ali190
شنبه 15 آبان 1389, 11:53 صبح
باسلام و عرض خسته نباشید
از محضر اساتید این سئوال رو داشتم بعد از اینکه برنامه مون رو با بانک sql server2000 طراحی کردیم چطور میتونیم از برنامه تحت شبکه و با چندین کاربر استفاده کنیم؟بنده بشخصه تا الان فقط از sql server بصورت local استفاده کردم نه بصورت چند کاربره (تایپیکها رو سرچ کردم ، مطالب بسیار پراکنده بود )
ابهاماتم رو مطرح میکنم:
1-منظور از نام سرور چیست (همونی که در حالت تک کاربره local میگیم)
2-آیا این نام توسط شخص برنامه نویس تعییین میشود؟(منظورم هنگام تعیین connectionstring است در زمان طراحی نرم افزار است) منظور اینست که این قسمت در محل connection string باید ثابت در نظر گرفته شود یا نه و باید توسط خود یوزر در هنگام اتصال مقدار دهی شود؟(مثلاً از طریق ذخیره سازی نام سرور در رجیستری)
3-محل قرار گیری نام سرور در connection string (provider) در کجاست؟
4-آیا باید نرم افزار sql server بصورت کامل بر روی کامپیوتر سرور نصب باشد؟
5-آیا باید sqlserver بر روی کامپیوتر تک تک کلاینت ها نصب باشد؟
6-منظور از نصب msde2000 چیست؟(اگر امکانش هست یه مقدار راجع به عملکرد این برنامه توضیح کاملتر و جامع تری بدید تا دقیقاً فلسفه وجودی این نرم افزار رو درک کنیم)
7-چطور میتونیم msde2000 رو پیدا کنیم(محل قرار گیری فایلsetup نرم افزار در cd خود sql server یا لینک دانلود نرم افزار ) البته یک msde هم در پک خود office2003 وجود داره ، آیا این msde همون هست؟
8-نحوه نصب msde2000 چگونه است؟
9-تنظیمات امنیتی خود sql server (انواع تنظیمات امنیتی و تنظیمات مربوط به permission ها و تعریف کاربران در نرم افزار sql server در کدام یک از مراحل نیکنجد و چه نقشی را بازی میکند)
10-آیا استفاده همزمان چند کاربر از نرم افزار بر روی کدنویسی نرم افزار نیز تاثیر میگذارید(یعنی باید در کدنویسی برنامه بستر لازم جهت استفاده همزمان چند کاربر از بانک رو ایجاد کنیم؟)
11-یه سئوال مهم هم ازت داشتم
اینکه میگن در sql server میشه پارامتر فرستاد یعنی چی؟
فرق پارامتر با یک عبارت sql :
کد:
"SELECT * FROM Table1 WHERE User='" & text1.Text & "'"
در چیه
خوب این عبارت sql هم با یک text پارامتریک شده دیگه(متغیر شده)
ارسال پارامتر به یک sp در sql server چه مزیتی نسبت به این عبارت sql داره؟
اگر امکانش هست یه مقدار راجع به این مبحث هم توضیح بدید
(یعنی ابتدا ما sp رو در sql server بسازیم و سپس پارامترها رو بفرستیم؟)
دوستان اگر فکر میکنند سئوال یا ابهامی رو بنده از قلم انداختم لطف کنند مطرح کنند
مجبور شدم سئوالات رو بصورت کاملاً ابتدایی و پایه ای مطرح کنم تا تایپیک حالت عمومی بگیره و مورد استفاده همه عزیزان قرار بگیره
ممنون و متشکر
یاعلی
از محضر اساتید این سئوال رو داشتم بعد از اینکه برنامه مون رو با بانک sql server2000 طراحی کردیم چطور میتونیم از برنامه تحت شبکه و با چندین کاربر استفاده کنیم؟بنده بشخصه تا الان فقط از sql server بصورت local استفاده کردم نه بصورت چند کاربره (تایپیکها رو سرچ کردم ، مطالب بسیار پراکنده بود )
ابهاماتم رو مطرح میکنم:
1-منظور از نام سرور چیست (همونی که در حالت تک کاربره local میگیم)
2-آیا این نام توسط شخص برنامه نویس تعییین میشود؟(منظورم هنگام تعیین connectionstring است در زمان طراحی نرم افزار است) منظور اینست که این قسمت در محل connection string باید ثابت در نظر گرفته شود یا نه و باید توسط خود یوزر در هنگام اتصال مقدار دهی شود؟(مثلاً از طریق ذخیره سازی نام سرور در رجیستری)
3-محل قرار گیری نام سرور در connection string (provider) در کجاست؟
4-آیا باید نرم افزار sql server بصورت کامل بر روی کامپیوتر سرور نصب باشد؟
5-آیا باید sqlserver بر روی کامپیوتر تک تک کلاینت ها نصب باشد؟
6-منظور از نصب msde2000 چیست؟(اگر امکانش هست یه مقدار راجع به عملکرد این برنامه توضیح کاملتر و جامع تری بدید تا دقیقاً فلسفه وجودی این نرم افزار رو درک کنیم)
7-چطور میتونیم msde2000 رو پیدا کنیم(محل قرار گیری فایلsetup نرم افزار در cd خود sql server یا لینک دانلود نرم افزار ) البته یک msde هم در پک خود office2003 وجود داره ، آیا این msde همون هست؟
8-نحوه نصب msde2000 چگونه است؟
9-تنظیمات امنیتی خود sql server (انواع تنظیمات امنیتی و تنظیمات مربوط به permission ها و تعریف کاربران در نرم افزار sql server در کدام یک از مراحل نیکنجد و چه نقشی را بازی میکند)
10-آیا استفاده همزمان چند کاربر از نرم افزار بر روی کدنویسی نرم افزار نیز تاثیر میگذارید(یعنی باید در کدنویسی برنامه بستر لازم جهت استفاده همزمان چند کاربر از بانک رو ایجاد کنیم؟)
11-یه سئوال مهم هم ازت داشتم
اینکه میگن در sql server میشه پارامتر فرستاد یعنی چی؟
فرق پارامتر با یک عبارت sql :
کد:
"SELECT * FROM Table1 WHERE User='" & text1.Text & "'"
در چیه
خوب این عبارت sql هم با یک text پارامتریک شده دیگه(متغیر شده)
ارسال پارامتر به یک sp در sql server چه مزیتی نسبت به این عبارت sql داره؟
اگر امکانش هست یه مقدار راجع به این مبحث هم توضیح بدید
(یعنی ابتدا ما sp رو در sql server بسازیم و سپس پارامترها رو بفرستیم؟)
دوستان اگر فکر میکنند سئوال یا ابهامی رو بنده از قلم انداختم لطف کنند مطرح کنند
مجبور شدم سئوالات رو بصورت کاملاً ابتدایی و پایه ای مطرح کنم تا تایپیک حالت عمومی بگیره و مورد استفاده همه عزیزان قرار بگیره
ممنون و متشکر
یاعلی