PDA

View Full Version : سوال: كد ذخيره كردن تصوير با دلفي

موسوي زاده
شنبه 15 آبان 1389, 22:21 عصر
سلام
من مي خواهم در پرونده ثبت نام يك دانشجو كه با دلفي برنامه نويسي كرده ام تصوير دانشجو را در پرونده اش بگذارم ولي كدنويس انتخاب تصوير و ذخيره تصوير را بلد نيستم با توجه به اينكه براي پايگاه داده از SQL Server استفاده مي كنم ولي حدال امكان نمي خواهم تصوير در ديتابيسم ذخيره شود به علت سنگين شدن ديتابيسم. لطفا من را در نوشتن كد آن ياري نماييد.:عصبانی++:

returnx
شنبه 15 آبان 1389, 23:01 عصر
سلام
من مي خواهم در پرونده ثبت نام يك دانشجو كه با دلفي برنامه نويسي كرده ام تصوير دانشجو را در پرونده اش بگذارم ولي كدنويس انتخاب تصوير و ذخيره تصوير را بلد نيستم با توجه به اينكه براي پايگاه داده از SQL Server استفاده مي كنم ولي حدال امكان نمي خواهم تصوير در ديتابيسم ذخيره شود به علت سنگين شدن ديتابيسم. لطفا من را در نوشتن كد آن ياري نماييد.:عصبانی++:

چرا اینجا مطرح کردید؟!:متفکر:

shoeyb1990
شنبه 15 آبان 1389, 23:26 عصر
سلام
داداش اشتباه اومدی دلفی دوتا کوچه بالاتره....

vcldeveloper
شنبه 15 آبان 1389, 23:38 عصر
تاپیک به تالار دلفی منتقل شد.

سوالتون تکراری هست و بارها و بارها درباره اش در این سایت بحث شده، عبارت هایی مثل "ذخیره تصویر" یا Blob رو در همین تالار جستجو کنید.

تاپیک به دلیل مطرح کردن سوال تکراری، قفل شد.