ورود

View Full Version : درخواست ايجاد بخش افراد حرفه اي و با تجربه

fbi_amir
پنج شنبه 13 آبان 1389, 16:20 عصر
سلام
من خواستم بگم اگه بشه يك جايي در سايت برنامه نويسان ايجاد كنيد براي اينكه بعضي افراد مثل خود من دنبال يك فرد با تجربه و حرفه اي در بخش برنامه نويسي هستن و اگه اين بخش بوجود بياد به راحتي ميشه فرد مورد نظر را براي همكاري پيدا كرد و كار افرادي مثل من راحت تر راه ميفته و نياز به درج تاپيك هاي اضافي در بخش هاي ديگه نيست و اينطوري كاربراي ديگه هم افراد مجرب و با تجربه رو بهتر ميشناسن و مشكلاتشون سريع تر حل ميشه.
با تشكر

raziee
شنبه 15 آبان 1389, 20:56 عصر
چرا باید همچین بخشی ایجاد بشه؟
کاربرای با تجربه و حرفه ای در هر بخش تقریبا شناخته شده هستند. چه نیازی به ایجاد یک بخش مخصوص هست؟
علاوه بر این کاربری( چه حرفه ای و چه غیر حرفه ای) اگر بخواد فعالیت کنه(ارسال پاسخ) در همین حالت هم فعالیت میکنه.

FastCode
یک شنبه 16 آبان 1389, 19:14 عصر
من هم با این ایده موافقم.
من هنوز یک بار هم از این سایت جواب نگرفتم.چون پست هام بین بقیه پست ها گم میشه.

sia_2007
یک شنبه 16 آبان 1389, 21:00 عصر
حداقلش چنین بخشی ایجاد نشه؛ ولی یک تالار باز بشه؛ به نام Un Answerd Questions ؛ تقریبا مانند stackoverflow ؛ خود به خود سوالات سخت افراد حرفه ای در اون جا نمایش پیدا میکنند؛ چون عموما جوابی بهشون داده نمیشه؛ و افراد حرفه ای هم بیشتر به این تالار مراجعه میکنند؛ چون بهتر محک زده میشوند.
البته بدیهیه که کسی نمیتونه مستقیما اونجا تاپیک بزنه

البته یک سری سوالات هم به علت پرت بودن و سادگی جواب داده نمیشوند؛ که هم کم هستند؛ هم به علت این که اکثرا تکراری هستند ؛ حذف میشوند؛ و نباید این ایده رو به خاطر این جور سوالات حذف کرد.

خوشبختانه برای مدیریت شایسته این تالار که قطعا پیچیدگی های خاص خودش رو داره؛
افراد خوبی در این سایت هستند؛ که به بهبود این قابلیت جالب میتونند کمک کنند؛ که دوستان عزیزمون آقایان مداح و موسوی و سایر دوستان که معرف دوستان میباشند و قبلا هم با زحماتشون ما رو شرمنده کردند.

ASKaffash
دوشنبه 24 آبان 1389, 11:34 صبح
سلام
خیلی از سئوالات من هم به قهر جدول با صفر پاسخ میره ! منهم خیلی خیلی موافقم