ورود

View Full Version : آموزش: برگزاری سمینار آموزشی با همکاری مدیران برنامه نویس در دی ماه 89

m.hamidreza
چهارشنبه 12 آبان 1389, 00:00 صبح
با سلام
احتراما باطلاع می رساند در راستای فراگیر شدن آموزش، شرکت پیشرو ارتباط پارمیدا (http://parmidaco.net) با همکاری مرجع تخصصی برنامه نویسان فارسی زبان (http://barnamenevis.org) مفتخرست سمیناری با مشخصات ذیل برگزار کند:

عنوان سمینار

معرفی و بررسی اجمالی:

HTML5.0 - بهروز راد(Behrouz_Rad (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=7945))
توسعه مبتنی بر Domain-Driven Design- علیرضا مداح(علیرضا مداح (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=4649))
Javascript Performance - مهدی موسوی(mehdi.mousavi (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=41233))
زبان تابعی #F - مهدی عسگری(Mehdi Asgari (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=12705))

زمان و مکان برگزاری

جمعه 3 دی ماه 1389 - ساعت 8:30 صبح - تهران، ایرانشهر شمالی

مدت سمینار

5ساعت

هزینه شرکت در دوره

250،000 ریال

توضیحات:

کلیه ی شرکت های دولتی/خصوصی در صورت معرفی بیش از 3 نفر از 15 درصد تخفیف ویژه برخوردار می شوند.
شرکت کنندگان در این سمینار از امتیازات ويژه ی سمینارهای آتی استفاده خواهند کرد.
به کلیه شرکت کنندگان در پایان دوره گواهینامه معتبر اعطاء می شود.
سمینار شامل 2 نوبت پذیرایی میان وعده خواهد بود.
ظرفیت سمینار محدود بوده و اولویت شرکت در دوره بر حسب تاریخ ثبت نام است.

----------> جهت تکمیل فرم ثبت نام و یا دریافت اطلاعات بیشتر به این آدرس (http://parmidaco.net/SemReg.aspx) مراجعه فرمائید.

سیلابس سمینار بشرح ذیل است:

HTML5.0 - بهروز راد

تاریخچه ی HTML
Semantic Web
Microdata
تشخیص پشتیبانی از HTML 5.0
Canvas
Audio و Video
Geolocation
Offline Web Applications
Web Storage
WebSocket
Web Workers
Forms
برقراری ارتباط بین پنجره ها

DDD - علیرضا مداح

Domain-Driven Design Agenda:

Introduction
What is Domain-Driven Design?
The Ubiquitous Language

The need for a Common Language
Creating the Ubiquitous Language

Model-Driven Design
Building Blocks

Core Concepts

Layered Architecture
Entities
Value Objects
Aggregate Roots

Patterns

Object Creation Patterns
Repository
Specification
Domain Services
Modules
Domain Events
State Machines

Conceptual Elements

What is Bounded Context?
Persistence Ignorance
Refactoring
Command Query Separation

DDD And Test-Driven Development
Overview of MicrosoftNLayerApp Project
When should we use DDD?
Conclusion

Javascript Performance - مهدی موسوی

Why the heck JavaScript is slow?
Compilers
JavaScript Engines
Loading & Execution JS Code

Script Positioning
Grouping Scripts
Deferred Scripts

Scope Management

Scope Chains
Identifier Resolution
Closures

DOM Scripting

Traversing the DOM
HTML Elements/Collections
What are repaints and reflows and when do they happen?

Algorithms

Loops & Flow Control
Recursions
Strings & Regular Expressions

AJAX

Data Transmission
Data Formats

Profiling Tools
Best Practices

زبان تابعی #F - مهدی عسگری

مقدمه ای بر برنامه نویسی تابعی
آشنایی با زبان های برنامه نویسی تابعی و کاربرد های آن ها (از لیسپ تا اف شارپ)
استفاده در صنعت (Success Story)
آشنایی با #F
ویژگی های منحصر به فرد #F
برنامه نویسی موازی

ARC
جمعه 21 آبان 1389, 11:34 صبح
با سلام
مهندس امکان تهیه فیلم سمینار هست؟
آخه من دانشجو هستم و اومدن تهران برام مشکله ولی حاضرم با هزینه ای حتی بیشتر فیلم رو تهیه کنم.

AbiriAmir
جمعه 21 آبان 1389, 13:13 عصر
دوست عزیز به هر کس بیاد تو سمینار گواهینامه اعطا میشه؟
چه گواهینامه ای؟
در ضمن من کلاس اول دبیرستانم
میتونم تو این سمینار شرکت کنم؟
ممنون

m.hamidreza
جمعه 21 آبان 1389, 13:24 عصر
دوست عزیز به هر کس بیاد تو سمینار گواهینامه اعطا میشه؟
چه گواهینامه ای؟
در ضمن من کلاس اول دبیرستانم
میتونم تو این سمینار شرکت کنم؟
ممنون
گواهینامه مشترکا از طرف شرکت پیشرو ارتباط پارمیدا و سایت برنامه نویس صادر میشه.
حضور هر شخصی در هر سنی که آشنایی نسبی با بعضی از موضوعات سمینار داشته باشه بلامانع هست.
موفق باشید.

مهندس امکان تهیه فیلم سمینار هست؟

نه متاسفانه. چون هزینه شرکت در سمینار پایین هست امکان فیلم برداری مقدور نیست.
ان شاءا... در دوره های بعدی.
موفق باشید.

AbiriAmir
جمعه 21 آبان 1389, 13:35 عصر
گواهینامه مشترکا از طرف شرکت پیشرو ارتباط پارمیدا و سایت برنامه نویس صادر میشه.
حضور هر شخصی در هر سنی که آشنایی نسبی با بعضی از موضوعات سمینار داشته باشه بلامانع هست.
موفق باشید.

نه متاسفانه. چون هزینه شرکت در سمینار پایین هست امکان فیلم برداری مقدور نیست.
ان شاءا... در دوره های بعدی.
موفق باشید.

آقا خیلی ممنون
تمام سعیم رو میکنم که بیام
فقط یک سوال: این گواهینامه در چه حد میتونه معتبر باشه؟

m.hamidreza
جمعه 21 آبان 1389, 23:43 عصر
گواهینامه ی سمینارهای کمتر از یکروز عموما جهت تایید اعلام حضور دانشجو در دوره هست و در همه جای دنیا بیشتر یه مدرک سمبلیک هست تا آکادمیک چرا که هیچ امتحانی پایان دوره از شرکت کننده ها گرفته نمیشه...
در کل اعتبار این مدرک چیزی کمتر از مدارک "نهادهای مدرک صادرکن!" نیست.
چیزی که از مدرک مهمتره سطح علمی مدرسین دوره هست. بعنوان مثال من نوعی افتخار میکنم که در سمینار امین ثباتی عزیز بعنوان شرکت کننده باشم حتی اگه مدرکی هم نگیرم. مدرس جزئی اصلی از اعتبار یه دوره به حساب میاد.
مدرسین این دوره نیاز به تعریف ندارند سوابق علمیشون کاملا مشهوده.
موفق باشید.

Software.Student2010
شنبه 22 آبان 1389, 13:45 عصر
سلام
من فکر می کنم دو هفته پیش ثبت نام کردم اما هیچ ایمیل یا تماسی با من گرفته نشد. روند پیگری چگونه هستش؟

m.hamidreza
شنبه 22 آبان 1389, 14:41 عصر
اولین ثبت نام ما در تاریخ 15 آبان ماه بوده. اگه ایمیلی دریافت نکردین از طریق پیغام خصوصی اسمتون و ایمیلتون رو به من بگین.
با تشکر.

Asad.Safari
شنبه 22 آبان 1389, 17:48 عصر
گواهینامه ی سمینارهای کمتر از یکروز عموما جهت تایید اعلام حضور دانشجو در دوره هست و در همه جای دنیا بیشتر یه مدرک سمبلیک هست تا آکادمیک چرا که هیچ امتحانی پایان دوره از شرکت کننده ها گرفته نمیشه...
چیزی که از مدرک مهمتره سطح علمی مدرسین دوره هست. بعنوان مثال من نوعی افتخار میکنم که در سمینار امین ثباتی عزیز بعنوان شرکت کننده باشم حتی اگه مدرکی هم نگیرم. مدرس جزئی اصلی از اعتبار یه دوره به حساب میاد.
موفق باشید.

مسلما گواهی که نشان بدهد شخص در محضر استادان نامی مانند اساتید این دوره بوده است , با ارزش و قابل تامل خواهد بود.

بنده هم سعی خواهم کرد در صورت امکان در دوره شرکت بکنم و از ترتیب دهندگان این دوره هم نهایت قدردانی را دارم {کشور به دوره های تخصصی صنعت نرم افزار بیش از اندازه نیاز دارد - سعی باید کرد}

موفق باشید

mohsen_zelzela00
یک شنبه 23 آبان 1389, 11:26 صبح
آیا هر 4 سمینار در یک ساعت برگزار میشن؟؟؟؟؟ کاش هم زمان نبود تا بتونیم از دو سمینار استفاده کنیم.

m.hamidreza
یک شنبه 23 آبان 1389, 12:37 عصر
آیا هر 4 سمینار در یک ساعت برگزار میشن؟؟؟؟؟ کاش هم زمان نبود تا بتونیم از دو سمینار استفاده کنیم.

همزمان نیستن!
در واقع سمینار در 4 بخش که هر کدوم حدود یکساعت هست برگزار میشه که مجموعش میشه 5 ساعت.
موفق باشید.

z_bluestar
یک شنبه 23 آبان 1389, 14:01 عصر
به توجه به گوناگونی مطالب ارائه شده در سمینار آیا بعد از سمینار از مطالب ارائه شده , نوشته یا CD به شرکت کننده ها ارائه می شه ؟؟؟

m.hamidreza
یک شنبه 23 آبان 1389, 22:21 عصر
به توجه به گوناگونی مطالب ارائه شده در سمینار آیا بعد از سمینار از مطالب ارائه شده , نوشته یا CD به شرکت کننده ها ارائه می شه ؟؟؟

مستنداتی که اساتید در اختیار بنده بذارن برای شرکت کننده ها ایمیل میشه ولی لزوما این مستندات اسلایدهای پرزنتیشن نیست و بعنوان مثال میتونه همه یا بعضی از کدهای سمپل ها باشه.
موفق باشید.

r00tkit
یک شنبه 23 آبان 1389, 22:49 عصر
سلام

مکان شرکتتون دقیقا" کجاست؟

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=60279&stc=1&d=1289764028

m.hamidreza
دوشنبه 24 آبان 1389, 10:49 صبح
شرکت جای دیگه هست. محل برگزاری سمینار طبق این نقشه که شما گذاشتی دقیقا ابتدای خیابان ایرانشهر هست. از کریم خان که ایرانشهر رو میری پایین چند قدم پایین تر دست چپ.
آدرس دقیق رو به شرکت کننده ها متعاقبا اعلام میکنیم.
موفق باشید.

AbiriAmir
سه شنبه 25 آبان 1389, 21:22 عصر
موفق باشید.
من قصد جسارت نداشتم
قطعا ارزش حضور در کنار این اساتید بزرگوار با ارزش یک مدرک قابل مقایسه نیست
اون چیزی که مهمه بهره بردن از اطلاعات و سواد این اساتید هست
من باب اطلاعات این سوال رو پرسیدم وگرنه...
در هر صورت من تمام سعیم رو میکنم که در این جلسه حضور داشته باشم و جا داره از تمام کسانی که برای برگزاری این سمینار زحمت کشیدن تشکر کنم
مطمئنن این جور قدم ها هستن که باعث پیشرفت علمی یک کشور میشن
حالا چه بتونم تو این سمینار شرکت کنم و چه نتونم...

AbiriAmir
سه شنبه 25 آبان 1389, 21:24 عصر
فقط یک سوال دیگه
مطالب به همین ترتیبی که تو سایت اعلام کردید ارائه میشن؟
ممنون

m.hamidreza
چهارشنبه 26 آبان 1389, 12:09 عصر
من قصد جسارت نداشتم

اختیار داری برادر چه جسارتی. سوال رو باید پرسید. :چشمک:

فقط یک سوال دیگه
مطالب به همین ترتیبی که تو سایت اعلام کردید ارائه میشن؟
ممنون

ترتیب ممکنه تغییر کنه.
موفق باشید.

Pouri_sb
پنج شنبه 27 آبان 1389, 12:28 عصر
پیشنیاز لازم برای این دوره چیه؟

m.hamidreza
پنج شنبه 27 آبان 1389, 14:10 عصر
پیشنیاز لازم برای این دوره چیه؟

F Sharp: آشنایی با مقدمات و اصول برنامه نویسی
DDD: آشنایی با مبانی مهندسی نرم افزار - آشنایی با مقدمات و اصول برنامه نویسی
Javascript Performance: آشنایی نسبی با زبان Javascript و آناتومی کلاینت ساید وب
HTML5.0: آشنایی نسبی با HTML و دنیای طراحی وب

موفق باشید.

iman_ad
پنج شنبه 27 آبان 1389, 23:29 عصر
هنوز جدا دارین؟

m.hamidreza
جمعه 28 آبان 1389, 11:46 صبح
هنوز جدا دارین؟

اگه جا منظورتون هست بله میتونید ثبت نام کنید.

khz-web1
شنبه 29 آبان 1389, 20:12 عصر
اقای m.hamidreza برنامه ی من و 2تا دیگه از دوستام هنوز مشخص نیست که بیایم... ممکنه 1 دی ماه ok بشه... اون وقت میشه ثبت نام کرد؟

m.hamidreza
شنبه 29 آبان 1389, 20:33 عصر
اقای m.hamidreza برنامه ی من و 2تا دیگه از دوستام هنوز مشخص نیست که بیایم... ممکنه 1 دی ماه ok بشه... اون وقت میشه ثبت نام کرد؟

قربان 1 دی ماه دیگه واقعا خیلی دیر هست! در اون تاریخ متاسفانه نمیشه ثبت نام کرد. اگه جا داشته باشیم نهایت تا یک هفته - ده روز قبل از تاریخ برگزاری ثبت نام انجام میشه.
هر زمان هم که ظرفیت تکمیل بشه مسلما ثبت نام متوقف خواهد شد.
موفق باشید.

hjran abdpor
سه شنبه 02 آذر 1389, 16:10 عصر
سلام خسته نباشید .

ببخشید من میخوام این هفته ثبت نام کنم ظرفیت پر نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

m.hamidreza
سه شنبه 02 آذر 1389, 18:24 عصر
سلام خسته نباشید .

ببخشید من میخوام این هفته ثبت نام کنم ظرفیت پر نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه ظرفیت تکمیل شه در همین تاپیک اعلام میشه در نتیجه میتونید ثبت نام کنید.
موفق باشید.

coolbit
شنبه 06 آذر 1389, 09:31 صبح
سلام،

با عرض تشکر،
آیا امکان این وجود دارد که کارگاه jQuery را هم در بعد از ظهر همان روز سمینار داشته باشیم؟
فکر می کنم این برای دوستانی که از شهرهای دیگر عازم هستند (مثل من) مناسب باشد.

armin.r
شنبه 06 آذر 1389, 13:33 عصر
آیا فقط امکانش هست که Domain-Driven Design را ثبت نام کرد و در بقیه حضور نداشت (در واقع بقیه کمتر به کار من می آیند)؟

m.hamidreza
شنبه 06 آذر 1389, 17:08 عصر
سلام،

با عرض تشکر،
آیا امکان این وجود دارد که کارگاه jQuery را هم در بعد از ظهر همان روز سمینار داشته باشیم؟
فکر می کنم این برای دوستانی که از شهرهای دیگر عازم هستند (مثل من) مناسب باشد.
زمانبندی کارگاه jQuery مربوط به آموزشگاه برنامه نویس هست و این دو دوره از هم مستقل هستن.

آیا فقط امکانش هست که Domain-Driven Design را ثبت نام کرد و در بقیه حضور نداشت (در واقع بقیه کمتر به کار من می آیند)؟

چون مشکلاتی در ارائه مدرک و شهریه دوره پیش میاد نه متاسفانه امکانش نیست.

موفق باشید.

brainy
دوشنبه 08 آذر 1389, 20:02 عصر
سلام
چرا فاصلش تا کارگاه عملی اینقدر زیاده
من از شهرستان میام می خوام هر دو رو شرکت کنم
اگه می شه تاریخ ها رو عوض کنید

ohh_mid
یک شنبه 14 آذر 1389, 23:26 عصر
سلام
سمینارهایی که جنبه آشنایی دارند سکوهای پرتاب خوبی برای افراد هست که بتونن درک بهتری برای برطرف کردن نیازمندیهای خودشون بدست بیارن و از تکنولوژی های مناسب تری استفاده کنند . در مورد نکته ای می خواستم اشاره کنم و اون هم تبلیغی که باعث شده حس گر افرادی نسبت به این موضوع حساس بشه . " گواهی نامه معتبر " فکر میکنم جامعه برنامه نویسی دنیا همیشه برای تمامی اتفاقاتی که در اطرافش رخ می دهد به دنبال دلیل و منطق خاصی می باشد و تا ارضا نشود گویی به منزله باگی در سیستم می باشد . همه ما با واژه ماست مالی تو کار هم آشنا هستیم و از عواقب ماست مالی کردن در یک پروژه کم و بیش چشیدیم . من احساس می کنم وقتی که یک چنین کلمه ای بلد میشه بیشتر معنی اقتصادی و سو استفاده از کاربرانی که هنوز تفکر مدرک گرایی دارند (حداقل تو زمینه برنامه نویسی شاهدیم که مدرک هیچ جایگاهی ندارد) و همچنین سواستفاده دیگر از اسم افرادی که به عنوان استاد در نظر گرفته شده است . و این جاست که کلماتی مثل تاسف و افسوس و ... در بین انبوه کلمات زیبای شادمانی جایی برای نمود پیدا می کنند .

saeedalg
سه شنبه 16 آذر 1389, 09:40 صبح
موفق باشید.

چه تعارفایی واسه هم تیکه پاره میکنید، بابا خجالت داره، Jon Skeet تو اول کتاب 2.0 C# in depth میگه من یه برنامه نویس احمقم، اونوقت شماها انجور هم دیگه رو تحویل میگیرین.
تو یک کنفرانس 5 ساعته قاعدتا اگر چهار تا بخش میخواد ارایه بشه از هر بخش یه خلاصه ای گفته میشه، اونوق مثلا تو DDD فقط یه تعریف از Domain ارایه دادن 1.5 ساعت وقت میگیره، اونوقت میخواید یه Overview of MicrosoftNLayerApp Project رو هم ارایه بدید , 5 تا Pattern هم روش و ...؟
لااقل همه سرفصلهاتون رو مثل سرفصل F# کلی میکردید که تبلیغ دروغین نباشه.
متاسفانه سطح دانش برنامه نویسان داخلی اونقدر پایینه که این همه اشخاصی که تشکر کردن کسی رو دورو برشون نداشتن که بپرسن چقدر این تایتل کنفرانس میتونه واقعی باشه.

salehbagheri
سه شنبه 16 آذر 1389, 09:58 صبح
چه تعارفایی واسه هم تیکه پاره میکنید، بابا خجالت داره، Jon Skeet تو اول کتاب 2.0 C# in depth میگه من یه برنامه نویس احمقم، اونوقت شماها انجور هم دیگه رو تحویل میگیرین.
تو یک کنفرانس 5 ساعته قاعدتا اگر چهار تا بخش میخواد ارایه بشه از هر بخش یه خلاصه ای گفته میشه، اونوق مثلا تو DDD فقط یه تعریف از Domain ارایه دادن 1.5 ساعت وقت میگیره، اونوقت میخواید یه Overview of MicrosoftNLayerApp Project رو هم ارایه بدید , 5 تا Pattern هم روش و ...؟
لااقل همه سرفصلهاتون رو مثل سرفصل F# کلی میکردید که تبلیغ دروغین نباشه.

دوست عزیز! قضاوت شما کاملاً بی اساس هست!

لا اقل صبر میکردید و بعد از سمینار، نظر خودتون رو اعلام میکردید. سمینار همیشه فقط محیط و وسیله ای برای آشنایی کوتاه با یک مبحث هست و هیچ گاه جای کتاب و کلاس رو نمیگیره! پس نباید توقع داشته باشید که جناب آموزگار بیاد و Domain رو یکساعت و نیم برای حضار توضیح بده ...!

متاسفانه سطح دانش برنامه نویسان داخلی اونقدر پایینه که این همه اشخاصی که تشکر کردن کسی رو دورو برشون نداشتن که بپرسن چقدر این تایتل کنفرانس میتونه واقعی باشه.

از قیاست خنده آمد خلق را /_/_/_ کو چو خود پنداشتی ....

کار پاکان را (هرگز) قیاس از خود مگیر !

m.hamidreza
سه شنبه 16 آذر 1389, 12:24 عصر
سلام
سمینارهایی که جنبه آشنایی دارند سکوهای پرتاب خوبی برای افراد هست که بتونن درک بهتری برای برطرف کردن نیازمندیهای خودشون بدست بیارن و از تکنولوژی های مناسب تری استفاده کنند . در مورد نکته ای می خواستم اشاره کنم و اون هم تبلیغی که باعث شده حس گر افرادی نسبت به این موضوع حساس بشه . " گواهی نامه معتبر " فکر میکنم جامعه برنامه نویسی دنیا همیشه برای تمامی اتفاقاتی که در اطرافش رخ می دهد به دنبال دلیل و منطق خاصی می باشد و تا ارضا نشود گویی به منزله باگی در سیستم می باشد . همه ما با واژه ماست مالی تو کار هم آشنا هستیم و از عواقب ماست مالی کردن در یک پروژه کم و بیش چشیدیم . من احساس می کنم وقتی که یک چنین کلمه ای بلد میشه بیشتر معنی اقتصادی و سو استفاده از کاربرانی که هنوز تفکر مدرک گرایی دارند (حداقل تو زمینه برنامه نویسی شاهدیم که مدرک هیچ جایگاهی ندارد) و همچنین سواستفاده دیگر از اسم افرادی که به عنوان استاد در نظر گرفته شده است . و این جاست که کلماتی مثل تاسف و افسوس و ... در بین انبوه کلمات زیبای شادمانی جایی برای نمود پیدا می کنند .

دو تا نکته رو توجه کنید:
نکته اول این هست که تفکر و ذهنیت شخصی خودتون رو به عموم تعمیم ندید! اگر مدرک در دنیای کامپیوتر جایگاهی نداشت مایکروسافت، آی بی ام، سان، سیسکو، اجایل لاینس و ... با ذهنیت شما پیش میرفتن. شما ظاهرا تا حالا جایی برای استخدام نرفتی؟ تاحالا اپلیکیشن چندتا شرکت خارجی رو پر کردی؟ من کاری ندارم که آیا باید مدرک در استخدام امتیاز داشته باشه یا نه مهم اینه که این اتفاق در واقعیت هست و کسی هم نمیتونه بیاد کلا صورت مساله رو پاک کنه. متاسفانه اینقدر سمینار در این صنف کم برگزار شده که فرهنگ این مساله هنوز شکل نگرفته... اون کسی که شرکت میکنه مسلما میدونه که این مدرک تا چه ارزش داره و اگر همه پست های منو میخوندین من گفته بودم که این مدرک صرفا تاییدیه حضور یه نفر در سمینار هست و در تالیف رزومه یه شخص این مدرک میتونه در سوابق پژوهشی و آموزشی شرکت کننده قید شه. متاسفانه نمیدونم افرادی مثل شما به چی فکر میکنن که از این مسائل اینگونه برداشت میکنن.
نکته دوم هزینه شرکت در دوره هست. ما دو سال قبل سمینار رو 35000 تومن برگزار کردیم و یک موضوع هم بود در حالیکه سمینارهای مشابه 45000 تا 50000 تومن بودن. ما اگه دنبال سوء استفاده بودیم بعد از دو سال 4 موضوع رو 25000 تومن قیمت نمیدادیم. این قیمت صرفا بخاطر ایجاد شرایط آسان برای ارتقاء سطح علمی افراد بوده وگرنه هزینه های جاری برگزاری رو هم پوشش نمیده. شما چهارجا زنگ بزن قیمت مکان برگزاری رو بپرس و با قیمت ما مقایسه کن. من واقعا متاسفم که افرادی مثل شما که مدعی تفکر و باگ شناسی هستن بدون کوچکترین فکر و اندیشه ای براحتی آب خوردن عملکرد یه مجموعه رو بدون دونستن کوچکترین اطلاعاتی زیر سوال میبرن.

saeedalg (http://barnamenevis.org/member.php?133613-saeedalg)@:
شما توقع داری با 25000 تومن برات یه هفته کمپ آموزشی تو سواحل کالیفرنیا بزنیم.... قرار نیست در یه سمینار تخصصی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد اون موضوع صحبت شه مهم سرنخ هاست که شما بدون سمینار روزها باید براش وقت بذاری ولی در قبال 6000 تومن که پول یه پیتزا هم نیست با موارد اصلی آشنا میشی. متاسفانه فرهنگ سمینار و رسالت سمینار تا بیاد جا بیفته زمان میبره.موفق باشید.

saeedalg
سه شنبه 16 آذر 1389, 13:44 عصر
دوستانی که به کامنت من ایراد گرفته بودند:

1- من تو سمینار شرکت نمیکنم که بخوام بعدش نظر بدم یا قبلش، نحن نحکم بالظاهر، این سرفصلهاییه که من میبینم و میتونم در موردش قضاوت کنم.

2- در صورتی که با 25000 نمیتونید سمینار خوبی برگزار کنید، 45 تا آیتم برای ارایه تو سمینارهاتون ارایه نکنید، فقط مواردی که قابل ذکر هست رو بگید، کسی انتظار نداره تو سواحل کالیفرنیا سمینار رو برگزار کنید، مایکروسافت هم این کار رو نمیکنه (و الزاما هم سمینارهای خوبی برگزار نمیکنه).

3-من منظور، کار پاکان را قیاس از خود مگیر و ... رو نمیفهمم، اگر منظورتون اینه که من انسان پاکی نیستم، مطمئنن اینطوریه منم مثل شماهام، اما چه ربطی داره که این سمینار رو توجیه کنید؟ میتونید همینجا قانع کنید که آره این حرفا درسته یعنی این بالای صد تا تایتلی که ارایه شده توضیح داده میشه به گونه ای که مخاطب بعد از سمینار حداقل 30 درصد موارد رو درک کرده باشه و در صورتی که یک تست ساده یک روز بعد از اونها گرفته بشه میتونه مشخص کننده قضیه باشه.

4- اینکه با 25 تومان میخواید تو 5 ساعت این موارد رو ارایه بدید (که خیلی هم از هم فاصله دارن) دلیل درستکاریتون نمیشه، میخواید 100 تومان بگیرید، این سمینار رو برگزار کنید، کسی بخیل نیست، این که شرکت کننده ای نداشته باشید بد نیست، این که شرکت کننده بیاد و دست خالی برگرده بده.

5-خوشبختانه افراد زیادی تو ایران دارن با کامپیوتر کار میکنن، اما متاسفانه افراد زیادی هم هستند که فکر میکنن برنامه نویسن و یا مهندس نرم افزارن، از دید من این افراد در چنین سمیناری میتونن یاد بگیرن بدون اینکه چیزی بدونن نظر بدن.

6-چنان میگین فرهنگ فلان تا بیاد جا بیفته، این فرهنگ اول باید برای برگزار کننده اون باید جا بیفته، نه برای شرکت کنندگان اون، شما چند تا نمونه سمینار خوب بگید که سمیناری مشابه شما داشتن با این همه موضوع من قانع میشم (دوباره لینک به خودتون ندید).

m.hamidreza
سه شنبه 16 آذر 1389, 15:53 عصر
saeedalg @:
حتما "پیشنهادات سازنده" شما رو در موارد آتی لحاظ میکنیم...
موفق باشید.

saeedalg
سه شنبه 16 آذر 1389, 19:22 عصر
saeedalg @:
حتما "پیشنهادات سازنده" شما رو در موارد آتی لحاظ میکنیم...
موفق باشید.

امیدوارم "سمینار های سازنده تان" همواره پابرجا باشه.

علیرضا مداح
سه شنبه 16 آذر 1389, 22:08 عصر
سلام،
تنها اگر سوالی در خصوص شرایط برگزاری سمینار دارید، در این تاپیک مطرح نمایید،
در غیر اینصورت می توانید مسئله را به طور خصوصی با آقای متقیان(m.hamidreza) در میان بگذارید،

پست های فاقد محتوا نیز طبق قوانین سایت حذف خواهند شد،/

m.hamidreza
پنج شنبه 18 آذر 1389, 13:44 عصر
زمان ثبت نام به اتمام رسید.
با تشکر از همه دوستان.