PDA

View Full Version : خبر: رکورد ۱۰ میلیون کاربر اینترنت اکسپلورر ۹ در مدت یک ماه

ARC
دوشنبه 17 آبان 1389, 10:50 صبح
مایکروسافت اعلام کرد مرورگر اینترنت اکسپلورر ۹ که هنوز به صورت نسخه بتا عرضه می شود در مدت یک ماه توانست با استقبال ۱۰ میلیون کاربر مواجه شود و به یک رکورد دست باید.
غول نرم افزاری دنیا تازه ترین اطلاعات مربوط به بارگذاری نسخه بتای مرورگر اینترنت اکسپلورر ۹ را منتشر کرد و نشان داد که تاکنون ۱۰ میلیون کاربر ویندوز نسخه جدید مرورگر مایکروسافت را بارگذاری کرده اند.
این درحالی است که در ۶ هفته نخست عرضه نسخه اینترنت اکسپلورر ۸ بتا ۲۵/۶ میلیون کاربر این نرم افزار را بارگذاری کرده بودند.
استیو بالمر رئیس مایکروسافت در این خصوص توضیح داد:

کاربران معمولی و اپراتورهایی که فرصت استفاده از نسخه بتای اینترنت اکسپلورر ۹ را داشته اند از این مرورگر استقبال کرده اند. این مرورگر بسیار راحت، قابل استفاده و نوآورانه است.

به گزارش خبرگزاری مهر (http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1186560)، یکی از دلایل استقبال کاربران از نسخه جدید مرورگر مایکروسافت این است که IE9 از استاندارد جدید HTML 5 در بازکردن پنجره های وب حمایت می کند.
اما در شرایطی که مایکروسافت اظهار داشته ۲۱۵ تست را برای آزمایش تائید حمایت از استاندارد HTML5 انجام داده است کنسرسیوم پهنای جهانی وب (W3C) اعلام کرده که اینترنت اکسپلورر ۹ بتا هنوز به استانداردهای جدید وب احترام نگذاشته است و باید بیش از ۶۰۰ تست دیگر را انجام دهد.
تا این لحظه هنوز مشخص نشده است که مایکروسافت W3C را درباره تائید اینترنت اکسپلورر ۹ متقاعد خواهد کرد یا خیر، اما بی تردید شرکت ردموند برای بهبود مرورگر خود و سازگارتر کردن بیشتر آن با استانداردهای وب تلاش خواهد کرد.
براساس گزارش زئوس نیوز، نسخه نهایی این مرورگر در سه ماهه اول ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

منبع (http://www.winbeta.net/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-10-%d9%85%db%8c%d9%84%db%8c%d9%88%d9%86-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa-%d8%a7%da%a9%d8%b3%d9%be%d9%84%d9%88%d8%b1%d8%b1-9/#more-5001)

s.mostafa.rahmani
سه شنبه 18 آبان 1389, 09:04 صبح
من که دانلود کردم و نصب
ولی اصلاً هم استقبال نکردم :))
حالا به دلیل بتا بدون یا هر چیز دیگه‌ای خیلی مشکلات داره.
سرعتش هم که تفاوت محسوسی نکرده

sia_2007
سه شنبه 18 آبان 1389, 11:31 صبح
دوست عزیز؛ آخرین نسخه بتاش واقعا سریع و عالی بود

Netsky
سه شنبه 18 آبان 1389, 13:16 عصر
من میخاستم نصب کنم . ولی موقع نصب میگفت حتما باید آپدیتش کنی . منم بیخیال شدم .

Alireza_Salehi
سه شنبه 18 آبان 1389, 13:53 عصر
من از هون ابتدا نصبش کردم واقعا از 8 بهتره هر چند هنوز اشکالاتی داره.

mmssoft
سه شنبه 18 آبان 1389, 17:35 عصر
واقعا IE9 با این که کپی برداری هست، واقعا بهتر شده (البته نسبت به قبل). سرعتش که خیلی عالی هست؛ ولی به نظرم رابط کاربریش رو خیلی خوب کپی نزدن :D