ورود

View Full Version : سوال: ثابت نگه داشتن موقعیت تگdiv در ستون جدول

h.alizadeh
چهارشنبه 12 آبان 1389, 11:08 صبح
باسلام،

من یک جدول دارم که یک سطری هست و شامل دو ستون هست در ستون سمت راستی بنده منویی در یک تگdiv قرار دادم و در ستون بعدی محتوای صفحات مختلف دیده میشود.

حال چطوری مکان منو را ثابت نگه دارم ، که وقتی ارتفاع ستون کناری(محتوای صفحات) زیاد می شود منو مکانش بالا و پایین نرود بلکه بصورت ثابت در نقطه ای بماند؟(از لحاظ چپ و راست مشکلی ندارد فقط بالا و پایین می رود)

من این استایل رو بهش دادم:

#menu {
float: left;
width: 150px;
height: 60px;
}

ولی خب بازم بالا و پایین می رود.

چه توصیه ایی دارید؟

Mostafa_Dindar
چهارشنبه 12 آبان 1389, 11:20 صبح
استفاده از جدول برای Layout سایت کار نادرستی هست ,با این حال در صورتی که میخواهید Div تگ شما موقعیت ثابتی داشته باشه میتونی Position رو Absolute بدی و فاصله اون رو نسبت به بالا و سمت چپ صفحه مشخص کنی . بع عنوان نمونه :

#menu {
z-index: 1;
left: 452px;
top: 85px;
position: absolute;
}

z_bluestar
چهارشنبه 12 آبان 1389, 11:27 صبح
برای این کار Code css رو این طوری بنویس :

#menu {
position: fixed;
top:200px;
}

Mostafa_Dindar
چهارشنبه 12 آبان 1389, 11:48 صبح
یک نمونه واستون درست کردم که layout صفحه تنها با div درست شده , واسه خودتون شخصی سازیش کنید

emad_67
چهارشنبه 12 آبان 1389, 13:40 عصر
ساده ترین کار اینه که به تگ td ئی که div منو داخلش هست vertical-align: top بدید. بعد هم اگه خواستید می تونید اون div رو موقعیت دهی کنید.

aminghaderi
پنج شنبه 13 آبان 1389, 10:29 صبح
ساده ترین کار اینه که به تگ td ئی که div منو داخلش هست vertical-align: top بدید. بعد هم اگه خواستید می تونید اون div رو موقعیت دهی کنید.
دقیقا.
نوشته شما بسیار اندک است ، تعداد کاراکتر های هر نوشته دست کم 10 عدد میبایست باشد.

z_bluestar
پنج شنبه 13 آبان 1389, 10:46 صبح
دوستان همون طور که دوستمون Mostafa_Dindar گفتن استفاده از Table تو design اصلا درست نیست و بهتره دنبال راه های بهتر باشین

aminghaderi
پنج شنبه 13 آبان 1389, 17:21 عصر
دوستان همون طور که دوستمون Mostafa_Dindar گفتن استفاده از Table تو design اصلا درست نیست و بهتره دنبال راه های بهتر باشین
بعله ، Table Less اما فعلا منوی دوستمون در داخل Table قرار گرفته.
شخصا از کسانی هستم که مخالف 100% استفاده از Table در دیزاین هست و حتی یه تک Table داخل طراحی هام وجود نداره و همهشون هم Cruse Browser هستند.