View Full Version : سوال در مورد برنامه نویسی C++ - تمرین
Alireza021
جمعه 14 آبان 1389, 19:04 عصر
سلام خسته نباشید
دوستان برنامه نویسم یه سوال کوچیک دارم
یه برنامه میخواستم که یه عدد از ورودی بگیره و مجموع ارقام عدد رو حساب کنه و تشخیص بده عدد بدست آمده زوج یا فرد....
حالا من کداشو نوشتم ببینید میتونید کمکم کنید .... کجاش مشکل داره؟
Topcoding
پنج شنبه 04 آذر 1389, 00:00 صبح
سلام دوست عزیز
for (x=n%10;sum=0;sum+=x )
در حلقه بالاعبارت x=n%10 فقط یک بار اجراشده و یک مقدار ثابتی داخل x ریخته می شود وثابت می ماند مگر اینکه در شرط حلقه یا داخل حلقه مقدار x تغییر کند
عبارت sum=0 مقدار 0 را داخل sum می ریزد و این اشتباه است باید مقایسه کندمثل sum==0
شما بهتره هر سه عبارت حلقه را تغییربدهید و مقدار sum را داخل حلقه حساب کنید و در بیرون حلقه زوج یا فرد بودن sum را چک کنید
امیدوارم موفق باشید:تشویق: .سوالی بود در خدمتیم
pouria pc
جمعه 04 مرداد 1392, 15:55 عصر
سلام به همه.من میخوام برنامه ای بنویسیم که توسط تابع اسم یک نفر رو از ورودی بگیره و اون رو چاپ کنه.باید چجوری بنویسم؟
MiniMicro
سه شنبه 15 مرداد 1392, 10:23 صبح
سلام دوست عزیز شما میتونید در ابتدای کار تست کنید که آیا عدد ورودی کوچکتر از 10 هست اگر این طور بود زوج و فرد بررسی شود در غیر این صورت اگر بزرگتر از 10 بود یه متغییری مثل Sum تعریف کرده و در یک حلقه که قرار بدید که در هر بار اجرای حلقه عدد ورودی باقیمانده اش بر 10 حساب شده و در متغییر sum ریخته بشه و هر دفعه با مقدار قبلی sum جمع بشه و بعد از این کار متغییری که حاوی عدد ورودی است در حلقه تقسیم بر 10 شده و داخل خودش ریخته بشود و بعد از پایان حلقه زوج و فرد بودن sum بررسی شود.
شر ط حلقه هم باید تا وقتی که عدد ورودی بزرگتر از 0 هست ادامه پیدا کنه که داخل حلقه تقسیم بر 10 میشد و دوباره داخل خودش نگه داری میشد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.