ورود

View Full Version : برنامه نویسی تحت وب بهتره یا تحت ویندوز

f.shahabadi
چهارشنبه 12 آبان 1389, 18:20 عصر
با سلام برنامه نویسی تحت وب بهتره یا تحت ویندوز مخصوصا از نظر آینده کاری و تجاری

با تشگر

flash118
چهارشنبه 12 آبان 1389, 18:35 عصر
با سلام
دوست عزیز هر کوم معایب و مزایای خودش رو داره از لحاظ آینده کاری تحت شبکه بهتر جواب میده و مخصوصا اگه بتونید در سیستم های مجازی سازی هوشمند فعالیت داشته باششید آینده شغلیتون تضمین هست البته در کشور های خارجی مثل فکر کنم روسیه استارت کار زده شده و فعلا در محیط کوچک در حال پیاده سازی هست و بازدهی قابل قبول از لحاظ سرعت و زمان داشته موفق باشید دوست عزیز
خاطر نشان کنم منظورم برنامه های تحت شبکه در سیستم مجازی بود نه برنامه نویسی شبکه

Salar Ashgi
چهارشنبه 12 آبان 1389, 19:26 عصر
ببینید ، منطقا چنین مقایسه ای زیاد معنا دار نیست ؛ چراکه مثلا فرض کنید بگیم یک اتومبیل خوبه یا یک
خونه ؟! هر کدوم جای خودشو داره و صد البته اگه هر دو شون باشن ، مطمئنا خیلی عالی خواهد بود .
در برنامه نویسی نیز چنین است ./

میلاد قاضی پور
چهارشنبه 12 آبان 1389, 21:40 عصر
به نظر من برنامه نویسان وب نیاز به تخصص بسیار بالا در یک زمینه خاص دارند تا بتونن در یک پروژه بزرگ همکاری وبسایت همکاری کنن نه در حد یک وبسایت معمولی . اما برنامه نویسان ویندوز اپلیکیشن با تخصص کم هم میتونن راحت تر کار پیدا کنن .در حال حاضر تا چند سال دیگه فعلا وب شاید گزینه بهتری باشه اما بعدا نیاز به برنامه ها رفته رفته بیشتر و نیاز به طراح وبسایت رفته رفته کم میشه . مگر اینکه تخصص بالایی در زمینه های خاص وبسایت داشته باشید . مثلا خدای اجکس و جاوا اسکریپت باشید و بتونید اپلیکیشن های خرد یک وبسایت مثل فیس بوک رو بنویسید و ...

Salar Ashgi
چهارشنبه 12 آبان 1389, 21:53 عصر
اما برنامه نویسان ویندوز اپلیکیشن با تخصص کم هم میتونن راحت تر کار پیدا کنن

به هیچ وجه اینطور نیست ؛ اتفاقا در بحث Win App سخت گیری جهت جذب برنامه نویس بیشتر هست ، البته اون شرکت هایی که چیزی بارشون هست و نه هر شرکت ... ؛ در ضمن کار با کار ، خیلی فرق میکند ، کار داریم نوشتن برنامه مدیریت کتابخانه ، کار داریم نوشتن برنامه تشخیص چهره ، تشخیص صدا و هزاران
برنامه کاربردی و نه جوجه دیتابیسی .

r00tkit
چهارشنبه 12 آبان 1389, 22:01 عصر
سلام

اقای William Fichtner (http://www.imdb.com/name/nm0001209/) معروف به Alex Mahone (http://www.imdb.com/character/ch0159115/)

متنت کلا" مشکل داره

به نظر من برنامه نویسان وب نیاز به تخصص بسیار بالا در یک زمینه خاص دارند تا بتونن در یک پروژه بزرگ همکاری وبسایت همکاری کنن نه در حد یک وبسایت معمولیخوب چی ، معلومه کار بزرگ افراد بزرگ می خواد : قسمت اخر متنت معنیش چی می شه یعنی کسی که تخصص بالا داره نمی تونه کار کوچیک کنه ؟ خدایا.....

اما برنامه نویسان ویندوز اپلیکیشن با تخصص کم هم میتونن راحت تر کار پیدا کنناینم نظر شخصیته ؟

در حال حاضر تا چند سال دیگه فعلا وب شاید گزینه بهتری باشه اما بعدا نیاز به برنامه ها رفته رفته بیشتر و نیاز به طراح وبسایت رفته رفته کم میشه زمان رو معلوم کن بلاخره الان دیروز فردا پس فردا در هر صورت این طوری نیست ( اگه نظر شخصیت نباشه)

کلا" منظورت چی بود ؟؟؟

hamid1988
چهارشنبه 12 آبان 1389, 22:32 عصر
در یک کلام: دنیا به سوی وبی شدن میره...
مثال: آنتی ویروس ابری، سیستم عامل ابری، نرم افزارهای ابری و...

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 13 آبان 1389, 00:32 صبح
به هیچ وجه اینطور نیست ؛ اتفاقا در بحث Win App سخت گیری جهت جذب برنامه نویس بیشتر هست ، البته اون شرکت هایی که چیزی بارشون هست و نه هر شرکت ... ؛
اون تبصره ی پر رنگ شما باعث میشه موافق باشم با شما .

خوب چی ، معلومه کار بزرگ افراد بزرگ می خواد : قسمت اخر متنت معنیش چی می شه یعنی کسی که تخصص بالا داره نمی تونه کار کوچیک کنه ؟ خدایا.....

متن مشکل نداره عزیز شاید تا اندازه کافی برای شما شفاف نیست. منظورم اینه که با کمی یادگیری طراحی وبسایت نمیشه راحت کار پیدا کرد و پول حسابی در آورد . کسانی به این مهمات دست پیدا میکنن که استعداد بالایی در زمینه های خاص وب داشته باشند .

اینم نظر شخصیته ؟
...فکرکنم کل پستمو با همون عبارت شروع کردم .

زمان رو معلوم کن بلاخره الان دیروز فردا پس فردا در هر صورت این طوری نیست ( اگه نظر شخصیت نباشه)

کلا" منظورت چی بود ؟؟؟
ببین عزیز شما باید جملات و اصطلاحات رو برای خودت تفسیر کنی و اینطور بحث رو به حاشیه نکشونی .

در حال حاضر (هم اکنون) تا چند سال دیگر

aminghaderi
پنج شنبه 13 آبان 1389, 10:42 صبح
ببینید ، منطقا چنین مقایسه ای زیاد معنا دار نیست ؛ چراکه مثلا فرض کنید بگیم یک اتومبیل خوبه یا یک
خونه ؟! هر کدوم جای خودشو داره و صد البته اگه هر دو شون باشن ، مطمئنا خیلی عالی خواهد بود .
در برنامه نویسی نیز چنین است ./
منم موافقم.

mohammadi4net
پنج شنبه 13 آبان 1389, 12:01 عصر
سوال : اگر بخواهم شغل برنامه نویس را انتخاب کنم ، به نظر شما کدامیک از گرایش های زیر می تواند آینده کاری و مالی من را تامین کند؟
1) وب
2) اپلیکیشن

جواب (نظر شخصی):
1) وب
بازار کار بیشتری داره با یک آموزش اولیه (3 تا 12 ماه) به مرحله تجاری پایه می رسین، وقتی به مرحله تجاری رسیدین رشد درآمد خیلی کمه برای سرعت بخشیدن به رشد درآمد باید به علوم زیادی تسلت پیدا کنین ، html , java,css,Ajax, .... که برای وارد شدن به فاز حرفه ای به 2 تا 5 سال زمان نیاز دارید.

2)اپلیکیشن
بازار کار کمتری داره برای رسیدن به مرحله تجاری پایه زحمات زیادی بکشید حداقل 2 سال(جزییات خواستین می گم) حتما یک پروژه حرفه ای رو باید به سرانجام برسونید که واقعا سخته و...
ولی اگه این دوره رو طی کنید درآمد و بازار کارتون تصاعدی زیاد میشه.

در دوحالت باید یکسری آموزش ها مشترک ببینید زبان برنامه نویسی ، sql ، تحلیل پروژه
زمان هایی که گفتم خوش بینانه هست و این خصوصیات رو براتون در نظر گرفتم
ژن برنامه نویسی
صبر و حوصله
جدیت و پشتکار
مطالعه (خواندن مقالات کتاب ها رفرنس های انگلیسی )

در کل اگه جامعه ای 1000 نفری رو در نظر بگیرین که می خوان برنامه نویس بشن شما حتما باید به مرحله 6 برسین تا آینده کاری و مالی تامین بشه حالا چه وب باشه چه اپلیکیشن.
مرحله اول 1) 1000 نفر
مرحله دوم ) 999 نفر
مرحله سوم )750 نفر
مرحله چهارم) 300 نفر
مرحله پنجم )120 نفر
مرحله ششم) 50 نفر
مرحله هفتم) 20نفر
مرحله هشتم)10 نفر
مرحله نهم) 4 نفر
مرحله دهم)2 نفر

mpmsoft
شنبه 15 آبان 1389, 09:44 صبح
ببینید وب آینده خوبی داره ولی نه برای ایران !!!! تا 10 سال دیگر
الان طی آماری که بنده از سایتهای کاریابی خارج از کشور گرفتم و تحقیقی که خودم از یکی از دوستانم که در استرالیا فعالیت در زمینه نرم افزار داره کردم با یان نتیجه رسیدم که جذب برنامه نویسان Multi Platform بیشتر هست و ازحقوق بالاتری برخوردار هستند

برای مثال جاوا یکی از پر طرفدارترین و پر متقاضی ترین زبان برنامه نویسی در اکثر کشورها شناخته شده بدلیل اینکه جاوا رایگان هست و براحتی در تمامی سیستم عاملها کار می کنه Mac - Linux - Win

من نظرم روی این دو زبان هست برای نرم افزار تحت شبکه و بانکهای اطلاعاتی (Java - Phyton)