View Full Version : سوال: ساختن وب سایت
baharedanesh
چهارشنبه 12 آبان 1389, 10:52 صبح
با سلام
می خوام برای شرکت و یا ادارم یک سایت طراحی کنم و نمیدونم ازکجا باید شروع کنم
تا حدودی دستورات html رو کار کردم ....
trade_mark
چهارشنبه 12 آبان 1389, 12:29 عصر
2 حالت داره سایتی که می خواهید طراحی کنید پویا ست یا ایستا
اگه دومیه که با dream weaver , نرم افزار های کمکی می تونید طراحی کنید
اگه گزینه اوله که نیاز به یاد گرفتن یکی از زبان های سمت سرور مثل php , .... دارید
davood59
شنبه 15 آبان 1389, 18:08 عصر
یاد داشتن html خوبه و میتونه شما رو در ابتدای راه کمک کنه! ولی بهتره اگه میخواید اصولی کار کنید css رو هم یاد بگیرید تا در کنار اون بتونید یه طرح خوب و استاندارد تهیه کنید.
شما ابتدا طرح و قالب وب سایتتون رو درست و آماده کنید بعدش برید سراغ مرحله بعدی که به گفته دوستمون یاد گیری php یا دات نت هست.
برای یادگیری Html و css هم این سایت خیلی خوبه:
http://w3schools.com (http://w3schools.com/)
Arthas1990
شنبه 15 آبان 1389, 20:10 عصر
HTML زبان پايه در وبه . وظيفش نمايش داده هايه .
CSS براي طراحي ظاهر صفحات استفاده مي شه
Java Script براي كنترل صفحه سمت كاربر كاربرد داري مثلا اگه مي خواي فرم ها رو چك كني (مثل چك كردن واقعي بودن فرمت ايميل و يا طول متون نوشته شده در input ها و غيره)و يا جابجايي آيتم ها ي صفحه . در كل رويداد گراست يعني مثلا اگه كاربر اينجا كليك كرد اين اتفاق بيفته و غيره
VB Script هم مثل JAVA Script با اين تفاوت كه زبانش بر گرفته از ويژوال بيسيكه ولي جاوا اسكريپت برگرفته از C است . اما VBُ Script در همه ي مرورگر ها جواب نمي ده
به زبان هاي سمت كاربر اصطلاحا ميگن Client Base Scripts
PHP , ASP , ASP.NET , JSP و ...
اينها زبانهاي سمت سرور يا اصطلاحاSERVER BASE هستند . كه اعمالي مثل خواندن از بانكهاي اطلاعاتي . نوشتن در يانك . ايجاد فايل و از اين قبيل كارها بر عهده ي آنهاست
XML
XML زباني براي ايجاد بستر انتقال داده است كه به منظور آسان و سريع شدن انتقال داده از آن استفاده مي شود و بزرگترين خواصيت آن اين است كه زبانهاي سمت كاربر مي توانند از داده هاي آن استفاده منند
AJAX
آژاكس زبان برنامه نويسي خاصي نيست بلكه الگويي است براي نحوه ي استفاده و ارتباط جاوااسكريپت و XML تركيبي نا متقارن از اين دو
البته قابل ذكر است آژاكس فقط به منظور كار با XML نيست . آاكس از XML به عنوان بستر انتقال داده استفاده ميكند
مهمترين كاربرد آن ارتباط داشتنش با زبانهاي سمت سرور است .
با استفاده از آژاكس به قول معروف مي شود قسمتي از صفحه را Refresh كرد بدون بارگذاري ديگر قسمتهاي صفحه.
البته هنوز اسكريپت هاي زيادي براي وب است كه اينجا بستر مناسبي براي توضاح آنها نيست
نترس لازم نيست برايه اول كار همه ي اين زبانا رو ياد بگيري فعلا برو سراغ CSS تابتوني سايت زيبايي طراحي كني و بعد اسكريپت هاي سمت كاربر و بعد از اون سمت سرور و اينجايه كه حس مي كني بايد XML , AJAX , XSL وغيره رو ياد بگيري .
عجله نكن .
binyaft
شنبه 15 آبان 1389, 21:40 عصر
اگر برای توضیح کار های انجام شده هست ، میتونی از سستم های اماده استفاده کنی که رایگان هم هست
aminghaderi
شنبه 15 آبان 1389, 22:15 عصر
با سلام
می خوام برای شرکت و یا ادارم یک سایت طراحی کنم و نمیدونم ازکجا باید شروع کنم
تا حدودی دستورات html رو کار کردم ....
من هم یه ماشین برای خودم نیاز دارم پس خودم برم ماشین بسازم دیگه؟!؟!
بعد ها یه آپارتمان یا یه واحد هم می خواهم ، اون رو چطور بسازم بهتره؟!
بتونی باشه یا تیر آهن کفایت می کنه!
برادر من اگر قرار باشه هرکس برای خودش سایت بزنه که ما الان باید بریم گرجه فرنگی بفروشیم!
شما توی یه شرکت یا اداره کار هم می کنی ، اونوقت می خوای در کنارش سایت ساختن هم یاد بگیرید و یه سایت هم بزنید؟؟؟
(قصد جسارت خدایی نکرده ندارم کلی می گم:ناراحت:.)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.