ورود

View Full Version : فرض کنید یه پروژه به شما دادن و....

r00tkit
دوشنبه 10 آبان 1389, 21:24 عصر
سلام

چون زیاد به این تاپیک سر می زنید این جا مطرح کردم (لطفا" جابجا نشه)

دوستان بزرگ ، کسایی که تجربهی کار های بزرگ دارید

خوب فرض کنید تو شرکتتون به شما یه پروژه دادن که با توجه به فردی و گروهی بودن پروژه مراحل نوشتن پروژه رو از اولین بار که بهتون می گن تا لحظه ای که تحویل می دید رو می شه بگید

تحلیل و .....

( کاش روشهای اصولی نوشتن پروژه از همهی لحاظ از ابتدا تا انتها و نحوهی کار گروهی رو کسایی مثل استاد موسوی و امثالهم در قالب گفتگوی فنی بیان کنند )

بچه ها موافق هستید؟ از اصول و قوائد کدنویسی برسیم به مهندسی نرم افزار

dataking
دوشنبه 10 آبان 1389, 21:27 عصر
سلام
موافقم و مشتاقم و منتظرم که اساتید راهنمایی و گفتگو کنند.

amirjalili
سه شنبه 11 آبان 1389, 16:26 عصر
»ا خیلی وقته مشتاقانه به دنبال ادامه بحث گفتگوی فنی هستیم. جناب موسوی در مورد هرچی صحبت کنند خوب و حرفه ای و دل انگیزه. اما به نظرم اول باید بحث برنامه نویسی به پایان برسه بعد بریم سراغ مدیریت پروژه .

aminghaderi
سه شنبه 11 آبان 1389, 20:23 عصر
اما به نظرم اول باید بحث برنامه نویسی به پایان برسه بعد بریم سراغ مدیریت پروژه .
اومدیم یکی خودش برنامه نویس بود ولی می خواست مدیریت پروژه رو از زبان اساتید یاد بگیره ، اونوقت دیگه موضوع فرق می کنه.
بنظر من شروع بشه خیلی عالیه ، من همیشه روی این موضوع مدیریت مشکل داشتم.

r00tkit
سه شنبه 11 آبان 1389, 22:42 عصر
انگار استاد موسوی یا تاپیک رو ندیدن یا وقت ندارن

استاد کشاورز شما وقت دارید ؟؟؟

aminghaderi
چهارشنبه 12 آبان 1389, 00:21 صبح
انگار استاد موسوی یا تاپیک رو ندیدن یا وقت ندارن
استاد کشاورز شما وقت دارید ؟؟؟
استاد ماشاالله ما توی این تالار کم نداریم.
هر استادی که لطف کنه این بحث رو شروع کنه من به نیابت از بچه ها ار ایشان صمیمانه تشکر من.:قلب:
وا قعا این بعث جدی هست ، خیلی از ماها (خودم رو عرض می کنم) همینطوری پروژه ای رو بر می داریم و اگر بزرگ بود یه ثسمتش رو می دیم به یکی و قسمت دیگر هم به یکی دیگه و بعد شرو به نوشتنش می کنیم ، یه مشت کاغذ هم همیشه همراهمونه ، می گن این چه ؟ حتی می گیم تجزیه تحلیل سیستم هست و... خلاصه یه افتضاح بازاری شده.:افسرده:

از اساتید استدعا دارم بیان و بحث رو شروع کنند.
ما هم قول می دیم برای موفقیت روز افزونتون دعا کنیم.(کاری دیگه که از دستمون بر نمی یاد.:خجالت:)