ورود

View Full Version : آیا تحلیگر باید یک برنامه نویس با تجربه باشد؟

منصور کریمی
جمعه 14 آبان 1389, 10:28 صبح
همه می دونیم که درآمد یک تحلیگر خیلی بیشتر از یک برنامه نویس است ولی برای اینکه یک تحلیگر خیلی ماهری شویم آیا باید یک برنامه نویس حرفه ای هم باشیم ؟
من یه جا خونده بودم که یه تحلیلگر باید شرایط زیر رو داشته باشه:
1- تجزیه و تحلیل سیستم ها به صورت رسمی(آکادمیک)
2- تجربه کاری
3- تجربه تیمی
4- دانش کسب و کار عمومی
5- توانایی حل مسئله
و ...

مصطفی ساتکی
جمعه 14 آبان 1389, 12:12 عصر
نه . من خیلی از تحلیل گر رو می شناسم که سابق افراد حرفه ای تو برنامه نویسی نبودن.ولی تو کار طراحی و پیاده سازی تو database افراد متوسط رو به بالا بودن.
آخه کار تحلیل گر بیشتر رو نیاز های سازمانی و چارت سازمانی تاکید داره تا برنامه نویسی

tazaree
جمعه 21 آبان 1389, 19:36 عصر
نه . من خیلی از تحلیل گر رو می شناسم که سابق افراد حرفه ای تو برنامه نویسی نبودن.ولی تو کار طراحی و پیاده سازی تو database افراد متوسط رو به بالا بودن.
آخه کار تحلیل گر بیشتر رو نیاز های سازمانی و چارت سازمانی تاکید داره تا برنامه نویسی

سلام

خوب قبلش باید تحلیلگر رو تعریف کنیم.
اگر قرار باشد فقط خواسته های سازمانی رو برامون تعریف کنه بله فرمایش شما متین.
ولی اگر قرار باشه وارد طراحی کلاس های سیستم و پایگاه داده بشه حتما لازمه برنامه نویس خبره ای باشه. مگه ممکنه کسی بتونه مجموعه کلاس ها و روابط بین اونها و چگونگی دسترسی بهینه به پایگاه داده و .... رو طراحی کنه ولی برنامه نویس نباشه؟

در RUP می گویند اگر یکی از موارد زیر در پروژه ای وجود داشته باشد آن پروژه حتما با شکست مواجه خواهد شد:
1-...
..
n- طراح سیستم تجربه برنامه نویسی کافی نداشته باشد

alibabaei2
دوشنبه 24 آبان 1389, 22:19 عصر
سلام
معمولا به این گونه است که برنامه نویسان رو به عنوان تحلیل گر انتخاب نمی کنند (حالا هر چقدر هم که میخواد سابقه داشته باشه)
چون یه برنامه نویس به دلیل دید سیستماتیک و منطقی که به سیستم داره نمی توونه به خوبی سیستم رو تحلیل کنه
در پروژه های بزرگ معمولا تحلیل گر یک مهندس صنایع است