ورود

View Full Version : نیاز به یه برنامه کوچک که مقدار دو متغیر رو جمع کنه و خروجی بده

andaron
شنبه 15 آبان 1389, 12:31 عصر
با سلام
من c# کار می کنم ولی بنا به نیاز می خوام C++ یاد بگیرم برای همین
borland C++‎ 5.2 رو نصب کردم ولی برا شروع یه برنامه کوچیک می خوام (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=240441)
که دو مقدار بگیره و اون ها رو جمع کنه و به خروجی بفرسته

لطف تمام کدها رو بنویسید تا من کپی پیس کنم داخل برنامه تا خروجی رو بگیرم

tdkhakpur
شنبه 15 آبان 1389, 17:47 عصر
#include <vcl.h>
#include <iostream.h>
#include <conio.h>
int main(void)
{
int a, b, c;
cout<<"\n enter a: ";
cin>>a;
cout<<"\n enter b: ";
cin>>b;
c = a+b;
cout<<"\n result is: "<<c;
getch();
return 0;
}

mahak006
یک شنبه 16 آبان 1389, 16:22 عصر
#include <iostream>
int main ()
{
int a,b,c;
cout<<"enter first number\n";
cin>>a;
cout<<"enter second number\n";
cin>>b;
c=a+b;
cout<<"the sum is :\n"<<c;
cin>>a;
return 0;
}

من خودم مبتدی هستم و این برنامه رو اینجوری نوشتم و جواب داده
از اونجایی که من هم مبتدیم ، اینجا یه سؤال برام پیش اومده . اگه ممکنه این کد ها ، توابع و کتابخانه هایی که تو کد بالایی اومده و یه جورایی بره من نا آشناس ، توضیح بدین که چه کاری از برنامه رو انجام می ده

rezaricky
چهارشنبه 19 آبان 1389, 20:24 عصر
من خودم مبتدی هستم و این برنامه رو اینجوری نوشتم و جواب داده
از اونجایی که من هم مبتدیم ، اینجا یه سؤال برام پیش اومده . اگه ممکنه این کد ها ، توابع و کتابخانه هایی که تو کد بالایی اومده و یه جورایی بره من نا آشناس ، توضیح بدین که چه کاری از برنامه رو انجام می ده[/RIGHT][/QUOTE]
iostream.h یک فایل کتابخانه ای هستش که توابعی برای کارهای ورودی و خروجی مثل چاپ یک جمله ویا خواندن اطلاعاتی که کاربر وارد میکند در داخلش موجود هست که cin برای خواندن اطلاعات و cout برای چاپ کردن اطلاعات استفاده میشوند.که داخل همین فایل هستند
اگه وارد فولدر TC بشی بعد فولدر Include رو باز کنی میتونی فایل iostream.hرو ببینی

mahak006
چهارشنبه 08 دی 1389, 05:23 صبح
این رو می دونم . ولی می خوام مثلا اینو بدونم که مثلا فایل کتابخانه ای vcl.h بره چه جایی از برنامه مورد نیاز هست . در واقع کار اصلی این کتابخانه چیه ؟ و اینکه اگه تو برنامه این کتابخانه نباشه ، چه فرقی می کنه با اینکه اونو تو برنامه تعریف کنیم ؟
ممنون اگه جواب بدین .