PDA

View Full Version : سوال: چگونگی رسم یک خط معمولی؟

sajjad etemadfar
دوشنبه 10 آبان 1389, 21:25 عصر
سلام تا جایی که یادمه تو ابزارک های vb6 یه شی بود به نام line که راحت روی فرم خط می کشیدی به هر جهتی که می خواستی ولی این ایزارو تو vb.net نمی بینم
چگونه باید از این ابزار کارآمد در vb.net استفاده کرد آخه تو تولبار موجود نیست:متفکر:

silverfox
دوشنبه 10 آبان 1389, 21:44 عصر
+gdi توی system.drawing دنبالش بگرد خیلی امکانات زیادی داره از جمله رسم خط که مختصات سر و تهش رو میدی با یه قلم فکر کنم بعد رسم می کنه!

sajjad etemadfar
دوشنبه 10 آبان 1389, 21:48 عصر
ببخشید من متوجه ی منظورتون نشدم
اگه میشه بیشتر توضیح بدید که این ابزارو چه طور به تولبارم اضافه کنم و مثل ویبی 6 ازش استفاده کنم

ali_najari
دوشنبه 10 آبان 1389, 21:58 عصر
دوست عزیز یه سرچی بزن حتما پیدا میکنید

Dim Graphic As Graphics = MyBase.CreateGraphics
Graphic.DrawLine(Pens.Red, X1, Y1, X2, Y2)

دوست عزیز X1 و Y1 مختصات نقطه شروع هست و X2 و Y2 مختصات نقطه خاتمه

ali_najari
دوشنبه 10 آبان 1389, 22:00 عصر
به این تاپیک یه نگاه بندازید به دردتون میخوره

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=256107

omid-vbAuto
دوشنبه 10 آبان 1389, 22:25 عصر
+gdi توی system.drawing دنبالش بگرد خیلی امکانات زیادی داره از جمله رسم خط که مختصات سر و تهش رو میدی با یه قلم فکر کنم بعد رسم می کنه!

دوست عزیز داری آدرس می دی ؟ :قهقهه:

والا اینجوری حتی خود من که این کارا خوراکمه متوجه نشدم. :اشتباه: سجاد چیزی در این مورد نمی دونه پس حداقل یه مثال براش می زدی.البته قصد جسارت نداشتم.فقط می خواستم بگم که توضیحات عملی بهتر از کلی گوئی است.

سجاد تو مثال زیر نه چیزی رو add می کنی و نه چیز دیگه .اگه خوب نگاه کنی از مثال متوجه می شی.

اگه سوال دیگه ای داشتی تو همین قسمت بپرس.

sajjad etemadfar
دوشنبه 10 آبان 1389, 22:32 عصر
ممنون ولی نتونستم پروژه تون رو اجرا کنم اگه میشه یه بار دیگه کل این مثالو برام بذار

omid-vbAuto
دوشنبه 10 آبان 1389, 23:41 عصر
ممنون ولی نتونستم پروژه تون رو اجرا کنم اگه میشه یه بار دیگه کل این مثالو برام بذار

از چه نسخه VB استفاده می کنید؟این مثال رو هم دوباره گذاشتم.