ورود

View Full Version : صندلی داغ نهم با حضور : حمید رضا صادقیان

Dr.Bronx
یک شنبه 16 آبان 1389, 12:10 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز برنامه نویس

مهمان نهم صندلی داغ جناب آقای حمید رضا صادقیان انتخاب شدند .
اما ذکر چند نکته در اینجا ضروری است .

این تاپیک در راستای طرح هدفمند کردن بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات (http://www.barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=171) ایجاد شده است .

1- این تاپیک از قوانین صندلی داغ (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=217822) و قوانین کلی سایت (http://barnamenevis.org/forum/misc.php?do=showrules)و همچنین قوانین جدید تالار گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات (http://www.barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=171) پیروی می کند .

2- از این پس تاپیک های صندلی داغ با هدفی کاملا علمی به کار خود ادامه میدهد .

در همین راستا از دوستان خواهشمندم فقط و فقط سوالات را درحیطه کاری آقای صادقیان مطرح نمایند .

3- سوالات مطرح شده میبایست در رابطه با پست دوم این تاپیک باشند و از سوالات متفرقه و نامربوط خودداری شود .

4- یکسری نکات در رابطه با قوانین هست که در این تاپیک بیشتر مورد استفاده هست و دوستان حتما باید اونها رو مد نظر داشته باشند .

هدف از ایجاد این موضوع انتقال تجربیات و آشنایی بیشتر میباشد.

در هر پست بیش از 10 سوال قرار ندهید.

از مطرح نمودن سوالهای تکراری ؛ بي معني و بي محتوي خودداری کنید.

میهمانان صندلی داغ در پاسخ دادن به تمامی یا بخشی از سوالات شرکت کنندگان و یا سکوت در برابر آنها ، مخیر بوده و اجباری به پاسخ دادن به تمامی سوالات مطروحه ندارند.

در پرسیدن سوال ، نهایت دقت و توجه را داشته باشید و از پرسیدن هر سوالی که به شرکت کننده به نحوی توهین شود جدا خودداری کنید .

محدوده سوالات در حد هویت مجازی فرد پاسخ دهنده بوده و هیچ یک از سوال کنندگان حق ندارند موارد خصوصی و موضوعات خانوادگی افراد را به میان کشیده و یا عکس و هویت واقعی آنها را مطرح نمایند.

از ارسال سوالاتی که مسائل گذشته فرد (درسایت) را به چالش کشیده و موجب ایجاد کدورت و اختلاف گردد خودداری شود و میهمانان صندلی داغ حق دارند که به این نوع سوالات ، پاسخی ارسال نفرمایند.

توجه داشته باشید که این تاپیک کاملا از قوانین تالار پیروی میکند .

صندلی داغ با روش قبلی به کار خود ادامه میدهد و بحث ها کاملا علمی و کاربردی بوده و فقط هدف در بالا بردن سطح علمی کاربران عزیز را دارد .
پس لطفا فقط در هنگام ارسال پست دقت داشته باشید که :
1- سوالات در زمینه کاری مهمان صندلی داغ باشند
2- سوالات کاملا جنبه علمی داشته باشند .
3- طبق قوانین سایت ، صندلی داغ ، و این تاپیک باشند .

موفق و موید باشید ./

Dr.Bronx
یک شنبه 16 آبان 1389, 12:12 عصر
حرفه جناب آقای صادقیان برنامه نویسی است .

و زمینه تخصصی ایشون هم تحلیل گر و برنامه نویس دلفی و SQL Server .

ایشون مدیر بخش SQL Server هستند .

لطفا سوالات رو در همین محدوده مطرح بفرمایید .

برای شما ، جناب آقای صادقیان آرزوی موفقیت می کنم .

حسین فلاحی
یک شنبه 16 آبان 1389, 12:54 عصر
http://www.barnamenevis.org/forum/images/icons/icon3.gif صندلی داغ نهم با حضور : حمید رضا صادقیان

سلام خدمت دوستان عزیز برنامه نویس

مهمان هشتم صندلی داغ جناب آقای حمید رضا صادقیان انتخاب شدند .
اما ذکر چند نکته در اینجا ...

پی نوشت: لطفا مدیران پس از اصلاح این پست رو حذف کنند.

Dr.Bronx
یک شنبه 16 آبان 1389, 13:10 عصر
ویرایش شد .

متشکرم .

Dr.Bronx
یک شنبه 16 آبان 1389, 17:52 عصر
سلام جناب صادقیان ؛

خودتون رو معرفی مختصری بفرمایید چی شد که به سمت دلفی رفتید ؟ چند سال هست که برنامه نویسی می کنید ؟ از نظر خودتون : بهترین برنامه ای که نوشتید اولین زبانی که با اون کار کردید چی بود ؟ تا به حال شده چیزی رو از زبانی که باهاش برنامه می نویسید داشته باشید اما نتونید اون رو پیاده سازی کنید ؟ یا اصلا اون زبان اون قابلیت رو نداشته باشه ؟ چرا از SQL Server استفاده می کنید ؟ چرا Oracle نه ؟ یا ... ؟

JaguarXF
یک شنبه 16 آبان 1389, 19:42 عصر
- برای جایی کار میکنی یا برای خودت ؟ اگر برای جایی : کجا ؟
- آیا سطح سوالاتی که در این سایت برنامه نویس مطرح میشه بطور تقریبی برابر هست با کیفیت برنامه هایی که شرکتهای ایرانی مینویسند و تحویل میدهند؟
- چرا طرف حالیش نیست و نمیشه که در اکثر مواقع میتونه به جوابش بسیار سریعتر و بهتر برسه اگه بجای پست زدن در اینجا سوالش رو در گوگل سرچ کنه؟ در حالیکه تاریخ تولد مدیر ایرانی گوگل و اخیرا یوتیوب رو هم از حفظه!
- این سوال مطرح شده در این پست من رو هم نگاهی بنداز و جوابی بده:
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1145180&postcount=9

باز هم بسته به جواب سوالاتم ممکنه سوالات دیگه ای داشته باشم.

فعلا.

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 16 آبان 1389, 23:59 عصر
با سلام و تشکر از برادر عزیز Hosna.Soft بابت زحماتی که می کشند.

خودتون رو معرفی مختصری بفرمایید
من حمیدرضا صادقیان هستم زمینه تخصص من هم برنامه نویسی دلفی و SQL Server هست. متاهل و همچنین دارای یک فرزند دختر 2ساله. از سوم دبستان کار با کامپیوتر رو شروع کردم.

چی شد که به سمت دلفی رفتید ؟

من در سال 82 که تازه C# بازارش داغ شده بود رفتم به اون سمت و مقداری روش کار کردم یکی دوتابرنامه خیلی ابتدایی باهاش نوشتم ولی چون در شرکتی که مشغول هستم کار با Delphi اولویت داشت و برنامه ها همش با دلفی بود و من هم آینده اونجا رو امیدوار کننده میدیدم به این سمت روی آوردم.

چند سال هست که برنامه نویسی می کنید ؟

من تقریبا از همون ابتدا که با کامپیوتر شروع به کار کردم با برنامه نویسی آشنا شدم. ابتدا با dbase اشنا شدم و باهاش کلنجار رفتم. بعد به سمت Foxpro رفتم و اندکی هم با زبان شیرین c کارهای خیلی ابتدایی انجام دادم. اون موقع با استفاده از PC Tools دستورات command.com رو فارسی میکردم.

از نظر خودتون : بهترین برنامه ای که نوشتید

برنامه ای که تقریبا ساختار فایلهای MDF مربوط به SQL Server رو درمیاره و میتونه اطلاعات رو ازش استخراج کنه.همچنان دارم روی توسعه اش کار میکنم.

اولین زبانی که با اون کار کردید چی بود ؟

این سوال هم در بالا پاسخ دادم.

تا به حال شده چیزی رو از زبانی که باهاش برنامه می نویسید داشته باشید اما نتونید اون رو پیاده سازی کنید ؟ یا اصلا اون زبان اون قابلیت رو نداشته باشه ؟

نه خدارو شکر تابه حال به این مورد بر نخوردم و معمولا سعی میکنم کاری که انجام میدم به هر ترفندی هست به اتمام برسونم.

چرا از SQL Server استفاده می کنید ؟ چرا Oracle نه ؟ یا ... ؟

چون اولین بانک اطلاعاتی بود که باهاش سروکار داشتم و سال 82 یک کلاس رفتم که استادش واقعا منو جذب SQL server کرد.به همین خاطر فعلا نیازی ندیدم به سمت Oracle یا بانک اطلاعاتی دیگه ای برم.

برای جایی کار میکنی یا برای خودت ؟ اگر برای جایی : کجا ؟

هم به صورت شخصی پروژه انجام میدم هم در شرکت مهندسی مهران رایانه مشغول برنامه نویسی هستم و مدیریت پروژه های مالی رو برعهده دارم.

آیا سطح سوالاتی که در این سایت برنامه نویس مطرح میشه بطور تقریبی برابر هست با کیفیت برنامه هایی که شرکتهای ایرانی مینویسند و تحویل میدهند؟

جدیدا خیلی از سوالات رفته سمت پروژه های دانشجویی که خیلی ضعف هست. من بعضی از نرم افزارهارو با دیتابیسشون کار کردم و باخود برنامه نیز کار کردم.بعضی ها مانند همکاران قوی کار کردن بعضی ها هم واقعا خیلی ضعیف کار کردن فقط در حد اینکه یک برنامه روانه بازار کنند روش کار کردند.ولی واقعا بعضی از دوستان سوالات خیلی جامع و کاملی میپرسند که برای جوابگویی حتما باید مقداری مطالعه کرد.

چرا طرف حالیش نیست و نمیشه که در اکثر مواقع میتونه به جوابش بسیار سریعتر و بهتر برسه اگه بجای پست زدن در اینجا سوالش رو در گوگل سرچ کنه؟ در حالیکه تاریخ تولد مدیر ایرانی گوگل و اخیرا یوتیوب رو هم از حفظه!

اینم متاسفانه یک ضعف هست که فکر میکنیم اگر سوالمون رو بپرسیم خیلی سریعتر به جواب میرسیم در صورتی که با تایپ حتی یک کلمه از سوال مورد نظر گوگل حتما مارو به جواب میرسونه ولی فکر میکنیم با پرسیدن هم سریعتر به جواب میرسیم هم راه درست رو داریم میریم.(یک نوعی تنبلی هم به حساب میاد چون اینجا زبان فارسی هست و در گوگل ما مجبوریم جواب خود رو به انلگلیسی دریافت کنیم)

توی برنامه های این همکار سیستم یک تکست باکس و یک لیست باکس پیدا میشه که بشه توی تکست باکسه تایپ کرد و به نتیجه سرچ داخل لیست باکسه هایلایت کنه یا نه . ببینیم چجوری نوشتندندش؟چون یک روز و نیم وقت کاری منو گرفت این موضوع تا بنویسمش.

من باهمکاران کار کردم ولی نه خیلی زیاد. این مورد رو ندیدم و واقعا از لحاظ راحتی کاربر به نظر من نمره برنامه صفر هست. واقعا کارو پیچیده کرده همش باید با Mouse کار کرد.
برای نوشتن این تکه کد کار خاصی نداره معمولا توی رویداد Onchange میشه خیلی راحت نوشت و در یک عبارت where نتیجه مورد نظر رو یافت.

خدارو شکر این بخش تموم شد تا سوالات بعد

aminghaderi
دوشنبه 17 آبان 1389, 00:25 صبح
سلام.

چند سالتون هست؟؟ (اختیاری)
آیا مجرید یا متاهل؟؟ (بحث آزادی وقت برای پیشرفت) (اختیاری)
آیا رشته تحصیلیتون نرم افزاره ؟؟ (اختیاری)

در روز چند ساعت به مطالعه می گذرونید؟؟
چند ساعت در سایت برنامه نویس وقت می گذارید؟؟؟

آیا تا بحال کسی جملات زیر را از دوران شروع کار در زمینه کامپوتر تا به امروز به شما گفته؟؟ و عکس العمل شما چه بوده ؟؟ :
"شما در زمینه کامپوتر دارید سر خود را بند می کنید ."
"شما هیچ وقت به جایی نمی رسی."
"شما بهتره بری یه شغل آبرو مند پیدا کنید!" (مثلا مهندسی نرم افزار آبرو مند نیست؟!:گیج:)

تعرف شما از زندگی :
1- 10 سال پیش چه بود؟؟
2- 5 سال پیش چه بود ؟؟
3- حالا چیست؟؟

و سوال آخر آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید ؟(مادی / روحی/ همچنین همه موارد زندگی)

با تشکر از استاد صادقیان

JaguarXF
دوشنبه 17 آبان 1389, 05:34 صبح
اوکی. مرسی از جواب به سوالات.

پس ادامه میدهیممم!

نوشتن این تکه کد کار خاصی نداره معمولا توی رویداد Onchange میشه خیلی راحت نوشت و در یک عبارت where نتیجه مورد نظر رو یافت
کار داره اگه برنامه بخواد کیفیت داشته باشه کار داره!
البته با SQL کار نکرده ام . میخواهی %LIKE% بزنی؟!! و اصلا هدفم هم برای سوالم نبود. اصلا دیتابیس کجا بود. لیست باکس است و تکست باکس. بصورت الگوریتم پردازش رشته نوشتمش . اما حالا بهرحال سرچی که مدنظر شما بود آیا اگر فامیل شما صادقیان باشد ولی کاربر تایپ کند سادغیان هم پیدایش میکند؟
حال اگر ناطقیان رو سرچ کند چطور؟ پیدایش میکرد؟

مثال اولم حالت "تایپ املایی غلط" رو دربر میگرفت و مثال دومم حالت "نتایج نزدیک از نظر آوایی " رو . حالا شاید مثالهای خوبی نباشند اما منظور همین دو مورد بود که در سرچ لحاظ شده باشد یا خیر . این رو میشه با الگوریتم و کد نویسی نوشت . نیازی به رحمت انداختن یک دیتابیس انجین نیست. برای همین گفتم یک روز و نیم وقت گرفت. ترکیب داینامیک پروگرمینگ از ساختمان داده های دوره لیسانس و یک الگوریتم ژنتیک از دوره فوق لیسانس و الگوریتم خودم هم به میزان لازم!

JaguarXF
دوشنبه 17 آبان 1389, 05:52 صبح
و مدیریت پروژه های مالی رو برعهده دارم.

اوکی. مرسی . رفتم اسم شرکتتان رو سرچ کردم. خدا رو شکر نتیجه اول گوگل آمد بالا. ایول.

یکی دو تا سوال الان به ذهنم میرسه:

- با توجه به اینکه مدیر پروژه مالی این شرکت هستید اولین سوالم این هست که مکانیزم Fraud Detection که در برنامه مالی تان استفاده کرده اید و بالطبع شرکتهای مشتری شما که قرار هست میلیاردها تومان رو با برنامه شما مدیریت کنند باید به آن اعتماد کنند به چه صورت هست ؟
مثال: مدیر عامل متوجه میشود که ارقام محرمانه درآمد شرکت در فلان بخش "به نحوی" به دست "شرکت رقیب" رسیده است. حالا اینها چطور میتوانند بفهمند که چه کسی اطلاعات آنها رو به بیرون فرستاده؟ بدیهست اینکه بگوییم خب فقط مثلا چهار نفر دارای فلان سطح دسترسی بوده اند و این چهار تا رو با سیب زمینی و تخم مرغ داغ به حرف بیاورید تا ببینیم کدام "پدرسوخته" این اطلاعات رو بیرون فرستاده ! ... که دیگه لزومی نداشت این رو اصلا سوال کنم !

Saeed_m_Farid
دوشنبه 17 آبان 1389, 10:15 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید
جناب صادقیان، من دو تا سوال داشتم :

1- تا اونجایی که من میدونم شما در زمینه "تولید آنتی ویروس ایمن" هم فعال هستید، میخواستم ببینیم در این زمینه چه پتانسیل هایی در کشور می بینید و استقبال مردم، اهمیت محصولات داخلی، ارزش دهی و تسهیلات دولتی، اعتماد عمومی به چنین محصولی و کلاً جدی گرفته شدن در این زمینه رو چطور ارزیابی می کنید؛ ضمناً اگه کسی بخواد وارد همچین وادی بشه، چقدر میتونه به آینده شغلی اون دل ببنده، شرایط سنی در این مقوله چقدر تاثیرگذار هست، علاوه بر تجربه در زمینه برنامه نویسی سیستمی، نحوه کارکرد سیستم عامل موردنظر، Ring0 :لبخند: و ... چه تخصصهایی رو لازم و کافی می بینید و مهم تر از همه حدود تخمینی درآمدش چقدر هست :چشمک: (اگه بشه یک رنج حداقل و حداکثری بدین)

2- میشه هدف تون رو از این امضاء بگین؟ البته اگه صلاح بدونید :

...
<<شغل یعنی سرکار گذاشتن خودت>>
--------------------------------
((کارمندان سخت کار میکنند تا اخراج نشوند و کارفرمایان همان قدر به کارمندان حقوق میدهند که راضی شوند و استعفا ندهند.)):متفکر:منظورم اینه که شما بعنوان نظریه پرداز همچین چیزی رو اظهار میکنید یا از کارمندا و کارفرماهای خودتون دلگیری داشتید؟ راستش بنظرم جمله های پایین امضاء با اون جمله عربی اولی یکمی تناقض داره و وقتی امضاتون رو عوض کردید، من بالشخصه تعجب کردم و بنظرم با شخصیتی که از شما سراغ دارم (حداقل در دنیای مجازی و از روی چهره و عکسها و پست های شما) یه مقدار انحراف معیار داره! امیدوارم این حس کنجکاوی بنده رو ببخشید ...

موفق باشید.

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 17 آبان 1389, 19:19 عصر
سلام.
خدمت دوستان عزیز ممنون از لطف دوستان.

چند سالتون هست؟؟ (اختیاری)

من متولد سال 63 هستم

آیا مجرید یا متاهل؟؟ (بحث آزادی وقت برای پیشرفت) (اختیاری)

من متاهل هستم و دارای یک دختر 2 ساله

آیا رشته تحصیلیتون نرم افزاره ؟؟ (اختیاری)

بله رشته من نرم افزار هست.

در روز چند ساعت به مطالعه می گذرونید؟؟

حدود 3-4 ساعت

چند ساعت در سایت برنامه نویس وقت می گذارید؟؟؟

تقریبا حدود 2-3 ساعت ولی به طور دائم در سایت هستم ولی فعالیتم در طول روز به 2-3 ساعت ختم میشه

آیا تا بحال کسی جملات زیر را از دوران شروع کار در زمینه کامپوتر تا به امروز به شما گفته؟؟ و عکس العمل شما چه بوده ؟؟ :

خیر.خداروشکر تابه حال به این موضوع بر نخوردم.

تعرف شما از زندگی :
1- 10 سال پیش چه بود؟؟
2- 5 سال پیش چه بود ؟؟
3- حالا چیست؟؟

زندگی هر روز در حال پیشرفت هست و زمان همیشه در حال گذر و ماهم روز به روز رو به افول . پس باید تمام ساعات و لحظات تلاش کرد تا به بیهودگی نگذره.

و سوال آخر آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید ؟(مادی / روحی/ همچنین همه موارد زندگی)

به نظر من تنها کاری هست که منو از هر جنبه میتونه ارضای کامل کنه.

با توجه به اینکه مدیر پروژه مالی این شرکت هستید اولین سوالم این هست که مکانیزم Fraud Detection که در برنامه مالی تان استفاده کرده اید و بالطبع شرکتهای مشتری شما که قرار هست میلیاردها تومان رو با برنامه شما مدیریت کنند باید به آن اعتماد کنند به چه صورت هست ؟

راستش زیاد روی این جنبه کار نکردیم.روی مباحث کنترل سطح دسترسی کاربران کار کردیم و log کاربران رو میگیریم که هر کسی چه کاری در سیستم انجام داده است ولی اینکه دقیقا چه کسی اطلاعات رو به بیرون فرستاده خیر. قصدم این هست روی این موضوع بیشتر کار کنم.

تا اونجایی که من میدونم شما در زمینه "تولید آنتی ویروس ایمن" هم فعال هستید، میخواستم ببینیم در این زمینه چه پتانسیل هایی در کشور می بینید و استقبال مردم، اهمیت محصولات داخلی، ارزش دهی و تسهیلات دولتی، اعتماد عمومی به چنین محصولی و کلاً جدی گرفته شدن در این زمینه رو چطور ارزیابی می کنید؛ ضمناً اگه کسی بخواد وارد همچین وادی بشه، چقدر میتونه به آینده شغلی اون دل ببنده، شرایط سنی در این مقوله چقدر تاثیرگذار هست، علاوه بر تجربه در زمینه برنامه نویسی سیستمی، نحوه کارکرد سیستم عامل موردنظر، Ring0 :لبخند: و ... چه تخصصهایی رو لازم و کافی می بینید و مهم تر از همه حدود تخمینی درآمدش چقدر هست :چشمک: (اگه بشه یک رنج حداقل و حداکثری بدین)

راستش من زیاد خودم با مسائل آنتی ویروس درگیر نیستم بیشتر روی سیستمهای مالی فعالیت میکنم و در زمینه برنامه نویسی سیستمی فعالیتی نکردم.روی همین حساب خیلی دقیق نمیتونم جواب سوال شما رو بدم.
ولی از اینطرف مردم ما برای اینکه به محصول ایرانی اعتماد کنند این هست که حداقل نصفی از قابلیتهای یک انتی ویروس خارجی رو داشته باشه.حتی در این حالت هم مردم ما ترجیح میدن از نرم افزار ایرانی استفاده کنند اگر احساس کنند که دائم رو به رشد است ولی اگر بدونند در حال افول هست و تقریبا ساکن هست و هیچ پیشرفتی نمیکنه قاعدتا رو میارن به نرم افزارهای خارجی مشابه با امکانات بیشتر.

میشه هدف تون رو از این امضاء بگین؟ البته اگه صلاح بدونید :

من اینو در کتاب بابای بی پول و بابای پولدار خوندم و به نظرم خیلی جالب اومد. حرف کلی این جمله در این هست که اگر بخوای تا آخر عمر به کارمندی کفایت کنی خیلی نمیتونی از درامدت راضی باشی. ولی اگر سعی کنی خودتو از این پوسته خارج کنی درهای زیادی به روت باز میشه که خیلی پیشرفتت میده.

باتشکر از همه دوستان عزیزم

aminghaderi
دوشنبه 17 آبان 1389, 19:30 عصر
با کمال تشکر.

میلاد قاضی پور
دوشنبه 17 آبان 1389, 23:32 عصر
سلام خسته نباشید جناب صادقیان. شما در چه سالی اولین پروژه خوتون رو بفروش رسوندید و در چه سالی وارد شرکتی که در حال حاضر براش کار میکنید شدید؟
در چه دانشگاهی تحصیل کردید و تا چه مقطعی ؟
آیا قصد ادامه تحصیل دارید یا خیر ؟

h.alizadeh
دوشنبه 17 آبان 1389, 23:50 عصر
سلام،

چه توصیه ایی به برنامه نویسای (مثلا تازه کاری) که به تازگی در تیم های برنامه نویسی شاغل میشند دارید؟
به نظرشما بهتره سریع کار رو تحویل بدند یا یه مقدار طولش بدند ؟:D

مثلا وقتی یک کاری رو ازشون میخواند و بهشون تا یک هفته هم وقت میدن ولی طرف میتونه اون کار روی توی دو روز انجام بده به نظرتون باید بیان کنه ؟ یااینکه نه؟

h.alizadeh
سه شنبه 18 آبان 1389, 00:01 صبح
بیشترین تعدادنسخه از برنامه هاتون که فروش رفته چه تعداد بوده؟
با چه مشکلات بحرانی تا حالا در سرکار باهاشون مواجه شدید؟
تا حالا پروژه ای داشتید که ایده تون یا ایده ی کسی باشه و پیاده و تجاریش کنید؟اگه آره استقبال چطور بوده؟
بیشترین زمانی که روی یک پروژه گذاشتید چه مقدار بوده و موضوعش چی بوده؟
آیا طولانی شدن یک پروژه باعث دلزدگیتون نمیشه؟
نرم افزارهایی که بصورت تیمی تهیه می کنید معمولا چه مقدار زمان می گیره؟و چه مراحلی رو طی میکنه تا به مشتری تحویل بدید/

-----
جو بین مدیران سایت چطوره؟

تشکر.

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 18 آبان 1389, 05:31 صبح
سلام،
نمی دونم چرا شانس من همیشه تاپیک های صندلی داغ مصادف میشه با روزهای سخت من و از غافله عقب می مونم. آقای مجری، یک زمانبندی معین برای برنامه داشته باشید تا بتونیم خودمون رو باهاش وفق بدیم. :لبخندساده:

خب من هم چند تا سؤال داشتم و پیشاپیش برای پاسخ سؤالات تشکر می کنم چون تاپیک دکمه تشکر نداره.

1- از پروژه هایی که به تنهایی انجام میدید بیشتر لذت می برید یا پروژه های مربوط به محل کارتون که گروهی هست؟

2- اگر پاسختون به سؤال بالا، حالت اول هست، لطفاً دلیلش رو توضیح بدید.

3- نظرتون رو رک و پوس کنده در مورد VB6 بگید. :لبخند:

4- تا حالا پیش آمده که بعد از تجزیه و تحلیل پروژه، بفهمید که یک جای کار مشکل اساسی داشته و دوباره از صفر شروع کنید؟

5- کدوم شرکت ها و سازمان های دولتی از آنتی ویروس ایمن استفاده می کنند؟ حامیان ایمن چه کسانی هستند؟

متشکرم.
موفق باشید/

returnx
سه شنبه 18 آبان 1389, 12:18 عصر
سلام ،
واسم خیلی جالبه که بدونم خودتون هم از آنتی ویروس ایمن استفاده میکنید یا نه؟:متفکر:

نظرتون رو رک و پوس کنده در مورد VB6 بگید. :لبخند:

منم خیلی دوست دارم جواب این سوال رو بدونم...
ممنون...

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 18 آبان 1389, 17:26 عصر
سلام.

شما در چه سالی اولین پروژه خوتون رو بفروش رسوندید

در سال 83 یک سیستم اموال با دلفی نوشته بودم.

در چه سالی وارد شرکتی که در حال حاضر براش کار میکنید شدید
در سال 82

در چه دانشگاهی تحصیل کردید و تا چه مقطعی ؟

دانشگاه پیام نور تهران- رشته نرم افزار تا لیسانس

آیا قصد ادامه تحصیل دارید یا خیر ؟

صد درصد.یک مقداری کارهامو دارم رو به راه میکنم که برای ادامه تحصیل به خارج برم.

چه توصیه ایی به برنامه نویسای (مثلا تازه کاری) که به تازگی در تیم های برنامه نویسی شاغل میشند دارید؟

یکی از اصول برنامه نویسی به صورت تیمی گوش دادن به حرف مدیر پروژه هست. هرچند اشتباه میگه.اگر اشتباه میکنه باید خیلی آروم و با دلیل و برهان بهش ثابت کرد اشتباه میکنه وگرنه هرکسی بخواد ساز خودشو بزنه صد درصد کار به شکست میخوره.
چون اگر هرکسی کار خودشو بکنه با اینکه درست هم انجام داده ، اگر کوچکترین خطری پروژه رو تهدید کنه نمیگن مدیرپروژه مقصر بوده تقصیر میافته گردن کسی که درست کار کرده (و از مسیر کارهایی که به دوشش سپردند خارج شده است)

به نظرشما بهتره سریع کار رو تحویل بدند یا یه مقدار طولش بدند ؟:D

به نظر من بهتره کارو درست تحویل بدند. ابتدا کار باید دقیق تست بشه ، حداقل بخشهایی که کاربر میبینه درست کار بکنه.چند نفر کل پروژه رو تست کنند.حالا اگر این وسط چیزی از دست کسی در رفت اون زیاد مهم نیست که معمولا خیلی موارد جزئی هست که پیدا میشه.
اگرزمان بندی پروژه از همون ابتدا درست باشه کار به موقع و درست تحویل داده میشه.
ولی اگر سعی بر تحویل زود پروژه باشه جوری که انتظار زمان بیشتری برای تکمیل اون پروژه میره مطئمنا جایی به گیر خواهد خورد که کل افراد تیم رو درگیر خودش میکنه.

مثلا وقتی یک کاری رو ازشون میخواند و بهشون تا یک هفته هم وقت میدن ولی طرف میتونه اون کار روی توی دو روز انجام بده به نظرتون باید بیان کنه ؟ یااینکه نه؟

اگر میتونید تو دو روز کار رو تحویل بدید حتما اینکارو انجام بدید این قدرت شما رو میرسونه. با استفاده از همین کارهای کوچک بعدا کارهای بزرگتری به شما پیشنهاد خواهند داد.خیلی از مدیران پروژه ، نیروها رو با همین روش تست میکنند.

بیشترین تعدادنسخه از برنامه هاتون که فروش رفته چه تعداد بوده؟

من معمولا برنامه ای ننوشتم که خودم بخوام بفروشم.پروژه های مختلف برای جاهای مختلف انجام دادم.
تاحال به صورت پکیج کار نکردم.

با چه مشکلات بحرانی تا حالا در سرکار باهاشون مواجه شدید؟

نرم افزاری که برای شرکت دارم روش کار میکنم ، یکی دوبار ایرادهای خیلی الکی ازدستم در رفت که مشکلات خیلی زیادی برام درست کرد مجبور شدم خودم به شرکت مراجعه کرده و کارشون رو حل کنم و گرنه تاحالا مورد خاصی رخ نداده.

تا حالا پروژه ای داشتید که ایده تون یا ایده ی کسی باشه و پیاده و تجاریش کنید؟اگه آره استقبال چطور بوده؟

خیر.چون تاحال خودم به صورت تکی پروژه ای رو انجام ندادم.اگرم کاری کردم برای ابزار کاری خودم بوده و به صورت تجاری اونو عرضه نکردم.

یشترین زمانی که روی یک پروژه گذاشتید چه مقدار بوده و موضوعش چی بوده؟

5 ماه یک پروژه دبیرخانه اونم به خاطر اینکه کارفرما هیچ مستنداتی به من نداد فقط حرفی به من میگفت چیکار کنم چیکار نکنم . هنوز تومرحله تسته و نتونستن راهش بندازن.:قهقهه:

آیا طولانی شدن یک پروژه باعث دلزدگیتون نمیشه؟

دقیقا. کلا یک فشار عصبی روی آدم وارد میکنه .چون یک کار نیمه تموم هست و هنوز نتیجه اش مشخص نیست همین مقداری درگیری ذهنی ایجاد میکنه و چون خیلی طولانی میشه سبب خسته شدن آدم میشه.

نرم افزارهایی که بصورت تیمی تهیه می کنید معمولا چه مقدار زمان می گیره؟و چه مراحلی رو طی میکنه تا به مشتری تحویل بدید/

بستگی به نوع برنامه داره. و نوع زمان بندی که انجام شده است. یک پروژه ممکنه یک ماه کار ببره تا به مشتری تحویل داده بشه. یک پروژه ممکنه تحویل نهایی اون 2 سال طول بکشه و به صورت فازبندی تحویل مشتری بشه.

جو بین مدیران سایت چطوره؟

اینا جز اسرار الهی است

از پروژه هایی که به تنهایی انجام میدید بیشتر لذت می برید یا پروژه های مربوط به محل کارتون که گروهی هست؟

هرکدومش یک لذتی داره. ولی کلا کار تیمی رو خیلی بیشتر دوست دارم تا به صورت انفرادی.
کار تیمی افراد زیادی درگیر هستند و تبادل نظرات زیادی رخ میده و همین باعث افزایش سطح دانش افراد درگیر پروژه میشه. ولی کار انفرادی فقط تجربه شخصی هست. و ممکنه بعضی از جاها به مشکل برخورد کنه.

نظرتون رو رک و پوس کنده در مورد VB6 بگید.
دوم راهنمایی بودم که باهاش کار کردم به صورت مقدماتی .اون موقع فاکس پرو رو حرفه ای کار میکردم و یک برنامه حسابداری باهاش نوشته بودم. ولی زیاد از VB خوشم نیومد. بعدا که با دلفی برخورد کردم از برنامه نوشتن باهاش لذت بردم.

تا حالا پیش آمده که بعد از تجزیه و تحلیل پروژه، بفهمید که یک جای کار مشکل اساسی داشته و دوباره از صفر شروع کنید؟

بله. البته از صفر صفر شروع نکردم ولی تقریبا مجبور شدم یک بازنگری کلی روی پروژه داشته باشم.
پروژه مربوط به سیستم اموال بود .

کدوم شرکت ها و سازمان های دولتی از آنتی ویروس ایمن استفاده می کنند؟ حامیان ایمن چه کسانی هستند؟

تامین اجتماعی، کمیته امداد، آموزش پرورش استانها، و....
متاسفانه حامی نداره و هرچی هزینه میکنیم از درآمد خود شرکت هست که اونم نوسان داره.

واسم خیلی جالبه که بدونم خودتون هم از آنتی ویروس ایمن استفاده میکنید یا نه

راستش نه. معمولا تبلیغی هم روش نمیکنم. سعی کردم یک جورایی با تیم مربوطه ارتباط برقرار کنم که بتونم کاری انجام بدم ولی تاحالا شرایطش مهیا نشده است.

JaguarXF
چهارشنبه 19 آبان 1389, 07:22 صبح
- مراحل تست نرم افزارتون به چه صورت انجام میگیره ؟ شامل چه چیزهایی هست ؟ چه کسانی انجامش میدهند ؟ نتایجش آیا جایی ثبت میشه ؟ کجا ؟ ( آقا راستش رو بگو! الکی از تئوری های موجود در اینترنت بهمون جواب تحویل ندی! ایول. )

- Auditor دارید که به شرکت سر بزنه ؟ فارسیش رو دقیق نمیدونم . احتمالا یک جایی مثل سازمان مدیریت یا برنامه بودجه که کارشناسانش بیایند چک کنند آیا Work Flow ئی که در نرم افزارتان دارید آیا مطابق با استاندارهای اونها هست یا خیر ؟

- Release Planning رو در چه بازه های زمانی انجام میدهید؟

- Title هایتان به چه صورت هست ؟ مثلا Software eng, Senior software eng, software architect, team lead, lead architect و غیره . اگر اشکالی ندارد میتونیم تایتل خودتان رو هم بدانیم؟

- build هایتان رو چطور انجام میدهید؟ مثلا ما وقتی Commit میکنیم میرود روی Hudson ساخته میشود. شما چطور build میکنید؟

- و اما : از کپی رایت چه خبر؟ ابزارهای توسعه تان رو خریداری کرده اید یا اهم اهم !؟

- File Diff Tool محبوبت چیست ؟

- Dual Monitor کار میکنی یا تک مانیتوره ؟ سایز ؟

- برای مدیریت و نگهداری Requirement های پروژه از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟ مزایا معایبش چیست ؟ ( این دغدغه خودم هم هست)

- Vim رو دوست داری ؟

- کلا بیشتر با ماوس کار میکنی یا کیبرد؟

- ماوس و کیبرد های لاجیتک یا ماکروسافت؟

- نظرت درباره iPad ?

- لباسهایت رو خودت میخری یا خانمت ؟

- آیا لزوما برنامه نویس بودن به منزوی بودن و غیر اجتماعی شدن ربط دارد؟

- چند کیلومتر میتوانی بدوی؟

- برای ایجاد انگیزه به کار بیشتر در شرکت از چه روشهایی استفاده میکنید؟

- برای ایجاد روحیه شاد و ایجاد تفریح در بین کارمندان شرکت از چه روشی استفاده میکنید؟

- شرکت آمدن ساعت کاری خاصی دارد ؟ مثلا از 8 تا 4 ؟ یا اینکه میشود 10 آمد و 6 رفت ؟

- VPN دارید اگر برف آمد هوا سرد بود از توی خانه کار کنیم؟

- یک آگهی استخدام بزنید متقاضیان چه مراحلی رو طی میکنند تا پذیرفته شوند؟

- شرکتتان Dress Code دارد ؟

- برای کدام دانشگاه کانادا!! داری اقدام میکنی؟!

- کدامیک از اینها رو انجام میدهی در اوقات فراغت : قایق سواری - بولینگ - بیلیارد - درینک! - دویدن و ورزش - ظرف شستن - به بچه الفبا یاد دادن! - سینما رفتن - سینمای خانگی رفتن - نشستن در چمنهای پارک و کتلت و ماست خوردن - تماشای مسابقات ورزشی رفتن - کنسرت رفتن - شمال رفتن - قورمه سبزی مادر زن رو خوردن - با اراذل دوران دانشگاه پوکر بازی کردن -

- این سوال وارد حریم خصوصی میشود . اگر دوست نداشتی جواب نده اصلا. خودم پیشقدم بشوم جواب بدهم در مورد خودم" از دبیرستان و دانشگاه باهاش بودم. دیگه به اندازه کافی توی این مدت شناخته بودمش":
آقاجان چطوری شد که ازدواج کردید ؟ آیا خانمت دوست دوران دبیرستانت بود ؟ دوست دوران دانشگاه بود ؟ همکار شرکت بود ؟ فامیلتان بود و عقدتان رو توی آسمون بسته بودند؟ توی پارک ساعی آشنا شدی ؟ یا اینکه خانواده دیدند که حمید بزرگ شده و درسش هم که تموم شده و کار هم که میکنه گفتند اوکی دیگه وقتشه و مادر جان بیا ببین این عکسه رو میپسندی ؟

- الان میخواهی سر به تن من نباشد با این سوالاتم؟

NilooooliN
چهارشنبه 19 آبان 1389, 11:33 صبح
سلام،
با تشکر و خسته نباشید، منم سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین.

با توجه به این که شما از دوران بچگی شروع به برنامه نویسی کردین و فکر می کنم زمانی که وارد دانشگاه شدید کاملا مسلط به برنامه نویسی بودین و صرفا جهت داشتن مدرک به دانشگاه رفتین نه یادگیری، به نظرتون، امثالی مثل من که تازه بعد از ورود به دانشگاه، با برنامه نویسی آشنا شدن و اطلاعاتشون در حوزه مهندسی نرم افزار و برنامه نویسی خیلیییی کمه:گریه:، برای شروع دیر نیست؟ ( خواحشا نظر واقعیتونو بگین، نه صرفا جهت دادن روحیه و یکسری شعار!!) چون اگه واقعا دیر باشه آدم باید راهشو عوض کنه.

من بارها شده که خواستم به طور جدی شروع کنم ولی وقتی می بینم از همه خیلی عقبم و خیلیا مثله شما خیلی زودتر از من شروع کردن، انگیزمو از دست میدم:ناراحت:

سوال بعدی این که به نظرتون برای شروع باید چی کار کرد؟
:ناراحت:

mf_007
چهارشنبه 19 آبان 1389, 12:37 عصر
سلام،
کار گروهی در کدنویسی چطوری انجام می شه؟آیا کار گروهی شامل کدنویسی هم میشه؟ یا منظور اینه که کدنویسی توسط یک شخص، تحلیل یک نفر بانک اطلاعاتی یک نفر و...

من تجربه کار گروهی رو ندارم فقط یک مورد پروژه دانشگاه بود که من وظیفه کدنویسی رو داشتم و این که یک نفر دیگه هم بخواد کدنویسی کنه رو نمی تونستم تصور کنم
مثلا در همین دلفی چه طوری به صورت گروهی برنامه نویسی می کنند.

ممنون.

Dr.Bronx
چهارشنبه 19 آبان 1389, 16:35 عصر
زمان سه روزه این تاپیک به پایان رسید .

دوستان لطف کنند سوالی مطرح نکنند . جناب صادقیان هم زحمت این چند پست آخر رو بکشند .

-- از جناب صادقیان جهت شرکت در این تایپک تشکر می کنم و برای ایشان و خانواده محترمشان آرزوی موفقیت روزافزون دارم .

موفق و موید باشید ./

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 19 آبان 1389, 21:55 عصر
سلام.باتشکر از همه دوستان.

مراحل تست نرم افزارتون به چه صورت انجام میگیره ؟ شامل چه چیزهایی هست ؟ چه کسانی انجامش میدهند ؟ نتایجش آیا جایی ثبت میشه ؟ کجا ؟

مراحل تست هنوز به صورت مکانیزه نیست و بعد از release یک بخش از نرم افزار به همراه تغییرات اون در اختیار بخش تست قرار میگیره و نتیجه اون در داخل یک فایل با فرمت خاص ذخیره می شود.

Auditor دارید که به شرکت سر بزنه ؟ فارسیش رو دقیق نمیدونم . احتمالا یک جایی مثل سازمان مدیریت یا برنامه بودجه که کارشناسانش بیایند چک کنند آیا Work Flow ئی که در نرم افزارتان دارید آیا مطابق با استاندارهای اونها هست یا خیر ؟

خیر.با ارگان یا سازمان خاصی قرارداد نبستیم که این استانداردها رو چک کنه. با چند تا مشاور حسابداری در مورد مسائل مالی مشورت می کنیم. البته در فکر هستم که شرایط محیطی برای دریافت ایزو فراهم کنم.که این مقداری هزینه بر و زمان بر هست.

Title هایتان به چه صورت هست ؟ مثلا Software eng, Senior software eng, software architect, team lead, lead architect و غیره . اگر اشکالی ندارد میتونیم تایتل خودتان رو هم بدانیم؟

Title ها به همان شکلی هست که مثال زدید.
Title بنده Team lead هست.

build هایتان رو چطور انجام میدهید؟ مثلا ما وقتی Commit میکنیم میرود روی Hudson ساخته میشود. شما چطور build میکنید؟

این یکی از مواردی هست که متاسفانه براش اقدامی انجام ندادم و به صورت دستی اینکارو انجام میدهم.

و اما : از کپی رایت چه خبر؟ ابزارهای توسعه تان رو خریداری کرده اید یا اهم اهم !؟

اگر بخواهیم نرم افزار رو در خارج از کشور ارائه کنیم ابزارهای مورد نیاز رو خریداری میکنیم.به طور مثال وقتی در آلمان برای نمایشگاه شرکت کردیم ابزارها رو برای ارائه آنتی ویروس خریداری کردیم.

File Diff Tool محبوبت چیست ؟

ما با SVN کار میکنیم و از همون DIFF اون استفاده می کنم.

Dual Monitor کار میکنی یا تک مانیتوره ؟ سایز ؟

Dual Monitor- و با سایز 17

برای مدیریت و نگهداری Requirement های پروژه از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟ مزایا معایبش چیست ؟

خیلی از شرکتهای نرم افزاری این مواردی که شما گفتی رو رعایت نمیکنند یا به شیوه ابتدایی کار میکنند ، یواش یواش شرکتها دارند به سمت مکانیزه شدن تولید نرم افزار گام برمیدارند.
این موردی که فرمودید رو با یک ساختار گزارشی خاص نگهداری میکنیم.البته خودم یک برنامه خیلی جزئی براش نوشتم. که بشه لیست اونا رو نگهداری کرد و مشخص کرد کدومها به اتمام رسیدند و...

Vim رو دوست داری ؟

نمیدونم چی هست!!

کلا بیشتر با ماوس کار میکنی یا کیبرد؟

خیلی علاقه ای به کار با ماوس ندارم.

ماوس و کیبرد های لاجیتک یا ماکروسافت؟

لاجیتک

نظرت درباره iPad ?

وقت تلف کردن

لباسهایت رو خودت میخری یا خانمت ؟

خودم

آیا لزوما برنامه نویس بودن به منزوی بودن و غیر اجتماعی شدن ربط دارد؟

خیر. البته به خود فرد هم بستگی داره. من معمولا خیلی اهل گوشه گیری و منزوی بودن نیستم و خیلی تمایل دارم روابط دوستانمو گسترش بدم.

چند کیلومتر میتوانی بدوی؟
در اوج زمان ورزش تا 5 کیلومتر ولی الان متاسفانه خیلی بدوم 500 متر هست.

برای ایجاد انگیزه به کار بیشتر در شرکت از چه روشهایی استفاده میکنید؟

فراهم کردن آسایش برای کارمندان وتوجه به خواسته های آنها .

برای ایجاد روحیه شاد و ایجاد تفریح در بین کارمندان شرکت از چه روشی استفاده میکنید؟

در زمانهای خاص ، برنامه های مختلفی اعم از گردهمایی ، جشن و... داریم. در بعضی از اووقات مثل بارش زیاد برف ، برف بازی هم داریم.

شرکت آمدن ساعت کاری خاصی دارد ؟ مثلا از 8 تا 4 ؟ یا اینکه میشود 10 آمد و 6 رفت ؟

بله.از شنبه تا چهارشنبه ساعت 8-5 عصر

VPN دارید اگر برف آمد هوا سرد بود از توی خانه کار کنیم؟

خیر.

یک آگهی استخدام بزنید متقاضیان چه مراحلی رو طی میکنند تا پذیرفته شوند؟

ابتدا یک مصاحبه با مدیر مربوطه. سپس پرکردن فرم استخدام و در نهایت یک امتحان کتبی و شفاهی در مورد کاری که میخواهند انجام دهند.

شرکتتان Dress Code دارد ؟

:متفکر:

برای کدام دانشگاه کانادا!! داری اقدام میکنی؟!

فعلا دانشگاه خاصی مدنظرم نیست. ولی قصدم سفر به مالزی هست.

کدامیک از اینها رو انجام میدهی در اوقات فراغت : قایق سواری - بولینگ - بیلیارد - درینک! - دویدن و ورزش - ظرف شستن - به بچه الفبا یاد دادن! - سینما رفتن - سینمای خانگی رفتن - نشستن در چمنهای پارک و کتلت و ماست خوردن - تماشای مسابقات ورزشی رفتن - کنسرت رفتن - شمال رفتن - قورمه سبزی مادر زن رو خوردن - با اراذل دوران دانشگاه پوکر بازی کردن -

معمولا ورزش بعدم که خسته بشم میام سروقت برنامه نویس.

آقاجان چطوری شد که ازدواج کردید ؟ آیا خانمت دوست دوران دبیرستانت بود ؟ دوست دوران دانشگاه بود ؟ همکار شرکت بود ؟ فامیلتان بود و عقدتان رو توی آسمون بسته بودند؟ توی پارک ساعی آشنا شدی ؟ یا اینکه خانواده دیدند که حمید بزرگ شده و درسش هم که تموم شده و کار هم که میکنه گفتند اوکی دیگه وقتشه و مادر جان بیا ببین این عکسه رو میپسندی ؟

از دوستان پدرم بودن که خیلی رفت و آمد خانوادگی داشتیم.

الان میخواهی سر به تن من نباشد با این سوالاتم؟

لذت بردم.

با توجه به این که شما از دوران بچگی شروع به برنامه نویسی کردین و فکر می کنم زمانی که وارد دانشگاه شدید کاملا مسلط به برنامه نویسی بودین و صرفا جهت داشتن مدرک به دانشگاه رفتین نه یادگیری، به نظرتون، امثالی مثل من که تازه بعد از ورود به دانشگاه، با برنامه نویسی آشنا شدن و اطلاعاتشون در حوزه مهندسی نرم افزار و برنامه نویسی خیلیییی کمه:گریه:، برای شروع دیر نیست؟ ( خواحشا نظر واقعیتونو بگین، نه صرفا جهت دادن روحیه و یکسری شعار!!) چون اگه واقعا دیر باشه آدم باید راهشو عوض کنه.

به قول معروف میگن ماهی رو هر وقت از آب بگیری میمیره.:شیطان:

ولی هیچ وقت برای شروع دیر نیست.
برنامه نویسی تا زمان 30 سالگی دیر نیست بعد از اون باید به سمت مدیریت پروژه های نرم افزاری رفت که بهتره افرادی که در این حوزه کار میکنند حداقل خودشون با یک زبان برنامه نویسی آشنا باشند تا اشک برنامه نویسهای بیچاره رو در نیارن.
فقط این شغل نیازمند مطالعه زیاد و تلاش و پشتکار زیاد هست و با اوقات تلف کردن به هیچ جا نخواهید رسید.

من بارها شده که خواستم به طور جدی شروع کنم ولی وقتی می بینم از همه خیلی عقبم و خیلیا مثله شما خیلی زودتر از من شروع کردن، انگیزمو از دست میدم

اشتباه شما همین هست که خودتون رو با مابقی قیاس می کنید.
خیلی ها هستند که حتی تا همین اندازه شما هم نتونستند کاری انجام دهند. همیشه نگاه به افراد بالاتر از خود باید باعث ایجاد انگیزه بشه که سعی کنیم خودمونو به اون افراد برسونیم.اگر هم نشه حداقل پیش خودمون راضی هستیم که تلاشمون رو کردیم.

سوال بعدی این که به نظرتون برای شروع باید چی کار کرد؟

اصول برنامه نویسی ، ابتدا الگوریتم هست.بعد تسلط در یک زبان هست.
شما اول به سمت الگوریتم برید بعد سعی کنید با مطالعه یک زبان برنام نویسی به روز مثل سی شارپ شروع به برنامه نویسی کنید. همچنین با مراجعه به سایت مایکروسافت و دیدن ویدئوهای channel 9 نیز پیشنهاد میشه.

کار گروهی در کدنویسی چطوری انجام می شه؟آیا کار گروهی شامل کدنویسی هم میشه؟ یا منظور اینه که کدنویسی توسط یک شخص، تحلیل یک نفر بانک اطلاعاتی یک نفر و..

اگر کار زیاد گسترده نباشه هر بخش توسط افرادی خاص انجام میشه. ولی در کار گروهی تحلیل و طراحی توسط 2-3 نفر صورت میگیره بعد به کدنویسها تحویل میدهند. حالا اینجا با استفاده از برنامه های Source Control ، تیم هدایت می شود و زندگی نامه سورس ها نگهداری می شود و مشخص هست هر کس چه تغییری داده است. در نهایت تمامی این سورسها در یک سرور جمع آوری شده و با نرم افزارهای Build در یک سیکل خاص Build صورت میگیره.

باتشکر لطف و محبت همه دوستان و زحمات جناب Hosna.Soft