PDA

View Full Version : خبر: خدمات بانکداری همراه ایرانسل راه‌اندازی شد

arezoo_66
سه شنبه 11 آبان 1389, 11:59 صبح
به گزارش خبرگزاری مهر با استفاده از خدمات بانکداری همراه ایرانسل، تمامی مشترکان سیمکارت‌های این اپراتور که دارای یکی از کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب بوده و رمز اینترنتی کارت بانکی خود را دریافت کرده اند می‌توانند با استفاده از گوشی تلفن‌همراه خود و بدون نیاز به نصب هرگونه نرم‌افزار و یا اعمال تنظیمات خاص در آن از خدمات بانکداری همراه ایرانسل استفاده کنند.

مشترکان سیمکارت‌های ایرانسل برای استفاده از این سرویس کافی است با شماره‌گیری کد دستوری #724* و دنبال کردن دستورالعمل‌های بسیار ساده‌ای که از طریق پیام‌کوتاه برای وی ارسال می‌شود به صورت رایگان در این سرویس ثبت‌نام و آن را بر روی خط ایرانسل خود فعال کنند.
برای استفاده از خدمات بانکداری همراه ایرانسل، پس از تکمیل ثبت ‌نام کافی است در هر لحظه و هر کجا کد دستوری #724* توسط مشترک شماره‌گیری و در منوی نمایش داده شده سرویس مورد نظر انتخاب شود.

در حال حاضر امکان خرید شارژ و پرداخت تمامی قبوض از طریق خدمات بانکداری همراه ایرانسل ممکن بوده و به زودی استفاده از خدماتی نظیر انتقال وجه، اعلام مانده حساب و دریافت صورتحساب نیز ممکن خواهد شد.

سهولت استفاده و کارائی بالا، قابلیت استفاده در همه مدل‌های گوشی تلفن‌همراه، امنیت و محرمانگی بالا در تراکنش‌های بانکی، خدمت رسانی رایگان، سرعت و کیفیت بالا، صرفه جویی در زمان و کاهش سفرهای درون شهری، امکان استفاده از چند کارت بانکی مختلف با قابلیت انتخاب در هنگام انجام تراکنش از جمله مزایای خدمات بانکداری همراه ایرانسل است
مهرنيوز

Netsky
سه شنبه 11 آبان 1389, 12:18 عصر
خیلی عالیه .
فقط اینجا که نوشته شده :

خدمت رسانی رایگان
یعنی ایرانسل هیچ کارمزدی دریافت نمیکنه ؟
سرویس انتقال شارژ از یه خط به یه خط دیگه ایرانسل برای هر تراکنش 50 تومن کم میکنه . بعید به نظر میرسه که کارمزدی از طرف ایرانسل دریافت نشه .
ولی در کل سرویس خیلی خوبیه و از وایسادن در صف طولانی بانک و دستگاه های ATM آدم رو خلاص میکنه .

HAMRAHSOFT.IR
سه شنبه 11 آبان 1389, 13:50 عصر
هنوز فعال نشده

ARC
سه شنبه 11 آبان 1389, 16:05 عصر
من این مطلب رو چند روز پیش از تلویزیون شنیدم. با همکاری داشگاه شریف بوده و قراره برای همه اپراتور ها فعال بشه.

Dr.Bronx
سه شنبه 11 آبان 1389, 17:57 عصر
ایرانسل کلا داستانش روی SMS میچرخه دیگه.

"یعنی ایرانسل هیچ کارمزدی دریافت نمیکنه ؟"

چرا دریافت میکنه اما به صورت غیر مستقیم . شما که sms میفرستید خوب اون sms هزینه داره دیگه .
یک درصدی از اون Sms هم به صورت مستقیم جزو سود ایرانسل هست .
با این کار هم ایرانسل یک درآمد پیام کوتاهی مادام العمر برای خودش درست کرد .
چون وقتی راه بیفته اکثر مردم خواه ناخواه برای این سرویس هم که شده میرند و یک سیم کارت ایرانسل میخرند و ادامه کار ...

حالا امنیت این وسط چی میشه . به نظر من خطرناکه اگر من بخوام شماره رمز کارتم رو با sms ارسال کنم !

موفق باشید ./

Behrouz_Rad
سه شنبه 11 آبان 1389, 19:44 عصر
ایرانسل کلا داستانش روی SMS میچرخه دیگه.

"یعنی ایرانسل هیچ کارمزدی دریافت نمیکنه ؟"

چرا دریافت میکنه اما به صورت غیر مستقیم . شما که sms میفرستید خوب اون sms هزینه داره دیگه .
یک درصدی از اون Sms هم به صورت مستقیم جزو سود ایرانسل هست .
با این کار هم ایرانسل یک درآمد پیام کوتاهی مادام العمر برای خودش درست کرد .
چون وقتی راه بیفته اکثر مردم خواه ناخواه برای این سرویس هم که شده میرند و یک سیم کارت ایرانسل میخرند و ادامه کار ...

حالا امنیت این وسط چی میشه . به نظر من خطرناکه اگر من بخوام شماره رمز کارتم رو با sms ارسال کنم !

موفق باشید ./
این خدمات با SMS نیست. به صورت Service Reply هست.
من تستش کردم. موفق نشدم هزینه ی قبض پرداخت کنم و همچنین نتونستم کارت شارژ بخرم و خطای error in gateway داده میشه. بقیه ی خدماتش هم غیر فعال و در دست ساخت هست!

موفق باشید.

Behrouz_Rad
چهارشنبه 12 آبان 1389, 09:45 صبح
مفتخرم که اعلام کنم به لطف این خدمات نوین!، اون چند باری که خطای error in gateway داده میشد، باعث شد رمز عبور دوم بنده بلوک بشه و در حال حاضر امکان هیچگونه خرید اینترنتی ندارم!

موفق باشید.

Javad-2010
چهارشنبه 12 آبان 1389, 10:26 صبح
مفتخرم که اعلام کنم به لطف این خدمات نوین!، اون چند باری که خطای error in gateway داده میشد، باعث شد رمز عبور دوم بنده بلوک بشه و در حال حاضر امکان هیچگونه خرید اینترنتی ندارم!

موفق باشید.
تبریک عرض میکنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hanif_x90
چهارشنبه 12 آبان 1389, 13:09 عصر
من به اين نتيجه رسيدم تو ايران وقتي سرويس جديدي مياد سال اول نميشه روش حساب كرد

Javad-2010
چهارشنبه 12 آبان 1389, 14:00 عصر
من به اين نتيجه رسيدم تو ايران وقتي سرويس جديدي مياد سال اول نميشه روش حساب كرد
مگه سال‌های بعد میشه روش حساب کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

returnx
چهارشنبه 12 آبان 1389, 14:33 عصر

موفق باشید.
شما ظاهرا برای استفاده از این سرویس خیلی عجله داشتید!:لبخندساده: