View Full Version : سوال: مشکل با سرچ ار فایل اکسس
_behnam_
یک شنبه 16 آبان 1389, 23:12 عصر
دوستان من در حال ساخت پروژه ای هستم که در آن نیاز استجواب یک کلمه را از دیتابیس در بیارم.
دیتابیس را کامل متصل کردم . اما وقتی می خوام یه کلمه رو سرچ کنم فقط درون فیلد اونو نشون میده . من میخوام وقتی کلمه تکست باکس 1 را سرچ میکنم جواب آن در تکست باکس 2 نمایان شود.
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟:لبخندساده:
mansour01
دوشنبه 17 آبان 1389, 00:40 صبح
دوستان من در حال ساخت پروژه ای هستم که در آن نیاز استجواب یک کلمه را از دیتابیس در بیارم.
دیتابیس را کامل متصل کردم . اما وقتی می خوام یه کلمه رو سرچ کنم فقط درون فیلد اونو نشون میده . من میخوام وقتی کلمه تکست باکس 1 را سرچ میکنم جواب آن در تکست باکس 2 نمایان شود.
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟:لبخندساده:
کمی بیشتر و واضح تر توضیح بدید دوست عزیز . از کامندهای sql استفاده کردید ؟!
Select * from Table
javadt
دوشنبه 17 آبان 1389, 10:35 صبح
"Select * from Table where fild='" & text1.text & "'"
shoeyb1990
دوشنبه 17 آبان 1389, 19:13 عصر
دوست عزیز فکر کنم منظورت این باشه...
programming70
دوشنبه 24 آبان 1389, 15:53 عصر
دوست برنامه نویسه من ، من دقیق متوجه منظور شما نشدم ! دوست خوبمون هم یه سورس براتون گذاشت دیدمش اما فکر نکنم منظور شما این بوده باشه .
شما فیلدی رو که از text1 سرچ میکنی میخوای جوابش در text2 ظاهر بشه ؟
programming70
دوشنبه 24 آبان 1389, 15:55 عصر
من یه چیزی تو ذهنم اومده خیلی سادست برای همین تو پست بالایی نگفتم ، بزار بگم ببین منظورت این بوده ؟
شما باید بنویسی که text2 من مساوی بشه با چیزی که تو text1 سرچ کردم !
همینه ؟:لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.