازه شد 10 mg , لطفا بفرمایید حجم آن را چگونه می توان کم کرد.
لطفا جواب سوالهای مرا بفرمایید خصوصا سوال اول.
با تشکر فراوان
bita_ziba77
دوشنبه 10 آبان 1389, 17:10 عصر
سلام
لطفا کمک کنید.
من یک رشته درست کرده ام و می خواهم آن را به هایپرلینک تبدیل کنم. لطفا کد آن یا هر راه دیگری که دارد بفرمایید.
در ضمن من می خواهم کد نویسی در اکسس را یاد بگیرم لطفا بفرمایید چه باید انجام دهم.
مطلب آخر اینکه فایل من یک table کوچک و یک query می باشد و می خواستم آن را upload کنم که راحتتر متوجه سوال من شوید ولی حجم آن 30 mg است که با rar تازه شد 10 mg , لطفا بفرمایید حجم آن را چگونه می توان کم کرد.
لطفا جواب سوالهای مرا بفرمایید خصوصا سوال اول.
با تشکر فراوان
با سلام
1) براي ورود اطلاعات Hyperlink كافي است در جدول خود (اكسس 2007) فرمت Field خود را به صورت Hyperlink تغيير دهيد.
2) براي كد نويسي در اكسس منابع و كتاب هاي زيادي در پست هاي مختلف معرفي شده اند كه با جستجو مي توانيد به آنها دسترسي داشته باشيد.
3) براي كاهش حجم ديتابيس خود ابتدا هرگونه تصاوير در فايل خود را حذف نموده و سپس (در اكسس2007) از منوي Office button گزينه Manage و سپس Compact & repair Database را انتخاب نماييد.
با تشكر
feribahale007
دوشنبه 10 آبان 1389, 17:33 عصر
سلام
با تشکر رشته ای که من ایجاد کرده ام به وسیله یک query است. می خواهم فیلد آن query تبدیل به Hyperlink شود. لطفا فایل attached را ببینید.
bita_ziba77
سه شنبه 11 آبان 1389, 13:40 عصر
سلام
با تشکر رشته ای که من ایجاد کرده ام به وسیله یک query است. می خواهم فیلد آن query تبدیل به Hyperlink شود. لطفا فایل attached را ببینید.
شما كافي است در جدول موجود و يا يك جدول جديد يك فيلد با فرمت Hyperlink بسازيد.
سپس با توجه به نمونه هاي زيادي كه در سايت وجود دارد اطلاعات از كوئري را به فيلد مربوطه در جدول مورد نظر انتقال دهيد.
با تشكر
feribahale007
یک شنبه 23 آبان 1389, 10:18 صبح
سلام
لطفا اگر امکان دارد فایل من را با توجه به آنچه گفتید اصلاح کنید و سپس upload کنید. با تشکر از شما
ARData
یک شنبه 30 آبان 1389, 16:18 عصر
فايل اصلاح شده :
feribahale007
سه شنبه 02 آذر 1389, 10:50 صبح
سلام
با تشکر
لینکهایی که ایجاد کرده اید کار نمی کنند. در صورت امکان یک بار خودتان بررسی کنید.
متشکرم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.