View Full Version : شبیه ساز نوشته شده توسط جاوا
نغمه
چهارشنبه 12 آبان 1389, 17:53 عصر
من تا حالا با جاوا کار نکردم می خوام یک شبیه ساز را تو کامپیوترم نصب و اجرا کنم که با جاوا نوشته شده راهنمای اون می گه :
1. The system requires the Sun Java Virtual Machine 1.4 or higher to run
jdk-6u7-windows-i586-p را لینکش از همین سایت برنامه نویس برداشتم نصب کردم ولی هیچ آیکونی ظاهر نشده که مطمئن شوم نصب شده
من می تونم این نسخه از جاوا را رایگان دانلود کنم ضمنا گفته JADE هم نیاز داره
میشه کمکم کنید
Cold.82
چهارشنبه 12 آبان 1389, 18:34 عصر
تو cmd
دستور زیر را وارد کنید
java -version
نغمه
پنج شنبه 13 آبان 1389, 11:17 صبح
تو cmd
دستور زیر را وارد کنید
java -version
من تو جاوا مبتدی ام ، cdm کجاست تا من این دستور را وارد کنم منظورتون خط فرمانه؟
مشکل اصلی من اینه که نمی دونم چه جوری این شبیه ساز را نصب و اجرا کنم خودش تو راهنمای نصبش گفته
•Start Jade with the StartGui.bat file.
•Start the GUI with the DDMT.bat file.
ولی هر یک از این فایلها را که اجرا می کنم در عرض یک ثانیه یک صفحه سیاه باز می شه و می ره
Sk1900n3
پنج شنبه 13 آبان 1389, 11:53 صبح
دوست عزیز
اول اینکه cmd همون محیط داسه که اگه این دستور رو توی run تایپ کنید محیط داس واستون باز میشه.
دوم اینکه با تایپ دستور دوستمون و اجراش اطلاعات ورژن یا همون jdk ی که روی سیستمتون نصب رو میاره
حالا واسه مشکل شما 2 روش وجود داره
1 - یا ورژن jdk تون نسخه قدیمی (نسخه جدید jdk1.6 )
2- برید توی داس و دستور java ? رو تایپ کنید و از اطلاعات اون بهره ببرید
Cold.82
پنج شنبه 13 آبان 1389, 12:06 عصر
من تو جاوا مبتدی ام ، cdm کجاست تا من این دستور را وارد کنم منظورتون خط فرمانه؟
مشکل اصلی من اینه که نمی دونم چه جوری این شبیه ساز را نصب و اجرا کنم خودش تو راهنمای نصبش گفته
•Start Jade with the StartGui.bat file.
•Start the GUI with the DDMT.bat file.
ولی هر یک از این فایلها را که اجرا می کنم در عرض یک ثانیه یک صفحه سیاه باز می شه و می ره
با جاوا هنوز کاری نداریم
بله cmd همون خط فرمان هست .
bat فایلها رو با همون خط فرمان اجرا کنید ببینید خروجی چی می گیرید اگه خطایی وجود داشت همینجا بذارید .
.......
روی bat فایلها راست کلیک کنید و edit رو بزنید . محتویاتشو بذارین اینجا. (البته هیچ تغییری ندین )
نغمه
پنج شنبه 13 آبان 1389, 13:16 عصر
دوست عزیز
اول اینکه cmd همون محیط داسه که اگه این دستور رو توی run تایپ کنید محیط داس واستون باز میشه.
دوم اینکه با تایپ دستور دوستمون و اجراش اطلاعات ورژن یا همون jdk ی که روی سیستمتون نصب رو میاره
حالا واسه مشکل شما 2 روش وجود داره
1 - یا ورژن jdk تون نسخه قدیمی (نسخه جدید jdk1.6 )
2- برید توی داس و دستور java ? رو تایپ کنید و از اطلاعات اون بهره ببرید
من تو داس جلوی <\:C تایپ کردم JAVA -VERSION پیغام داد جاوا به عنوان یک فرمان داخلی یا خارجی شناخته نمی شود برای ?java هم همین پیغام را میده
نغمه
پنج شنبه 13 آبان 1389, 13:23 عصر
با جاوا هنوز کاری نداریم
بله cmd همون خط فرمان هست .
bat فایلها رو با همون خط فرمان اجرا کنید ببینید خروجی چی می گیرید اگه خطایی وجود داشت همینجا بذارید .
.......
روی bat فایلها راست کلیک کنید و edit رو بزنید . محتویاتشو بذارین اینجا. (البته هیچ تغییری ندین )
bat فایلها کجا هستند؟
من تو برنامه نویسی خیلی مبتدی ام
Cold.82
جمعه 14 آبان 1389, 07:16 صبح
bat فایلها کجا هستند؟
من تو برنامه نویسی خیلی مبتدی ام
همین فایلهایی که درون پوشه برنامه شبیه ساز هستند
StartGui.bat
.....
سیستم عاملتون چی هست ؟
ببینید در قسمت environment variables جاوا به path اضافه شده یا نه .
نغمه
جمعه 14 آبان 1389, 09:08 صبح
همین فایلهایی که درون پوشه برنامه شبیه ساز هستند
StartGui.bat
.....
سیستم عاملتون چی هست ؟
ببینید در قسمت environment variables جاوا به path اضافه شده یا نه .
runjade -gui( البته اخر Startgui پسوند .bat نبود)
ویندوز ویستا
قسمت environment variables کجاست؟
Cold.82
شنبه 15 آبان 1389, 07:52 صبح
runjade -gui( البته اخر Startgui پسوند .bat نبود)
ویندوز ویستا
قسمت environment variables کجاست؟
در start قسمت search program and files همین عبارت
environment variables تایپ کنید براتون میاره
edit the system environment variables
در قسمت system variables روی متغیر path کلیک کنید edit رو بزنید .
ببینید اونجا جاوا هست . (مراقب باشید چیزی رو از اونجا پاک نکنید)
(البته این در ویندوز 7 هست فکر کنم ویستا هم همینطوری باشه)
نغمه
شنبه 15 آبان 1389, 09:19 صبح
در start قسمت search program and files همین عبارت
environment variables تایپ کنید براتون میاره
edit the system environment variables
در قسمت system variables روی متغیر path کلیک کنید edit رو بزنید .
ببینید اونجا جاوا هست . (مراقب باشید چیزی رو از اونجا پاک نکنید)
(البته این در ویندوز 7 هست فکر کنم ویستا هم همینطوری باشه)
تو Search file که پیدا نکرد
من یک برنامه ساده به زبان جاوا نوشتم تو نوت پد و با پسوند java ذخیره کردم در run وقتی دستور Javac exampel1.java
را تایپ می کنم می گه ویندوز نمی تونه javac را پیدا کنه مطمن شین درست تایپ کردین در صورتی که منjdk-6u7-windows-i586-p را رو کامپیوترم نصب کردم
javaphantom
شنبه 15 آبان 1389, 09:34 صبح
تو Search file که پیدا نکرد
من یک برنامه ساده به زبان جاوا نوشتم تو نوت پد و با پسوند java ذخیره کردم در run وقتی دستور Javac exampel1.java
را تایپ می کنم می گه ویندوز نمی تونه javac را پیدا کنه مطمن شین درست تایپ کردین در صورتی که منjdk-6u7-windows-i586-p را رو کامپیوترم نصب کردم
یک فایل با پسوند bat درست کنید مثلا به نام runme.bat
فرض کنید برنامه jdk شما در مسیر c:\java کپی شده است حال در داخل فایل runme.bat این دستورات رو اضافه کنید
set JAVA_HOME=C:\JAVA
set CLASSPATH=%JAVA_HOME%\jre\lib\rt.jar;.
set PATH=%PATH%;%JAVA_HOME%\bin\.;.
cmd
مطمعا بشید که این دستورات داخل فایل ذخیره شده است.
حالا وقتی روی این فایل کلیک می کنید باید یک consul باز بشه با یک سری نوشته و در نهایت به سر خط c:\> برسه.
برای اینکه مطمعن بشیم که همه چیر درست config شده دستور javac رو می نویسیم و enter می کنیم. در صورتی که با هیچ پیغام خطایی روبرو نشدیم مثلا من همچین فایلی رو پیدا نیم کنم یا همچین دستوری رو حال می ریم سراغ اجرای برنامه.
همون برنامه ای که نوشته اید یک java فایل ساده. می خواهیم اون رو compile و بعد اجرا کنیم . در همون consul باز شده به مسیر اون فایل می ریم. مثلا فرض می کنیم شما او رو در داخل folder test و در درایو D: گذاشته اید. می نویسیم
D:
enter
cd test
enter
javac MyFile.java
enter
در صورتی که باز با پیغام خطایی مواجه نشدید حالا دستور
java MyFile
enter
تا برنامه اجرا بشه.
در صورتی که بخواهید یک فایل با پسوند jar رو اجرا کنید
java -jar MyJarFile
نغمه
شنبه 15 آبان 1389, 10:08 صبح
یک فایل با پسوند bat درست کنید مثلا به نام runme.bat
فرض کنید برنامه jdk شما در مسیر c:\java کپی شده است حال در داخل فایل runme.bat این دستورات رو اضافه کنید
set JAVA_HOME=C:\JAVA
set CLASSPATH=%JAVA_HOME%\jre\lib\rt.jar;.
set PATH=%PATH%;%JAVA_HOME%\bin\.;.
cmd
مطمعا بشید که این دستورات داخل فایل ذخیره شده است.
حالا وقتی روی این فایل کلیک می کنید باید یک consul باز بشه با یک سری نوشته و در نهایت به سر خط c:\> برسه.
برای اینکه مطمعن بشیم که همه چیر درست config شده دستور javac رو می نویسیم و enter می کنیم. در صورتی که با هیچ پیغام خطایی روبرو نشدیم مثلا من همچین فایلی رو پیدا نیم کنم یا همچین دستوری رو حال می ریم سراغ اجرای برنامه.
همون برنامه ای که نوشته اید یک java فایل ساده. می خواهیم اون رو compile و بعد اجرا کنیم . در همون consul باز شده به مسیر اون فایل می ریم. مثلا فرض می کنیم شما او رو در داخل folder test و در درایو D: گذاشته اید. می نویسیم
D:
enter
cd test
enter
javac MyFile.java
enter
در صورتی که باز با پیغام خطایی مواجه نشدید حالا دستور
java MyFile
enter
تا برنامه اجرا بشه.
در صورتی که بخواهید یک فایل با پسوند jar رو اجرا کنید
java -jar MyJarFile
فایل runme را به همین حالت درست کردم بعد که روش کلیک کردم محیط داس باز شدروی مسیری که این فایل ذخیره شده بود بعد که جلوش دستور javac را تایپ کردم پیغام میده که javac به عنوان یک فرمان داخلی یا خارجی تشخیص داده نمی شه
javaphantom
شنبه 15 آبان 1389, 10:33 صبح
فایل runme را به همین حالت درست کردم بعد که روش کلیک کردم محیط داس باز شدروی مسیری که این فایل ذخیره شده بود بعد که جلوش دستور javac را تایپ کردم پیغام میده که javac به عنوان یک فرمان داخلی یا خارجی تشخیص داده نمی شه
مشکل شما در قسمت set path هست. و کلا در خط اول.
برای مثال ببینید jdk من در چنین مسیری ذخیره شده شما هم به دنبال یک همچین چیزی بگردید.
C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_15
به این قسمت می گن JAVA_HOME پس اگر من بخوام JAVA_HOME رو در خط اول SET کنم باید این طوری عمل کنم
set JAVA_HOME="C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_15"
شما هم در کامپیوترتون به دنبال همچین آدرسی بگردید.
نغمه
شنبه 15 آبان 1389, 11:51 صبح
مشکل شما در قسمت set path هست. و کلا در خط اول.
برای مثال ببینید jdk من در چنین مسیری ذخیره شده شما هم به دنبال یک همچین چیزی بگردید.
C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_15
به این قسمت می گن JAVA_HOME پس اگر من بخوام JAVA_HOME رو در خط اول SET کنم باید این طوری عمل کنم
set JAVA_HOME="C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_15"
شما هم در کامپیوترتون به دنبال همچین آدرسی بگردید.
نتیجه به این صورت شد
javaphantom
شنبه 15 آبان 1389, 12:04 عصر
example1.java رو source شو بزار همین جا
نغمه
شنبه 15 آبان 1389, 12:09 عصر
example1.java رو source شو بزار همین جا
Class exampel1 {
Public static void main(String[] arguments) {
//this is my first java program
}
}
javaphantom
شنبه 15 آبان 1389, 12:13 عصر
Class exampel1 {
Public static void main(String[] arguments) {
}
}
پشت class ت کلمه public رو بنویس دوباره کامپایل کن.
نغمه
شنبه 15 آبان 1389, 12:20 عصر
پشت class ت کلمه public رو بنویس دوباره کامپایل کن.
تو خط اول قبل از کلاس public نوشتم بعد از کامپایل دوباره همون پیغام را داد
javaphantom
شنبه 15 آبان 1389, 12:34 عصر
تو خط اول قبل از کلاس public نوشتم بعد از کامپایل دوباره همون پیغام را داد
خانوم محترم کار شما پر از خطاست من در مورد این مسئله بهتون کمک می کنم ولی از من به شما نصحیت که مطالعه کنید.
اول ازهمه example1 شما غلط املایی داره. من درستشو براتون نوشتم
در جاوا باید نام کلاس با حرف بزرگ شروع بشه. پس فایلتون رو به Example1 تغییر نام بدین با دستور rem یا visualی از طریق خود windows
کلمه class با حرف بزرگ شروه نمی شه و همچنین کلمه public هر دوی این دو کلمه باید با حرف کوچیک نوشته بشن. انشا که نمی نویسید کد می نویسید.
پس کلا اگر همه تغییرات رو بدین باید به این شکل تولید بشه داخل فایلتون
public class Example1 {
public static void main(String[] arguments) {
}
}
نغمه
شنبه 15 آبان 1389, 12:47 عصر
خانوم محترم کار شما پر از خطاست من در مورد این مسئله بهتون کمک می کنم ولی از من به شما نصحیت که مطالعه کنید.
اول ازهمه example1 شما غلط املایی داره. من درستشو براتون نوشتم
در جاوا باید نام کلاس با حرف بزرگ شروع بشه. پس فایلتون رو به Example1 تغییر نام بدین با دستور rem یا visualی از طریق خود windows
کلمه class با حرف بزرگ شروه نمی شه و همچنین کلمه public هر دوی این دو کلمه باید با حرف کوچیک نوشته بشن. انشا که نمی نویسید کد می نویسید.
پس کلا اگر همه تغییرات رو بدین باید به این شکل تولید بشه داخل فایلتون
public class Example1 {
public static void main(String[] arguments) {
}
}
من همین کدی را که شما نوشتید کپی پیست کردم تو فایل خودم اسمش هم تغییر دادم و دوباره کامپایل کردم باز هم همون پیغام را داد
مشکل اصلی من اینه که یک شبیه ساز که به زبان جاوا نوشته شده را نمیتون تو کامپیوتر م اجرا کنم و قبلا هم گفته بودم که تابه حال هیچ کدی در جاوا ننوشتم این مثال هم از یکی از فرومها اموزشی همین سایت برداشتم عیناً
javaphantom
شنبه 15 آبان 1389, 12:56 عصر
من همین کدی را که شما نوشتید کپی پیست کردم تو فایل خودم اسمش هم تغییر دادم و دوباره کامپایل کردم باز هم همون پیغام را داد
مشکل اصلی من اینه که یک شبیه ساز که به زبان جاوا نوشته شده را نمیتون تو کامپیوتر م اجرا کنم و قبلا هم گفته بودم که تابه حال هیچ کدی در جاوا ننوشتم این مثال هم از یکی از فرومها اموزشی همین سایت برداشتم عیناً
شبیه سازتون رو upload کنید اینجا به اضافه آدرس JAVA_HOME یعنی جایی که JDK نصب شده
نغمه
شنبه 15 آبان 1389, 13:21 عصر
الان این شبیه ساز روی یک کامپیوتر دیگه که ویندوزش 7 است اجرا شد ولی روی ویستا نمی دونم چرا اجرا نمی شه؟
نغمه
دوشنبه 17 آبان 1389, 14:46 عصر
Eclipse چیه؟ یک سری کلاس تو این شبیه ساز نوشته شده اگر بخوام کدش ببینم چه جوری می تونم این فایل را باز کنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.