ورود

View Full Version : به هم ريختن ايندكس

lm48390
سه شنبه 11 آبان 1389, 15:21 عصر
با سلام و خسته نباشيد
من بانكي دارم وقتي در بيرون از برنامه و در محيط فاكس، فايل را باز ميكنم ايندكسهايش به هم مي ريزد. در حالي كه در برنامه اجرايي نوشته شده، زماني كه با بانك كار مي كنم كار به درستي پيش مي رود. نمي دانم علت چيست؟ به چه علت ايندكسهاي بانك به هم مي خورد؟ ممنون مي شوم كمكم كنيد.

gh_khajehzade
چهارشنبه 12 آبان 1389, 07:41 صبح
سلام-در برنامه بانک با ایندکسهاش باز میشه در نتیجه بر اساس فیلد ایندکس شده مرتب مبینید.برای مرتب دیدن بدون برنامه باید ببینی ایندکسهاش چیه و با باز کردن بانک, فایل یا کلید ایندکس رو فعال کنید. البته اگر منظورتون از به هم ریختن ایندکس را درست متوجه شده باشم!

javad_1349
چهارشنبه 12 آبان 1389, 08:29 صبح
با سلام و خسته نباشيد
من بانكي دارم وقتي در بيرون از برنامه و در محيط فاكس، فايل را باز ميكنم ايندكسهايش به هم مي ريزد. در حالي كه در برنامه اجرايي نوشته شده، زماني كه با بانك كار مي كنم كار به درستي پيش مي رود. نمي دانم علت چيست؟ به چه علت ايندكسهاي بانك به هم مي خورد؟ ممنون مي شوم كمكم كنيد.
سلام
اگر منظور شما را درست فهميده باشم
به نظر من چند مسئله برايش اتفاق ميفته
1- مسير ديتا بيس را نمي شناسه
2- مرتب نبودن رديف ايندكس ها
3- در بعضي از موارد بانك در دوجا وجوددارد واحتمالا اشتباه ميگره البته درصدش كمه
موفق باشيد

lm48390
چهارشنبه 12 آبان 1389, 12:48 عصر
سلام
با عرض تشكر از جواب دوستان. منظور از به هم ريختن ايندكسها، پريدن آنهاست و من دوباره بايد انها را با دستور REINDEX بازسازي كنم.

javad_1349
دوشنبه 24 آبان 1389, 11:23 صبح
سلام
با عرض تشكر از جواب دوستان. منظور از به هم ريختن ايندكسها، پريدن آنهاست و من دوباره بايد انها را با دستور REINDEX بازسازي كنم.
باسلام
شما احتمالا از TAG استفاده نمي كني بايد پس ساخت ايندكس فايلي مشابه تيبل ساخته شده وجود داشته باشد ولي با پسوند CDX درغير اينصورت شما اشتباه ايندكس را مي سازيد
مرتب نمودن فايلهاي شاخص يا ايندكس به دو صورت است
1- حالت اول اينكه در موقع ساخت ايندكس براي هر ايندكس اسمي جداگانه ايجاد ميگردد مثلا
USE TABLE
INDE ON KEY TO KEY1
INDE ON NAM TO NAM1
دراين صورت شما دو فايل در مسير با نامهاي KEY1.IDX و NAM1.IDX مشاهده خواهيد نمود كه اگر پاك شود شما ايندكس از آن بانك را ازدست خواهيد داد
2- حالت ديگر بدين صورت است تمامي فايلهاي شاخص درون خود تيبل قرارميگيرد
USE TABLE
INDE ON KEY TAG KEY1
INDE ON NAM TAG NAM1
كه دراين صورت فايلي با نام تيبل ايجاد شده و منتهي با پسوند CDX
فراخواني اين فايلهاي نيز جداگانه ميباشد در ضمن درزمان ساخت فايل حتما بايد بصورت اختصاصي فراخواني شود
موفق باشيد