View Full Version : بانک اطلاعاتی sql
vahid_d_0101
شنبه 15 آبان 1389, 16:14 عصر
با سلام بچه ها من قبلا با اکسس برنامه مینوشتم
الان میخوام برای ویندوز موبایل برنامه بنویسم فهمیدم برای بانک اطلاعاتی باید با اس کیو ال کار کنم
یه چیز میگم کف کنید من اصلا بلد نیستم یه فایل جدید sql بسازم دیگه چه برسه به این که باهاش کار کنم یکی بیاد از اول بهم بگه چه کار کنم میخوام اول یه فایل sql مثل اکسس بسازم و بعد داخل DataGrid اونو بیارم :گریه::گریه::عصبانی++:
behrouz_n
پنج شنبه 20 آبان 1389, 20:28 عصر
وقتی یک پروژه برای موبایل ایجاد کردی برای اضافه کردن دیتابیس می تونی بر روی نام پروژه در SolutionExplorer کلیک راست کنی و از قسمت add گزینه add new item رو بزنی، در پنجره باز شده database file رو انتخاب کن.
حالا دیتابیس به پروژه ت اضافه شده که می تونی اونو توی پنجره server explorer ببینی.(پنجره server explorer رو میتونی از منوی view انتخاب کنی تا بهت نمایش داده بشه)
خوب حالا اگه روی دیتابیس که ساختی در پنجره server explorer کلیک کنی ، می بینی یک زیر منو به نام table داره ، اگه روی اون راست کلیک کنی و create table رو انتخاب کن تا یک table بسازی.
چیز خیلی سختی نیست ، اگه پیگیرش باشی به راحتی یاد میگیری.
تو همین قسمت یه سرچ بزن یک نمونه برنامه دفتر تلفن هست که میتونی از سورسش مطالب خوبی یاد بگیری.
behrouz_n
پنج شنبه 20 آبان 1389, 20:31 عصر
خواهش میکنم این قدر جواب ندید وقت خوندنشونو ندارم
در ضمن اینجا مثل بقیه قسمتها نیست و مراجعه کنندگانش خیلی کم هستن و بسیاری از اونها هم بیشتر دنبال یاد گرفتن و رفع اشکالاتشون هستند تا اینکه مطلبی را یاد بدهند.
پس بهتره صبور باشی.
vahid_d_0101
جمعه 21 آبان 1389, 09:52 صبح
اره اون دفتر تلفن را نمیدونم چرا با vs2008 باز نمیکنه اگه اونو باز کنه من کلی مشکلاتم حل میشه
behrouz_n
جمعه 21 آبان 1389, 11:38 صبح
من اون پروژه را با vs2008 باز کردم مشکلی نداشت، شاید vs را درست نصب نکردی.
emi.cheshmak
دوشنبه 07 فروردین 1391, 16:44 عصر
سلام
من میخوام یه applicationبرای ویندوز موبایل بنویسم باC#
sqlserver2008 میتونه به عنوان پایگاه داده م باشه یا پایگاه داده ی موبایل فرق میکنه؟
powerboy2988
دوشنبه 07 فروردین 1391, 17:12 عصر
سلام...
تو موبایل شما باید از sql compact edition استفاده کنی
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa275626(v=sql.80).aspx
http://arcanecode.com/2007/04/13/sql-server-compact-edition-with-c-and-vbnet/
emi.cheshmak
سه شنبه 08 فروردین 1391, 20:15 عصر
ممنون
ببخشید من اینو"SSCERuntime_x64-ENU.exe"دانلود کردم.اما این ارور رو میده:
This installation package is not supported by this processor type. Contact your product vendor.
میشه راهنماییم کنین؟
emi.cheshmak
سه شنبه 08 فروردین 1391, 22:35 عصر
اوه ببخشید باید 86 رو دانلود میکردم.حل شد:بامزه:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.