ورود

View Full Version : سوال: آیا با vs2008می توان طراحی وب کرد؟



kashanchi
چهارشنبه 12 آبان 1389, 08:52 صبح
سلام
من تازه به جمعتون پیوستم و با visual C++زیاد آشنایی ندارم.میخواستم بپرسم آیا با ویژوال سی پلاس پلاس میشه سایت طراحی کرد؟منظورم همون asp.net هست.آخه من تا آخر ترم باید یه پروژه طراحی سایت تحویل بدم.

ببخشید سوال دوم رو هم اینجا میپرسم.
من الان برای شروع کار از کتاب visualC++.net نوشته دیتل و ترجمه علیرضا انصاری انتشارات نص استفاده می کنم.شما چه کتابهایی رو پشنهاد میکنید؟

اصلا از کجا شروع کنم؟
لطفا اگه پی دی اف فارسی یا انگلیسی سراغ دارید لینک بدید ...:قلب:

r00tkit
چهارشنبه 12 آبان 1389, 09:02 صبح
سلام

کسی با vc++ ای اس پی درست نمی کنه (نمی شه)

من با منیج c++ هی hello world دیدم تو asp ولی برای پروژه برو سمت c#

توصیهی دوستانه : اگه برای شروع برنامه نویسی و پروژه فکر می کنی برو سمت c#

چون همر راحت تره و هم دوربرت ادم های زیادی پیدا می کنی که کمکت کنند

mehdi.mousavi
چهارشنبه 12 آبان 1389, 19:10 عصر
سلام من تازه به جمعتون پیوستم و با visual C++‎زیاد آشنایی ندارم.میخواستم بپرسم آیا با ویژوال سی پلاس پلاس میشه سایت طراحی کرد؟

سلام.
البته که میشه. ISAPI Extension/Filters یکی از گزینه های شما برای ایجاد سایت با C++ هستش. مقاله من در مورد ISAPI Extension (http://www.codeproject.com/KB/ISAPI/isapi_extensions.aspx) ها بهتون کمک میکنه تا با این روش آشنا بشید. در واقع شما می تونید با این روش، Engine هایی مثل Classic ASP (که خودش یک ISAPI Extension هستش) نیز ایجاد کنید... اما یه سوال مهم اینجا مطرح هستش که آیا استفاده از این روش، ارزش زمانی رو که صرف اینکار می کنید داره یا خیر؟

ببینید، اگر کاری که می خواهید انجام بدید Mission Critical هستش، ISAPI ها به شما کمک میکنن تا به هدفتون برسید زیرا ISAPI Extension ها و IIS هر دو در یک َAddress Space اجرا قرار میگیرن و این یعنی اینکه Context Switching اضافی بین Process و Module شما وجود نخواهد داشت. (که البته یه بدی بزرگی هم داره، اونم اینکه براحتی میتونید در کار IIS اخلال ایجاد کنه و Web Server رو به زانو در بیارید).

اما اگر فقط هدفتون ساخت یه Web Application معمولی هستش، بدون شک ISAPI ها (و همونطور که Geek1982 گفتن) زبان C++ برای اینکار مناسب نیست، چون شما رو درگیر جزییاتی میکنه که اصلا به اونها علاقمند نیستید. بنابراین در انتخاب خودتون دقت کنید.

موفق باشید.